Pendik bölge hastanesi'nde dr.oya baran süper!!!

merhaba kızlar,bende pendikteyim ve taze hamişim.

nene hatuna gideyim diyodum,bölgeye hiç gitmedim nasıl bi hastane sıra çok oluyomu,muayene ücreti ne kadar.bilgilendirirseniz çok sevinirim.

bende pendikteyim,,,,bölgeye gittim oya hanıma,internetten randevu alarak gittim ve hiç sıra beklemedim,,,muayene ücreti 12+8 20 tl aldılar benden..katılım +muayene
nenehatunda 25 sanırımmuayene ücreti,ama orda çok bekliyormuşsun sıra,randevulu olmadığından....

çok teşekkür ederim canım.
ben nene hatuna çocuk doktoruna gidiyorum kızım için,genelde pek sıra olmuyor bi iki kişi yani.kadın doğum nasıldır bilmiyorum ama.
bi kere sistit olduğumda hale hanım var orda ona gitmiştim çok memnun kalmıştım ilgisinden taa o zamanda hamile kalırsam ona giderim diyodum :) bakayım eğer memnun kalmazsam sıra falan çok olursa bölgeye geçerim artık.

bende bı kaç kez yelız hanıma gıttım ılgılı bı doktorr guler yuzlu ama her gdısımde sureklı ya test yada baska bısey ıstıyor hastahanenın gelırını arttırmak ıstıyor sanırım bana yap dedıklerını hep yaptım sonra bı arastırdım kı baska doktorlara gıttım gereksız dedıler hep gereklı gereksız tetsler yaptırıo daha cok yenı hamılelıgım hıc bı doktor tets ıstemedı benden o zaman daha bes haftalıktım gırmedıgım makına tets kalmadı dusunun yanı devlet hastahanesınden buraya yenı gelmıs belkıde hasta kazanmaya ve has.kazandırmaya calısıodur ve hastahane yonetımı bakıodur aydan aya hangı doktor ne kadar kazandırıo dıe mutlaka kendını gostermeye calısıodur belkıde kafam karıstı yanı bı cok arkadasım hamıle gıdıp utrasona gırıp gelıolar ben gıttımı gelemıom en son gıttıgımde 110 tl verdım benım guvenım kalmadı daha gıtmeyecegım ve devlette devam edecegım en azından onlar benden bısey beklemıolar olur olmaz tetsler yaptırmazlar gerek gormedıkcee

kızlar ben 37. haftamdayım pendik şifa hastanesinde soner beye gidiyorum bir çok doktor denedim en azından kendisi doğuma giren ve her aradığımda ulaşabildiğim son derece saygılı bir doktor tavsiye ederim

doktoruna aradığında ulaşabilmek en önemli noktalardan biri...22 haftalık hamileyim ocakta istanbula tayin isteyeceğiz pendik çevresinde hastane ve doktor araştırıyorum doğuma az kalmış oluyor inşallah iyi bir doktor ve hastane bulabilirim

meraba kızlar bende pendik şifada burçak hanıma gidiyorum bi bilginiz varmı acaba ben bi kararsız kaldım şifada özel sigorta anlaşmamız var onun için oraya gittim ama bilmiyorum iyimi değilmi??? bilginiz varmı??

merhaba arkadaşlar bende pendikte oturuyorum yeni taşındım bölge hastanesine gitmeyi düşünüyorum. bütün yorumları okudum ama çok kafam karıştı. neredeyse herkes farklı bişey yazmış ne yapacağımı şaşırdım kaldım. kimisi memnun kimisi değil:44:

ben burda okuduklarımdan oya baran'a ısımıştım ama bölge hastanesinde sezeryan ağırlıklı yapılıyor olması, epidural olmaması hastaneyi olumsuz yaptı gözümde. hem doktor hem hastane iyi bulmak mümkün değil mi yaa. pendik şifa olumlu görünüyor ama orda da burçak tok'la ilgili olumlu görüşte var olumsuz da. ne diyosunuz pendik'te oturan kızlar napcaz

canım kişinin beklentisine göre değişiyor memnuniyet durumu.her hastane hakkında olumlu ve olumsuz şeyler bulabilirsin nette.kimi bi doktora süper diyor öteki allah düşürmesin diyor.en iyisi kendin gidip tecrübe etmek.

valla ben şifaya bölgeye hiç gitmedim,nasıldır yorum yapamicam ama nette okuduklarıma göre,şu anki hastanemi değiştirecek kadar fark yok arada.bize en yakın nene hatun ona gidiyorum bende,hale kayırana gidiyorum.14 haftalık hamileyim,muayene biraz kısa sürüyor ama kontrol süresi bitmeden tekrar çağırıyor her seferinde,güler yüzlü sempatik bi doktor.dediğim gibi muaneye kısa sürüyor 5-6 dk. kadar,başka hastaneleride araştırdım onlardada aşağı yukarı aynıymış o yüzden çok takmıyorum artık.

peki nene hatunda randevu sistemi var mı? randevu olmadığı için çok bekleniyor diye okumuştum galiba yorumlarda, öyle mi?

peki nene hatunda randevu sistemi var mı? randevu olmadığı için çok bekleniyor diye okumuştum galiba yorumlarda, öyle mi?

randevu sistemi var canım 444 0205 olması lazımdı :) randevudan 10 dk.önce gidip işlemlerini yaptırıyosun sonra çağırıyolar zaten.ben en fazla 5-10 dk. bekledim şimdiye kadar.

istanbulda doğum yapabilme ihtimalimi göz önünde bulundurarak nene hatun yeni adı ile asya medicana yı araştırıyorum netteki araştırmalrıma göre 3 neslihandan memnun olduklarını yazmışlar dr neslihan şeker, dr neslihan alan birde çocuk doktoru neslihan çiçek(doğum sonrası çocuk doktoruda önemli)... ama neslihan şeker çok yoğun oluyormuş...

kızlar kuzenim o doktorda doğum yaptı benim oğlum ile aralarında 12 gün var kilolu dedi kordon dedi aldı sezeryana bebek çıkaçıka 3 kg çıktı sonrasındada sarılık için dünyanın parasını ödediler hastaneye ben şifa hastanesinde doğum yaptım bayramda nöbetçi doktor normal doğum için saatlerce bekledi başımda çok şükür normal doğum yaptım ferda hanımı tavsiye ederim eğer şifaya gitmeyi düşünürseniz ama seze
ryan istiyorsanız nene hatunda iyi

burçak hanımı bilmiyorum canım ama soner beye gidiyordum ben bayramın 1. günü sabahın köründe suyum geldi soner tatildeydi ferda hanım geldi epiduralle normal doğum yaptım sıfır sancı çookkk memnun kaldım ama kişiden kişiyede değişir tabi

canım hangi hastane ve doktordan bahsediyosun acaba ? bikaç hastane ve doktor ismi geçti çünküde o yüzden tam anlaşılmadı.

Son düzenleme:

konu oya baran olarak açılmış ama bir çok doktordan söz edilmiş siz hangi doktordan bahsediyorsunuz acaba??

Oya hanıma muayenelere giden,doğumunu onda yapacak kimse varmı? normal doğumcumu,sezeryancımı,memnunmusunuz?

Oya hanıma muayenelere giden,doğumunu onda yapacak kimse varmı? normal doğumcumu,sezeryancımı,memnunmusunuz?

merhaba emilia,

hamileliğim boyunca oya hanıma gittim kendisinden çok memnunum. kontroller boyunca birkere bile sezeryan demedi, ben normal doğum istiyordum 40. haftam dolunca kendi isteğimle sezeryana girdim. bence çok tatlı ve iyi bir doktor...

Evet Oya Hanım dan memnunum bende.Ancak icab nöbetlerin kalmadığı için gece doğuma girmiyor.Hastanenin diğer uzman doğum doktorları gece nöbet sırasında doğuma giriyormuş.

canım hangi hastane ve doktordan bahsediyosun acaba ? bikaç hastane ve doktor ismi geçti çünküde o yüzden tam anlaşılmadı.

konu oya baran olarak açılmış ama bir çok doktordan söz edilmiş siz hangi doktordan bahsediyorsunuz acaba??

pendik şifa hastanesinden bahsetmiştim ama sanırım biraz fazla vakit geçti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…