Pendik bölge hastanesi'nde dr.oya baran süper!!!

hly7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
4.307
2
0
İstanbul
eğer pendik ve civarında oturuyorsanız Pendik Bölge Hastanesin de Op.Dr.Oya Baran çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim...

evet ssk lıyım ben daha önceki doğumumu pendik hospitalde yapmıştım şimdi nednse karar veremiyorumm

valla canım fiyatları normal diğer özel hastanelerle arasında çok fark yok pendik hospital i hiç sevmiyorum ben bişi olduğu için değil ama...
oya hanım çok ii dinliyor ilgileniyor güler yüzlü sorularına cevap veriyorr durumun neyse anlatıyorr yani ben çok memnunumm madem ilk doğumunu da pendikte yapmışsın hospitalin yanında zaten biliosundur...

evet yakınında biliyorum saol bilgiler içinn

oya hm normal dogum yapcak olsan gecede gelıyormu canım bır gıttıgınde sorsan ve cvp yazsan ılk dogumum sezeryan ıkıncıyı normal yapmak ıstıyorum

oya hm normal dogum yapcak olsan gecede gelıyormu canım bır gıttıgınde sorsan ve cvp yazsan ılk dogumum sezeryan ıkıncıyı normal yapmak ıstıyorum

Canım ben kendi fikrimi söylemek istedim. Malesef sezaryenle zorunlu olarak 2 çocuğumu dünyaya getirdim. Ancak bir kez ameliyat olmuşken ikinci doğumum mümkün olsa bile normal olsun istemezdim. Nasıl olsa karnım kesildi bir başka yer daha kesilmesin yıpranmasın diye:)

aynı fikirdeyimmm

kızlarrr merhabaa,
topiği ihmal ettim kusura bakmayın...çünkü ben oya hanımı bıraktım..beni çok üzdü..şimdi kaynarca cihan polikliğinde cüneyt beye gidiyorum..memnun kaldım..erkek diye çok çekindimm ama alttan muayene etmiyorr o yüzdenn çok rahatımm..

oya hanım için beni üzdü demişsiniz nasıl üzdü sizi.doğumuma çok az kaldı ve ben hala bir doktor bulamadım.

kızlar selam. şu doğum konusunda doktorla iletişim nekadar onemlı dimi. ben bolge hastanesınde banu hn. gıttım hiç kanım ısınmadı. cihan polikliniğinde cüneyt beye gıttım acayıp suratsızdı, insan motıve olmak ıcın dr un gozune bakıyor ama bır sıcaklık bulamayınca illakı tedırgın oluyor.
eskı adıyla nenehatun, yanı şimdi medicine asya bıraz kalabalık oluyor ama deyıyor. ordakı eskı doktorum aylın akıncı, şeker gibi bir doktordu ama maalesef hem cok kalabalık olmasından hemde genelde hastane dısında olmasından dolayı onu bırakmak zorunda kaldım. şimdi yine medicinede meltem çavuşoğlunu keşfettım , hem çok sıra olmuyor hemde oda şeker gibi bir kadın. benım karnımdakı bebeğimi benden cok önemsiyor sevıyor. ve bılgılı tabıkı. doğumuda onda yapmak istiyorum. sezeryan olucam ağustos sonu gıbı ınsallah. hastaneye pek ısınamasamda doktorumu cok sevıyorum oda yeter bana şimdilik. kesinlikle meltem çavuşoğlunu tavsıye ederım kızlar.

çok doğru söylüyorsun.ben doktorumdan beni rahatlatacak çocuğumla ilgili bana samimi şeyler anlatması istiyorum daha doğrusu önemseyip ilgilenmesini istiyorum.geçen hafta maltepe bölgede merveye gittim.baktı şu hafta şu kilo bu kadar.ben beni aydınlatıcı şeyler konuşsun istedim.mesela bizim büyüklerimiz son ayındasın bir yerler uzanma dikkat et v.b şeyler söylüyorlardı.bende doktora özellikle yapmam gereken birşey var mı diye sordum.cevap:yooo
o öyle soğuk davranınca soracağım sorularıda unuttum bide.bende doktor bulamazsam sancı gelene kadar gitmem bir yere

oya hanım için beni üzdü demişsiniz nasıl üzdü sizi.doğumuma çok az kaldı ve ben hala bir doktor bulamadım.

merhaba kızlar :)
canım evet üzdü malesef oya hanım şöyleki ben bi senedir bebek için uğraşıyorum..pkoluyum ben..kendisinle gayet ii giden tedavi vardı..geçen ay klomen diye bi ilaç kullandım fayda etmedi bu ayki adetimde aradımm ee şimdi napcaz diye beni direk tüp bebeğe yönlendirdi..bnde iğne istedim yumurtlama için yok onun için heyet raporu lazım sana vermezler falan boşa vakit harcama para da harcama o parayı da tüp bebeğe ver dedi..bende sinirlendimm kızdım eşimde çok kızdı gitmedim..sora cüneyt beyi duydum iyimiş diye alttan da muayene etmiomuş diye ona gittim bana güzelce anlattı senin pko seviyen ortanın üzerinde o yüzden senin direk iğne kullanman gerek dedi..doktor seni oyalamış ilaçla falan dedi..ki oya hanım bana hiçte ileri seviyede olduğumu söylemedi...nysee bu doktor bana hemen verdi iğneleri kullandım gittim tam olarak istenilen boyutta değil dedi yumurtan p.tesi bi daha çağırdı bakacak olmuşsa çatlatacak...kısmet ondan sonrası..ama ben çok ısındım kendisine anlatıyor ayrıca gayet de güler yüzlü bnce...yani memnun kaldım kendisinden...inşallah güzel devam eder..

patricia canım banu hanıma kesinlikle gitme derim o kadın gerçekten biraz m..l yani..insanı sinir ediyor çok gıcık banu hanım iiyidi iilgileniodu falan aslında çok memnundum ama işte bu şekil olunca bırakmak zorunda kaldım çünkü bana zaaman kaybettirdi ve tedaviyi hemen tüp bebeğe çevirmek istedi...nysee şimdi cüneyt beyden memnun kaldım umarım böyle devam eder..bnde hayırlısıyla hamile kalırım...size şimdidenn hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler diliyorumm.. :)

kızlar pendik hospital nasıl sırf özel olmuş diye duydum yada pendik şifaya giden varmı

ben pendik şifa hastanesinde dr soner sezer sezgi nin hastasıyım doktorumdan memnunum hastanede temiz ayrıca normal doğumda epidural yapılma olasılığıda var hastanede pendik hospitalda maalesef epidural yapılmıyor ve o hastane bana sağlıklı gelmiyor ama doktorları denerken oradada ayşe hn a gitmiştim oda çok şeker bir doktordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…