- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.131
- 258
İyi de çok saçma değil mi yapan kişi 2 hafta süresince asacak çamaşırlarını alışacak bu kadın birşey demiyor nasılsa diyecek sonra da siz kesince noluyor demeyecek mi?Kendi kendime o kadar süre koydum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de çok saçma değil mi yapan kişi 2 hafta süresince asacak çamaşırlarını alışacak bu kadın birşey demiyor nasılsa diyecek sonra da siz kesince noluyor demeyecek mi?Kendi kendime o kadar süre koydum :)
Cevap gelmedi o komşudan çamaşır asılı görseydim dairelere tek tek sorar ya da yöneticinin ilgilenmesini isterim sanıyorum. Ama bayram dönüşü düzgünce sökmeyi düşünüyorum şuan.İyi de çok saçma değil mi yapan kişi 2 hafta süresince asacak çamaşırlarını alışacak bu kadın birşey demiyor nasılsa diyecek sonra da siz kesince noluyor demeyecek mi?
O demiride sonradan yapmışlar iple sabitlenmiş belli, ve belli ki o tıkırtılar oymuş, mandalları bakılırsa bir posta çamaşır serilmiş. Sıfır saygı!Merhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
o ne ya sokağa donunu sütyenini kıyafetini mi asıcak. rezil bir görüntü. umrumda olmaz gördüğümde ipi çat diye keserim. Her bağladığında keserim babasının tarlası yok ordaMerhaba sanırım karşı komşum penceremin önüne çamaşır asmak için ip germiş. Şaşırdım ve de sinirlendim en azından sorması gerekmez miydi? Emin olmak için kapısını çaldım evde yoktu ve ben de bayramını kutlayıp sordum sen mi yaptın diye. Siz olsanız ne tepki verirdiniz ? Eki Görüntüle 3059347
KiracıyımSiz bence direk o çamaşır demirlerini söktürün. Kimse birşey diyemez. Kendi eviniz sonuçta.
İki haftayla başladım bayram dönüşü dedim ama yarın sökeceğim. İpi de mandalları da çöpe atıcam.O demiride sonradan yapmışlar iple sabitlenmiş belli, ve belli ki o tıkırtılar oymuş, mandalları bakılırsa bir posta çamaşır serilmiş. Sıfır saygı!
Söküp apartmanın girişine bırakın.
İzin vermeyin.O kadar tanımıyorum![]()
Kiracı olunca ne oluyor sonucta size ait pencere. Camasir demiri siz tasindiginizda varmiydi yoksa komsumu yaptirmis eğer ipi takan komşu yaptıysa takarken ses çıkması lazım kaynakla yapılmış gibi duruyor sanki.Kiracıyım
Onu bilmiyorum o demir var mıydı benim dikkatimi hiç çekmedi. Yarın dışarı çıkıp detaylı bakıcam. İpi sökücem tekrar takılırsa demiri de sökerim. Evde tek yaşıyorum ben işteyken takılmış olabilir.Kiracı olunca ne oluyor sonucta size ait pencere. Camasir demiri siz tasindiginizda varmiydi yoksa komsumu yaptirmis eğer ipi takan komşu yaptıysa takarken ses çıkması lazım kaynakla yapılmış gibi duruyor sanki.
Vidali ise çabuk cikar kaynak ise zor çıkar sanirim kestirmek gerekebilir ustalarina fotograf da kaynak gibi durdu.Onu bilmiyorum o demir var mıydı benim dikkatimi hiç çekmedi. Yarın dışarı çıkıp detaylı bakıcam. İpi sökücem tekrar takılırsa demiri de sökerim. Evde tek yaşıyorum ben işteyken takılmış olabilir.