Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Ay fotoyA bir daha bakınca koptum resmennn bir ekmek gibi çıkmış tüh yemeyeydimde normal boyuytunu çekeydim size benide korkuttunuz hee okadar büyük deildi ahahahahhaha

Ay fotoyA bir daha bakınca koptum resmennn bir ekmek gibi çıkmış tüh yemeyeydimde normal boyuytunu çekeydim size benide korkuttunuz hee okadar büyük deildi ahahahahhaha

evet resimde büyük gözüküyor ekmek ama sen biliyosun büyüklüğünü nasılsa. akşama kadar ekmek yemeyince problem kalmıyor.bu lezzetli ekmek mutluluk olarak yanına kalıyor

işte ekmeğin tam boyutu sanırım yine çok vayy anamm vay dertlendim yerken gayet küçük gelmişti bana

Eklentiler

• $tahilli_baget.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
işte ekmeğin tam boyutu sanırım yine çok vayy anamm vay dertlendim yerken gayet küçük gelmişti bana

Ben bu ekmekleri bizim markette görmüştüm aslında ufak bence en fazla 2 dilim yerine geçer özellikle tam tahıllı olması ayrıdan güzel ... Foto da biraz büyük çıkıyor ne yazık ki ama kaşar yerine keşke peynir olsaydı kaşar biraz fazla kalorili diye biliyorum.. Yinede için rahat etmez ise gün içinde yediklerinle dengelersin bozma morelini.

Son düzenleme:

tatlim bu ekmekler bizim burda yani almanyadada var. mehrkornbrötchen diyoruz biz buna
korkmana gerek yok gayet saglikli, 2 dilim ekmek yerine geciyor yani rahatlikla yiyebilirsin sabahlari kahvaltida felan
bende yiyorum bazen cok lezzetli

gecmis olsun tatlim. o bazen bendede oluyor cok igrenc bi duygu biliyorummmm

menüyü begendim afiyet olsun canimmm
zaten kus kadar yemissin cheesecakeden bisey olmaz
ama süper biseye benziyor canim cekti

Saol canım çok rahatlattın.Evet kaşar baya kalorili ve yağlı bi peynir biliyorum ama iki tane vardı ve yaprak gbii ince yani aman onda ne varki diye düşündüm aslında salamda kalorili ama sabah kahvaltısını skı yapıyım bgn dedim.Neyse öğlen yemeğimde bomba hafiflikte bir menü sipariş verdim.Akşamada çok özenli olucam tabi.

ahahahaah dün benim tostuma laf ediyodun benim tostum 3 4 dilim ediyorsaa onun yanında senin bu sandaviç 10 dilim felan eder
şaka canım ama fazla olmuş 4 dilim felan eder bence
ama genede sabah yemen bi avantaj diger ögünler yemezsin
kaç dilim bilmem ama çok güzelll gözüküyorrr

Zaten ekmeği sabah ya da öğlen yiyorum.Birazdan açıklayacağım öğlen yemeğim zaten ekmekle yenmez.Gülme komşuna gelir başına demişler ehehehehe güldüm ve geldi başıma:)

pembemmmm öncelikle iyileşmene cok sevindim, cok geçmiş olsun
menüne de bayıldım afiyet olsun
o ekmek de 3-4dl anca eder fazlası etmez
afiyet olsun hem tam tahıılıymış bu da artı bir puan

tatlim bu ekmekler bizim burda yani almanyadada var. mehrkornbrötchen diyoruz biz buna
korkmana gerek yok gayet saglikli, 2 dilim ekmek yerine geciyor yani rahatlikla yiyebilirsin sabahlari kahvaltida felan
bende yiyorum bazen cok lezzetli
Ohhh beee çok sevindimmm bian çok korktum hakket 8 dilimdir diye =) buarada o ne biçim ekmek ismi telaffuz etmeye çalıştımda kusar gibi bi ses çıktı okadar eheheheh anam ne zor dilmiş heee

Sen Türkiyeye gel ben sana en güzellerinden ısmarlarım canım.

pembemmmm öncelikle iyileşmene cok sevindim, cok geçmiş olsun
menüne de bayıldım afiyet olsun
o ekmek de 3-4dl anca eder fazlası etmez
afiyet olsun hem tam tahıılıymış bu da artı bir puan

Saol tatlım benim yorumlarınız çok iyi geldi.Ekmeğe yorumunu çok merak ediyodum zaten beni çok rahatlattın.Bende taş çatlasın 4dl diye düşündüm. Artık akşama kadarda yakarım onlarıda.

Zaten ekmeği sabah ya da öğlen yiyorum.Birazdan açıklayacağım öğlen yemeğim zaten ekmekle yenmez.Gülme komşuna gelir başına demişler ehehehehe güldüm ve geldi başıma:)

o tsandeviç gerçekten süper görünüyor
boşver kaç dilime denk geldiğini
afiyet olsun hem siyah ekmekmiş bişe olmaz korkma
ama bende istiyorum canım çekti
zaten açım bugün bişe iyemedim

Bugünlüklerde bi enayilik var ya sayfayı güncelliyorum kimse yorum yazmamış sonra yorum yapıorm bi bakıorum kaç dakka önce yazılan bissürü yorum var.
Bunu biyerde daha okumuştum sizdede oluyor mu diye soruyodu biri ben söyliyim bende oluyo =) dikkatli olmasam atlıycam yorumlarınızı

Canim o yedigin sandvicden ben her sabah 2 tane yiyomm :26:
Ama benimkilerin biri seninkinin yarimii.. 2si bir senin sandvicin kadar eder :26:

o tsandeviç gerçekten süper görünüyor
boşver kaç dilime denk geldiğini
afiyet olsun hem siyah ekmekmiş bişe olmaz korkma
ama bende istiyorum canım çekti
zaten açım bugün bişe iyemedim

Boşuna demiyorum damak tadımız bir diye =) evde kolaylıkla yapabileceinn birşey canım yap sende yee :) nie bugn bişey yemedin aç aç işe gidilir mi? Bakıyım napmışsın

Kızlar merhaba, bende zayıflamaya çalışıyorum ve, topice hemen atladm...
ben irademe hep yenik düşüyorm,ve bu durumu hiç aşamıyorm.. tam diyorumki 2 kg verdn kızım sevgi dur,dışarı cıkınca yeme bişyler koku gelmesn burnuna,dönercinin önünden geçme falan derken,hiç yoktan 2 3 poaca götürüyorum:26:
sonra bu durum cook coook üzüyo beni,aslında evde aç kalmıyorm ama,yagsız tuzsuz yiyorm kepek ekmek falan,insanın canı cekiyo..sebze corbaları,sebze yemekleri öldürdü beni artk.. light bisküviler falan...
hele hele bi misafirlige gittigimde,olay kopuyo,ve ben pes ettm,yediklerme dikkat etmıyorm artk.. 61 kilo oldm yeniden
57 kilo olmam lazım gardolabımı açıp kıyafetlerimi giymem için
bana yardım edin..bu topice hergün üşenmeden gelip ne yediklerimi yazıcam ve günde 1 litre su içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…