Penceremin önüne çamaşır asmak için ip gerilmiş!?

İyi de çok saçma değil mi yapan kişi 2 hafta süresince asacak çamaşırlarını alışacak bu kadın birşey demiyor nasılsa diyecek sonra da siz kesince noluyor demeyecek mi?
Cevap gelmedi o komşudan çamaşır asılı görseydim dairelere tek tek sorar ya da yöneticinin ilgilenmesini isterim sanıyorum. Ama bayram dönüşü düzgünce sökmeyi düşünüyorum şuan.

Ben size daha ilgincini anlatayım, eaki evim giriş kattı ve balkonum yoktu. Bende sadece pencere şişime kısa bir ip astım bebeğimin acil çamaşırlarını kuruturum diye, ki önüm kapalı bahçe sokağada bakmıyor. Yan binadan bi kadın gece 10-11 gibi getirip kendi çamaşırlarını üstelik eşinin baksırını falan asıyordu. Ben hiç kullanamadım her gece o tenhada ödüm kopuyordu pencere altında görünce. Bikaç defa ipi kestim tekrar bağladı. İnatla kesince anladı herhalde bidaha gelmedi.

Siz bence direk o çamaşır demirlerini söktürün. Kimse birşey diyemez. Kendi eviniz sonuçta.

Merhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
O demiride sonradan yapmışlar iple sabitlenmiş belli, ve belli ki o tıkırtılar oymuş, mandalları bakılırsa bir posta çamaşır serilmiş. Sıfır saygı!
Söküp apartmanın girişine bırakın.

Siz onu kırmak istemiyorsunuz ama o mesaja cevap vermeye bile tenezzül etmiyor.
Ben kesinlikle izin vermezdim, sökerdim. 2 hafta falan da beklemem. Evinin küçük olması, balkonu olmaması sizin sorununuz değil.
Çamaşır askısı alsın evine.
Dışarıda arabaların yanında tozun kirin içinde çamaşır kurutmak da ne demek. Alacak eline sepetini, çıkacak dışarı asacak öyle mi, bir yaşıma daha giriyorum şuan.

Merhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
o ne ya sokağa donunu sütyenini kıyafetini mi asıcak. rezil bir görüntü. umrumda olmaz gördüğümde ipi çat diye keserim. Her bağladığında keserim babasının tarlası yok orda

O demiride sonradan yapmışlar iple sabitlenmiş belli, ve belli ki o tıkırtılar oymuş, mandalları bakılırsa bir posta çamaşır serilmiş. Sıfır saygı!
Söküp apartmanın girişine bırakın.
İki haftayla başladım bayram dönüşü dedim ama yarın sökeceğim. İpi de mandalları da çöpe atıcam.

Şu toplumda anlamadığım şeylerden ikisi, biri sokağa toza temiz çamaşır asmak. Diğeri de camdan bir şeyler silkelemek, halı çırpmak. İkisi de daha beter kir pasak yapan, başkalarına da ucu dokunan şeyler.
Müsade etmeyin ne münasebet.
Yalnız iple olmaz o bağladığı demiri de sökün. Yeni ip bağlamasın.
Benim üst katımda her hafta bir kere çarşafını tak kar asar. Bir koca gün her yer karanlık oturuyoruz. En sonunda söyledim. Bir kaç kez dikkat etti şimdi tine aynı. İnsanlar gerçekten saygısızca yapacak da bir şey yok/ şimdiden ama tepkimizi gösterin.

Ben de alt kat mı germiş üst kat mı diye anlamaya calışırken iki katında size ait oduğunu okudum ve ben şokkk...Hiç bir şey sorrmaz keser atardım ipi bu ne saçmalık

Kiracı olunca ne oluyor sonucta size ait pencere. Camasir demiri siz tasindiginizda varmiydi yoksa komsumu yaptirmis eğer ipi takan komşu yaptıysa takarken ses çıkması lazım kaynakla yapılmış gibi duruyor sanki.

Kiracı olunca ne oluyor sonucta size ait pencere. Camasir demiri siz tasindiginizda varmiydi yoksa komsumu yaptirmis eğer ipi takan komşu yaptıysa takarken ses çıkması lazım kaynakla yapılmış gibi duruyor sanki.
Onu bilmiyorum o demir var mıydı benim dikkatimi hiç çekmedi. Yarın dışarı çıkıp detaylı bakıcam. İpi sökücem tekrar takılırsa demiri de sökerim. Evde tek yaşıyorum ben işteyken takılmış olabilir.

Onu bilmiyorum o demir var mıydı benim dikkatimi hiç çekmedi. Yarın dışarı çıkıp detaylı bakıcam. İpi sökücem tekrar takılırsa demiri de sökerim. Evde tek yaşıyorum ben işteyken takılmış olabilir.
Vidali ise çabuk cikar kaynak ise zor çıkar sanirim kestirmek gerekebilir ustalarina fotograf da kaynak gibi durdu.

Ben sökerdim. Bir daha konulursa yine sökerim. Sonra gelip benimle konuşur. Üslubuna göre izin verip vermeyeceğime karar verirdim.

Back
X