pendık bolge hastanesı(mustafa özbek)

tuqbishe

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2013
200
24
18
35
İzmir
merhaba bayanlar ben suan ızmırde oturuyorum 20 haftalık hamıleyım.eşimınde benımde aılelerımız ıstda.ve dogumumu ıstanbulda yapmak ıstıyorum mustafa beye 2 defa gıttım.hep bayan doktordan yanaydım ama gıttıgım 3 bayan doktorda sorunlu cıkınca yok dedım arkadas bayan olmıcak ve en son mustafa beyle karsılastık tavsıye uzerıne boyle ıyı nıyetlı bı ınsan olamaz kesınlıkle sıddetle tavsıye edıyorum hastaneyıde ıyı dıyolar arkadaslarım orda dogum yapmıstı çalısanları cok guler yyuzluymuş ıyılermış.ınsallah Allah nasıp ederse doguma ıstanbula gelmeyı ve kesınlıkle mustafa beye gelmeyı cok ıstıyorum.

sızlere sorum bolge hastanesınde yakın zamanda dogum fıyatlarını bılen varmı normal sezeryan ek ucret cıkarıyorlarmı.....

ve bırde mustafa beyle ılgılı bılgısı olan var normal dogumdan mı sezeryandanmı yanadır yada baska solıcegınız seler vardır (sadece 2 kez gttıgım ıcın cok b bilgıye sahıp degılım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…