Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Sabah 09.00 : Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,Portakal greyfurt suyu karışımı
Ara 11.00: Filtre kahve ve bu saate kadar sadece 500ml su

kahvaltın güzelmiş.ben portakal ve greyfurt suyuna bayılırım.bu filtre kahve türk kahvesimi oluyo?zayıflatıyo sanırım senin menülerinde genelde görüyorum..

kahvaltın güzelmiş.ben portakal ve greyfurt suyuna bayılırım.bu filtre kahve türk kahvesimi oluyo?zayıflatıyo sanırım senin menülerinde genelde görüyorum..
tatlım greyfurtun içindeki bir madde zayıflamaya yardımcı diye biliyorum ben de cok severdim greyfurt suyunu ekşi olmasına rağmen ama bana yasak, ilaçlarla etkileşime girince ilaçların emilimini engelliyor
sabahları denemende fayda var, afiyet olsun randomlife'cığım...

Portakal severimde greyfurtu sevmem normalde lily'ninde dediği gibi zayıflamaya etkisi olduğu için içiyorum greyfurtu(tek başına kullanamıyorum çünkü acı:))
Kahvede metabolizmayı hızlandırıyomuş ondan içiyorum birde tok tutuyo filtre kahve makine kahvesi oluyo böyle çay gibi posası kalıyo makine öğüttükten sonra içim olarak nescafenin aromalı ve lezzetlisi diyebiliriz:)

Öncelikle ben kodadı pembepaltoyum:) eheheh karıştırdın heralde canım:) Greyfurtu bence zayıflamaya etkisi olduğu için kullanıyorum.Ama ilacın etkisini azalttığını unutmuşum.Bugün ilaçla birlikte içtim greyfurtu:) ama portakallı karışımdı oyüzden bişiy olmaz heralde:)

Öğle 13.00

Sebzeli misket köfte 1 kase falandı (içerik:kırmızı biber,havuç,nohut,bezelye,köfteydi)

1dilim kepek ekmeği (minik dilim)

Su toplamda 1,5 Yeşilçay 2 kupa oldu.

Ara 15.20

1 sunta

Son düzenleme:
Sabah 09.00 :

Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,Portakal greyfurt suyu karışımı

Ara 11.00:

Filtre kahve

Öğle 13.00

Sebzeli misket köfte 1 kase falandı (içerik:kırmızı biber,havuç,nohut,bezelye,köfteydi)

1dilim kepek ekmeği (minik dilim)

Ara 15.20

1 sunta

4 ceviz

Akşam 19.30

2 yemek kaşığı barbunya
1yk pilav
yeşil salata
1kase şehriye çorbası

Spor: 50-55 dakka tempolu yürüyüş
Su toplamda 2litre Yeşilçay 2 kupa oldu suyu 2,5litre yapcam inşallah
Waffle a karşı koydum annem börek yapıyo birazdan onada karşı koycam ama waffle benim için çok zordu acıkırsamm portakal yiycem.
Bugün bi deişiklik yaptım ve de tartılmadımda bunların sonucunda tartıda minnoş görünmem lazım

valla tatlım araya bişeyler girmiş ve mutlaka ondan karıştırmışımdır ya da arka arkaya bakkıyorum ya artıkbaşım dönüyor bazen... yoksa seni biliyorum pembemmm canım bnmmmmmm....
bu ilaç konusuna gelince bu çok ciddi en azından benm için hayat memat meselesi, ama prospektüsüne bakmanı öneririm her ilaç için geçerli değil...

Günaydın günlüğümmmmmm ve sevgili arkadaşlarım.

Sabah 09.00

Aktiva cornflakesli yoğurttan yedim

09.45

Bir kupa Filtre kahve Ve bol biktarda su içmeye çalışıorum onun bildirimini son son yapcam

Günaydın günlüğümmmmmm ve sevgili arkadaşlarım.

Sabah 09.00

Aktiva cornflakesli yoğurttan yedim

09.45

Bir kupa Filtre kahve Ve bol biktarda su içmeye çalışıorum onun bildirimini son son yapcam

oooo pembe kahvaltıyı kırpmışsın sanki sadece yoğurt var.işyerinde olduğun için sanırım..

oooo pembe kahvaltıyı kırpmışsın sanki sadece yoğurt var.işyerinde olduğun için sanırım..

Evet işyerinde olduğum için evde olsam peynirleri domatesleri affetmezdim:) bide işyerinde diyet yapmak çok maliyetli oluyo sabah dışardan öğlen dışardan heleki benim gibi etrafın kazıkçı restoranlarla çevrilmişse biyerden kısmak gerekiyo:) Hergnde kepeklitost yemek istemiyorm yarın tartılcam hem belki daha hafif çıkarım:)

yarın tartı günün demek..çizelgede bol düşüşler

Canim ben isyerine nesfit aldim. bide yogurt aldim. Öglenleri onu yiyom oturdugum yerde :) Mutfaginiz varmi orda ? Sabahlarida ekmek aldim buraya dilimli salatalik aldim peynir aldim onlari yiyom. zaten ben yanliz oluyom bi kendim kahvalti ediyom burda :) daha olmadi evde ekmek arasi yap getir biseyler sabah icin canim..
Hergün sabah ögle disardan yemek cok masrafli oluyor gercekden..

yarın tartı günün demek..çizelgede bol düşüşler

:) teşekkür ederim sanadaa

Nesfiti sürekli yiyince migdem bozuluyo benim.Mutfağımız var aslında biara minik kahvaltı setlerinden alıyodum içinde tereyag bal recel peynir zeytin ezmesi falan var.Reçellerini balını tereyağını yemiyodum onlar hala dolapta duruyo peyniri zeytn ezmesi bitti:) bidaha almam lazım artık ekmek arasıda güzel fikir ama onu yapana kadar on dakka daha uyurum diyorum:) çok uykucuyum ben yaa 8saat falan kesmiyo beni:)

Öğle 13.00

Karnıbahar Graten

1 Dilimde kepek ekmeği

Sırf sebze diye aldım ne olduğunu bilmeyerek anowww iyikide almışım iyikide yemişim çok sevdim tadını beşamel soslu karnıbaharmış meğersem yemelere doyamadım:)

Haftasonu yapıcam o yemekten evde annem karnıbahar sevmiyo söylemeden yedirtcem bayılcak :) Geçen haftada kerevizden nefret eden bir grup insana kereviz salatası yedirdim bidaha yapsana diyolar:)

bende karnabaharı hiiçç sevmem.zorla yerim.tarifini bi ara yazarsan sevinirim..

bende karnabaharı hiiçç sevmem.zorla yerim.tarifini bi ara yazarsan sevinirim..

tarifini bilmiyorum dışardan sipariş verdim ama netten baktım tarifler var baya bizim tarif içinde sadece beşamel sos ve karnıbahar olan.Karnıbahar haşlanıo sonra tepsiye diziliyo beşamel sosu ve isteğe göre kaşar dökülüp fırına verilio ve tamamdır.Buna uygun bi tarife rastlarsan işte o budur:) bazıları tavuklu falan yapmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…