Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

ben senin diyet günlüğüne bayıldım resmen..ne güzel çikolatalar,aşureler vs. yiyerek zayıflıyosun.bunlara diyetisyenin izin veriyormu ?düzenli spor da yapıyomusun? merak ettim.

bir de yaşını ve boyunu merak ettim belki yazmışsındır ama görmedim.

Gözden kaçırılan bişey var ki o da şu herzaman çikolata aşure yemiyorum.Haftaiçi çok sıkı ve sağlıklı besleniyorum haftasonu salıyorum.Sen bakma şuaralar haftaiçide cozuttum toparlanmaya çalışıyorum.Spor yapmıorum aklıma estikçe leslie falan yapmaya çalışıyorum oda on daakka falan sayılmaz yani.Ayrıca diyetisyenede gitmiyorum.Kafama göre yiyorum kalorisi az şeyleri yiyorum zaten yanlış bişey yaptığımda kızlar hemen müdahale ediyolar.Yaşım 24 boyum 1.61 falan

sen genç olduğun için yakıyosundur 30 lu yaşlarda yakması daha zor oluyor.bende tatlıya abur cubara dayanamıyorum ama senin kadar şanslı olmuyorum yiyince.

sen genç olduğun için yakıyosundur 30 lu yaşlarda yakması daha zor oluyor.bende tatlıya abur cubara dayanamıyorum ama senin kadar şanslı olmuyorum yiyince.

Beende bütüngün oturarak çalışıyorum.Pek spor aktivitem yok sende yaşlı sayılmazsın ne ki 30 lu yaşlar.yeterki haftada bikere abartmadan ye mesela ben şöyle bir yöntem uyguluyorum markete gidiyorm gözüm hemen çikolatalara ilişiyo tabi hemen arkasına kalori değerlerine bakınca bünyem direkt boşver dio ya da cok canım çekiosa bi ısırık alıp devamını ablama yediriorum.O bi ısırık hem nefsi köreltiyo hem az kalorili olmuş oluyo eğerki o an o ısırığı yemesem kaçamak patlaması yaşarım.

Selamlar canim bide senin günlügünü incelligim dedm :)) Harbiden ilk gün benim gibi pizzayi götürmüssün
Ikimizde de sonucda isteyerek olmadi hem biz onun ayagina degl o bizim ayagimiza geldi Kendimizi en azindan böyle avutalim

aslında püre 2 kaşık olsa ,gayet iymiş
aman pembişim sen bide beni görsennn

benim demek istediğim ben senin yaşlarındayken abur cuburu çok yerdim ama kilo bu kadar çıkmıyordu.bende bunu metabolizma hızına bağlıyorum.senin ara ara yaptığın kaçamakları okuyunca mutlu oldum.yemek yemeyi seviyorum çünkü :).katı diyet listelerini okumak sıkıcı oluyo insan diyetten soğuyor.bu kaçamaklar güzel bence, olmalı:)

Hoşgeldin canım.Şuna inanıyorumki eğer biz o pizzayı yemeseydik baştan sıkıcı başlıcaktı bi süre yapıp bırakıcaktık.Yani en azından ben öyleyim çok sıkıntıya gelemiyorum.Kendimizi verdiğimiz kilolarla avutcaz bakarsın sonra bi pizza kaçamağı daha yaparız.Ama ilk kilolar gitcek =)

aslında püre 2 kaşık olsa ,gayet iymiş
aman pembişim sen bide beni görsennn

Seni göremiyoruz tatlım yazmıyosun.Aman he dikkat et ne güzel kilo verdin dedik şımarıpta sonra kilo alma çünkü ben 58leri gördüğüm günden beri yiyorum.Benim düştüğüm hataya düşme =) Tamda bırakmamamız gereken yerdeyiz hedefe az kaldı ama hedifi şaşırtacağımıza biz şaşırdık kız eheheheh

Sende bendensin ozaman yıllarca felsefem şu oldu "yaşamak için yemem yemek için yaşarım" ama artık bunu tam tersine çevirmemizin vakti geldi.Yaşayabileceğimiz kadar yememiz lazım.Günlüğümü beğenmen hoşuma gitti ben buaralar pek beğenemiyorum çok yediğimden.Benimde beğendiğim günler gelir inşallah Seninde diyet günlüğün varmış bakiyim bakiyim neler yapmışsın =)

Dün eve gidip sadece çorba içmeyi düşünüyordum kiiii

Ablam alışveriş yaptıklarını ve her alışveriş sonrası gibi geleneksel 878743092378303.kahvaltı şölenimizin yapılacağını söyledi.(ailecek en sevdiğimiz öğün kahvaltı keyfidir) Tabi bir güzel keyifle yapılan kahvaltıdan sonra bari biraz hareket ediyim dedim.20 dakka tempolu hopladım zıpladım koştum oryantal yaptım maksat spor olsun dimiii ve çok fazla terlemiyorum ben sinir oluyorum.Akabinde namazlarımı kıldım yaklaşık 40 50 dakka sürüyo resmen kalbim hızlı hızlı atıyo.Resmen Allahın bize bağışladığı en güzel spor.Neyse umarım yediklerimin birazı gitmiştir.

Bu sabah Güne tok başladım resmen

Sabah 08.30 :

1tane muz yedim(hiçbişey yemesem sonrasında kriz yaşardım mecburen yedim)

Kocaman bi kupa yeşilçay demleyip içtim

veee bol su içmeye çalışıyorum

Ara 10.15:

1tane mandalina

Son düzenleme:

Cok haklisin canim eger o kacamak olmasaydi baskalari yerken ye meseydik canimiz cekcekdi buda herseyi alt üst etcekdi :) Simdi iyiki yemisim diyom o pizzayi

Canim karnini hic dogru düzgün doyurmamissin ki karnini sonra ataklara felan ugrama

Canim karnini hic dogru düzgün doyurmamissin ki karnini sonra ataklara felan ugrama

İnşallah uğramıycam canım.Pek aç deildim ondan kahvaltı etme gereği duymadun.Bugünde yemek siparişi verirken aç gözlü gibi ne yesem onuda yiyim bunuda yapmıycam saglıklı hafif şeyler sipariş etcem.Zaten biraz yiyince doyuyo insan.

Evet orda haklisin iste canim bide sanirim artik migdende kücülmüstür o yüzden fazla yiyemiyorsun :)

insanın gözü doysun yeterki bizz açgözlülük yapıyoruz halbuki 3 4 kaşıkla doyuyor insan

Gözümün açlığı bazen miğdemi büyütmeye yetebilio ehehehe ama bgn miğde küçücük kalıcak=)

Gercekden öyle yaaa bazen insan tok oldugu halde ac gözlülük yüzünden neler yemiyor :) Mesela bir misafirlige tok gitsen bilee patlamak üzere olsan bile masadaki böreklere dokunmadan duramiyorsun :))

Gercekden öyle yaaa bazen insan tok oldugu halde ac gözlülük yüzünden neler yemiyor :) Mesela bir misafirlige tok gitsen bilee patlamak üzere olsan bile masadaki böreklere dokunmadan duramiyorsun :))

Ben dolapta pasta çikolata falan olunca yemezsemuyuyamazdım içim huzursuz olurdu yeni yeni o huyumu atıyorum üstümden=)

Ben dolapta pasta çikolata falan olunca yemezsemuyuyamazdım içim huzursuz olurdu yeni yeni o huyumu atıyorum üstümden=)

Oda fena bir huymus :) Aslinda eve bastan öyle seyler almican ya veya pasta kek yapilmasina engel olcaksin :) Veya böyle bir alet olcak 24 saat seni kontrol eden tam elini pasta, cuklat, yagli yemekler vuracagin sira veya fazla yiyecegin sira böyle tahta yemek kasigiyla eline vuracak :)))

canım madem hayal kuruoruz tam kuralım yesek yesek sonra bi musluk olsa o musluktan yağlarımızı atsak kilo almasak daha güzel olmazmı eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…