Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

bende baktım inetten.gerçekten lezzetli görünüyor.miss gibi kızarmış.sanırım içinde tavuk olursa daha bi güzel olur..

14.45

Sade Türk Kahvesi ve yeşilçay 2 litrede su içtim şu saate kadar

İş çıkışı eve yürüsem süper olcak ama yandaşım yok tekbaşıma korkuyorum

:))) Ay ne güzel setlermis onlar :)) Bence isyerinde yapamiyorsan sabah evde yap ekmek arasi dedigin neki kiz 5 dakka bile almiyo 2 dklik is :)
Bende cok uykucuyumdur sorma vallaha :)) calismasam evde olsam 12den önce kiyamet kopsa yine uyanmam

Özetle

Sabah 09.00

Aktivianın cornflakesli yoğurdundan yedim

Ara 11.25

Bir kupa Filtre kahve

2tane ceviz

Öğle 13.00

Karnıbahar Graten (beşamel soslu)
1 Dilimde kepek ekmeği

14.45
Sade Türk Kahvesi ve yeşilçay
2sunta(saat 5te falan)

Akşam 19.30

3yk patates yemeği
beyaz peynir(hasretini yüreğimde hissettm ve yedim)
2tane minik tuzlu kurabiye(kendimi çok zor tutuyorum yaaa herşeyi yemek istiyorum)

Su:2 litre (2buçuğa tamamlıcam)
Spor : Daha yapmaddım orantal yapmayı düşünüyorum yaptıgım şeyleri yazarım burda

düne ilaveten 25 dakka spor yaptım.

Bugün

Sabah 09.00

Beyaz peynirli kepekli tost

Sıkma Portakal greyfurt karışımı

sporlar yapilmissss
böyle devam edersen hafta basina kadar verirsin bi kilo daha

inşallah canım çok az yeme olayını bırakıorum sağlıklı yiycem bundan gayrı cok az yiyince vucut savunmaya geçiomuş.Ne geçiosa savunmaya salak şey zaten yıllardır onun istediği gibi tombiğim nolur birazcıkta benim istediğimi yapsa

Ara: 2 Sunta,yarım bardak filtre kahve
Sabah: kremalı mantarlı çorba(Bardak çorba bardağın hepsini içmedim)
Öğlen: 1kase yayla çorbası,1tane etli biber dolması(yarım saat arayla yedim),1 litre su

Markete gidip kendime leblebi badem activianın yoğurdundan falan aldım bol ara lı güzel bi hafta geçirip akşam yeme atakları geçirmicem yiyerek vercem inşallah Bugün çok miğdem bulanıyo abartı yememem miğdemi dinlendirmem lazım

inşallah tatlım bende aralara önem wererek yemeği az yemeği planlıyorum ama sonuç hem ara+ hem çok yemek oluyo dengeyi tutturamadım sonrada kilo veremiyorum sonrada moralim bozuluyo yazamıyorum

leblebi işe yarıyor..ben midem kazındığında 1 avuç yiyorum.kaloriside azmış (20 cal) duyduğuma göre.insana tokluk hissi veriyor..

inşallah tatlım bende aralara önem wererek yemeği az yemeği planlıyorum ama sonuç hem ara+ hem çok yemek oluyo dengeyi tutturamadım sonrada kilo veremiyorum sonrada moralim bozuluyo yazamıyorum

Morelini bozma bak ben burdan ne zaman ayrı kalsam yeme sınırlanırını aşıyorum ama buraya sürekli girdiğim zaman utanıyorum yiyemiyorum sende motive eksikliği oluyo amaan deyip yiyosun ama başarabiliriz kiiii:):):)

leblebi işe yarıyor..ben midem kazındığında 1 avuç yiyorum.kaloriside azmış (20 cal) duyduğuma göre.insana tokluk hissi veriyor..

bende leblebiyi sayıyla yiyodum yinede biraz kalorisi vardır diye sende okudum kalorisinin az olduğunu marketteykende aklıma sen geldin bademmi alsam falan derken aman leblebi alıyım kalorisi düşükmüş ijlalin günlüğünde öyle yazıo dedim ehehe hem miğdeyede cok iyi geliyo belki beni biraz iyi eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…