- Konu Sahibi pembepalto
-
çok güzel bir menü.kilonda gayet güzel bence.tebrikler.hafiflemeye devam
Sabah 08.30 : 1Kase nefsit&light süt
1kupa yeşil çay
Dünkü menün gayet güzel canim. Bu nesfiti bide yogurtla dene ben öyle cok seviyom acaba bi zarari olurmu nesfitin yogurtla yemenin :)
Yok tatlım bir zararı olmaz zaten yoğurtta çok faydalı bişey arada öylede yiyorum daha doğrusu light cornflakesli activialar varya onu yiyorum hem lezzetli hem bağırsakları süper çalıştırıyo kabızlığa birebir hatta belki ara olarak onu yiyebilirim.Acaba ara yerine öğün mü olur o Yok mu bir bileen?
Öğle 12.30
- Kepek ekmeğine domatesli kaşarlı tost (tost ekmeği ve yarısını yedim dier yarısını sonra yicem aç gözlülüğün alemi yok dinlene dinlene yiycem :) )
- Ayran
- Buarada bunlardan önce 1kupa dolusu filtre kahve içtim ve hiç aç deilim.Hem tok tutuyo hem metabolizmayı hızlandırıyo
evet kahve tok tutuyor gercekten, ama bide uyku cöküyor insanin üstüneyani bende öyle
Benide çok dinç tutuyo uykudan eser yok yani sen ayranla karıştırıyo olma kız=) ben senin kararında yedim azcık azcık=)
Bugün yine çantama kalan tostumun yarısı hehehe.En azından pilav deil:) fırın gibi çantam var eheheh
kiz cantada pilavin ne isi var
güldürdün beni vallah
ben kahveyi cok icmiyorum, kirk yilda bir yanien son ictigimde baya bi uyku cöktü bana
esneye esneye annemin uykusunuda getirdim
Öğle 12.30
- Kepek ekmeğine domatesli kaşarlı tost (tost ekmeği ve yarısını yedim dier yarısını sonra yicem aç gözlülüğün alemi yok dinlene dinlene yiycem :) )
- Ayran
- Buarada bunlardan önce 1kupa dolusu filtre kahve içtim ve hiç aç deilim.Hem tok tutuyo hem metabolizmayı hızlandırıyo
Canım bende sizinlerin gazı ile günlük tutmaya başladım.. Sizin günlüklerinizi takip ederekte kendime diyet için mönüler oluşturuyor ne yemem gerek ne yememem gerek ögreniyorum... Yanlız suadiyede sahilde iş yerim ve bağdat caddesine çıkıp alabilirim filitre kahve oda bana çok pahalıya gelir aynı zamanda iş yerinden izin alıp her öğlen çıkmakta ayrı bir dert çünkü ögle iznim yok... Türk Kahvesi olurmu yada filtre kahveyi iş yerinde yapabilmem mümkün mü varmı bunun bir kolay yolu
Ohhh sonunda bi istanbullu geldi=) hoşgeldin canım günlüğüme ve senin günlüğünde hayırlı olsun.Bizim işyerinde filtre kahve makinesi var patronum tam bir kahve aşığı illada filtre kahve içmek zorundada deilsin hergün dışardan alsan dediğin gibi pahalıya gelir.Arada canın çekince suadiyede starbucks var ordan alabilirsin.Bizim evdede filtre kahve makinesi var ama üşeniyorum onda yapmaya.Biara jaccobs filtre kahveyle birlikte bardağınıda veriyodu böyle içine kahveyi koyuyosun sonra bi aparatı var onu aşşağa indirince posası dipte kalıyo ondan alabilirsin.Ama tadı makine kahvesi gibi olmuyo.Sade nescafe ve sade Türk kahveside tok tutuyo haberin olsun.Ama günde iki bardağı geçme herşeyin fazlası zarar.Kahveyle alakası yok ama Ayranda süper tok tutar beni.Umrım sende dilediğin kiloya inersin =)
bende alsam diyip duruyom,bi kahve alamadım...
filtre kahve falan yapamam ama türk kahveside olur demi.
şekersiz mi içyon kız kahveyi,türk kahvesi çok acı olur bea:44:
ben oruçluyum bugünde,iftarda gayet iyiyimde,sonrasında canım bişeler yemek istiyo,en iyisi mutfaga girmemek,
bugün bu taktiği denicem,işleri halledip mutfaga ugramıcam
hımmm bende şimdi yedim peynirli domatesli tostu ama ben 1 dilim ekmeği 2ye böldüm yaptım 3 ısırımlık olduÖğle 12.30
- Ayran
Ara 15.00
- 1 Portakal
- 1 Kupa yeşilçay (Bu yeşilçayın fazlasıda miğdemi bulandırdı hee pisss
)
Portakalın elimde kalan kokusuna gıcık oldum elimi yıkıyım dedim bi baktım portakallı fairyle yıkıorum :) sonra üstüne bi kaç defa antibakteriyel sabunla yıkadım yine çıkmadı sinir oldum yaa en sonunda elimi çamaşırsuyuna bascam
hımmm bende şimdi yedim peynirli domatesli tostu ama ben 1 dilim ekmeği 2ye böldüm yaptım 3 ısırımlık olducanım çekmişti napimmm yaptım yedim
menünde güzel hayatımm
benimde midemi bulandırmaya başladı yeşil çay ama içecez artık çok işe yarıyo çook
parfüm sık parfümm
Ozaman senin bir dilim anlayışın baya büyük oluo sanırsam canım:)Hem ikiye bölüosun hemde üç ısırık çıkıo ben genelde hep etimek kadar olan ekmekleri seçip bir dilim yerine koyuyorum büyük dilimleride evdekilerre kakalıyorum:) yada ısırıkların minik eheheheh neyse saçmalıorum gene ehehehe elimde kokan portakalın yaptığı sinir kokuyla saçmalıyorum hemde eheheh parfüm bile alamaz bu kokuyu ehehe
ben yuvarlak dilimlenmiş ekmek alıyorum etimek şeklinde değil canım
onun normal büyüklükdeki 1 dilimini aldım ve 2 ye böldüm oşekil tost yaptım 3 ısırık değilsede 4 ısırıktır canıımmm 3 ün 5in lafınımı yapcaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?