Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Öğle 13.00

• Ezogelin çorbası
  • Beğendili soya soslu tavuk
  • Salata (pilav yerine salata koydurttum afferin bana sonra çantamda pilavla dolaşmak zorunda kalıorum:))
  • Cacık
  • 1dilim kepek ekmeği(etimekten minik)
  • 1Kupa yeşil çay daha

Çokkk su içmem lazım çooook

Son düzenleme:
aynen öyle canım annem bana yok evin aç kedisi diyo.Gerçi bide pisim var o tam bi tok evin aç kedisi oburiks benim kedim yiyo yiyo kusuo sonra gidip bidaha yiyo

ohhhhhh mismiss hergün güzel güzel yemekler yiyorsun dışardanmı söylüyorsun yemek canım yağlı olmuyormu
menün çok başarılı pilavın yerine salata koydurtmanda süper olmuş afiyet olsun
suyunuda iç bi zahmet

Evet canım dışardan söylüyorum.Yağlı yapan yerlerden bir daha yemiyorum.2gündür biyer buldum yemekleri çok lezzetli ve çok yağlı yapmıyolar.Salatama bilem azcık zeytin yağı dökmüştü bir iki damla falan :) bugün telefonla aradım orayı pohpohladım yemekleriniz çok güzel lezzetli falan dedim kadın sevinçten havalara uçtu teşekkür ederiz moral oluyo dedi.Biz insanlar nankörlük edip güzele güzel demiyoruz ama kötüyse hemen şikayet ediyoruz.Güzelede güzel demek lazımki işlerini severek yapsınlar dimi=)
Su içmeyide sevmiyorum yeaaa

ayyy keske öyle bisey olsa
süper olurdu yaaaa
ye ye sonra muslugu bi ac aksin yaglar sonra muslugu kapat yine ye
oyyy ya ne güzel olurdu....

menü süpırrr vallaa,yarış yapsak kırankırana derlerye öle olur herhalde
pilav nie çantada onu anlamadım valla:44:

oyyy ya ne güzel olurdu....

menü süpırrr vallaa,yarış yapsak kırankırana derlerye öle olur herhalde
pilav nie çantada onu anlamadım valla:44:

Dün menümde pilav vardı bende hepsini yemek istemedim baya koymuşlar.Poşetledim eve götürdüm.Hergün çantada bişeyler var bugünde kalan kepek ekmeğimi götürüyorum.Bi avm ye girsem arama yapsalar rezil olcam ahahah bi bakcaklar çantadan pilav cıkıo=)

menün gayet iyi
benimde canım tavuk çekti
ama bu hafta pek et yemeyi düşünmüyorum
çünkü haftasonları mutlaka et muhabbeti vardır bizde

benimde çok su içmem lazım çooook

tebrik ederim tatlım,çöpe dökmek yerine eve götürmen çok dogru bi davranış...
evde bazen yemek artar,1 kaç günde içindede yenmezse çöpe dökmek zorunda kalıyorum.
nimet sonuçte üzülüyorum...

gerçekten irade çok önemli çok güzel bir başlık olmuş

menün gayet iyi
benimde canım tavuk çekti
ama bu hafta pek et yemeyi düşünmüyorum
çünkü haftasonları mutlaka et muhabbeti vardır bizde

benimde çok su içmem lazım çooook

Etin diyete bi zararı yok ki niye yemiyosun olsun haftasonuda ye tavuk eti heleki hiçbişey yapmaz tabisii kızartmadığın sürece=) bu su içmekte işkence yaa

Yani elimden geldiğince minimuma indirmek zorunda kalıyorum ama olmuyo işte.Bugün gördüm light yogurtlarımın son kullanma tarihi geçmiş daha hiç açılmadan gitcek çöpe.Takip etmek çok zor.Bende bişey atarken çok zor atıyorum.Benim attığımı ve onu bulamayanlar olduğunu düşünmek bile insanı çok etkiliyo.

nerdesiniz kız?

Akşamlar pek giremiyorum ben cnm.Heleki dün akşam evde oturcak yer bile yoktu full misafirdi ev.

gerçekten irade çok önemli çok güzel bir başlık olmuş

Teşekkür ederim önemli olan miğdeler iradeli olsun dimi amaa

Dünün Özeti

Sabah 08.30

• 1tane muz yedim(hiçbişey yemesem sonrasında kriz yaşardım mecburen yedim)
  • Kocaman bi kupa yeşilçay demleyip içtim
  • veee bol su içmeye çalışıyorum

Ara

• 1tane mandalina

Öğle 13.00

• Ezogelin çorbası
  • Beğendili soya soslu tavuk
  • Salata (pilav yerine salata koydurttum afferin bana sonra çantamda pilavla dolaşmak zorunda kalıorum:))
  • Cacık
  • 1dilim kepek ekmeği(etimekten minik)
  • 1Kupa yeşil çay daha

Akşam 19:30

• 1Kepçe Çorba
  • Birazcık Salata

Toplam :2 litre su ,2 kupa yeşilçay

Son düzenleme:

çok güzel bir menü.kilonda gayet güzel bence.tebrikler .hafiflemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…