- Konu Sahibi pembepalto
-
tarifini bilmiyorum dışardan sipariş verdim ama netten baktım tarifler var baya bizim tarif içinde sadece beşamel sos ve karnıbahar olan.Karnıbahar haşlanıo sonra tepsiye diziliyo beşamel sosu ve isteğe göre kaşar dökülüp fırına verilio ve tamamdır.Buna uygun bi tarife rastlarsan işte o budur:) bazıları tavuklu falan yapmış çünkü
bende baktım inetten.gerçekten lezzetli görünüyor.miss gibi kızarmış.sanırım içinde tavuk olursa daha bi güzel olur..
:) teşekkür ederim sanadaa
Nesfiti sürekli yiyince migdem bozuluyo benim.Mutfağımız var aslında biara minik kahvaltı setlerinden alıyodum içinde tereyag bal recel peynir zeytin ezmesi falan var.Reçellerini balını tereyağını yemiyodum onlar hala dolapta duruyo peyniri zeytn ezmesi bitti:) bidaha almam lazım artık ekmek arasıda güzel fikir ama onu yapana kadar on dakka daha uyurum diyorum:) çok uykucuyum ben yaa 8saat falan kesmiyo beni:)
düne ilaveten 25 dakka spor yaptım.
Bugün
Sabah 09.00
Beyaz peynirli kepekli tost
Sıkma Portakal greyfurt karışımı
sporlar yapilmissss
böyle devam edersen hafta basina kadar verirsin bi kilo daha
16.10
Türk kahvesi (sadeee)
Afiyet olsun şekerimmm falada bakıldımı
günayydııınnn
zayıf haftalarrr öpüyorum senniii
Ara: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim),1 litre su
Markete gidip kendime leblebi badem activianın yoğurdundan falan aldım bol ara lı güzel bi hafta geçirip akşam yeme atakları geçirmicem yiyerek vercem inşallah Bugün çok miğdem bulanıyo abartı yememem miğdemi dinlendirmem lazım
inşallah tatlım bende aralara önem wererek yemeği az yemeği planlıyorum ama sonuç hem ara+ hem çok yemek oluyo dengeyi tutturamadım sonrada kilo veremiyorum sonrada moralim bozuluyo yazamıyorum
leblebi işe yarıyor..ben midem kazındığında 1 avuç yiyorum.kaloriside azmış (20 cal) duyduğuma göre.insana tokluk hissi veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?