Pendik bölge hastanesi'nde dr.oya baran süper!!!

en o hastaneyi biliyorum temiz oğlum ameliyat olmuştu orda geniz etinden sadece doğum doktoruna karar veremedim daha bellli bi doktorum yok değiştiriyorum şimdilk darıca devlete gidiyorum tahliler için

slm kızlar ,,,pendikte oturuyorum,,9 haftalık hamileyim,,bende iyi bir dr arıyorum,önereceğiniz ssk sı olan hastane veya dr varmı,,,

slm kızlar ,,,pendikte oturuyorum,,9 haftalık hamileyim,,bende iyi bir dr arıyorum,önereceğiniz ssk sı olan hastane veya dr varmı,,,

Arkadaşım ben de 6 haftalık hamileyim. pendik bölgeye gidiyorum şu an. hastaneden arkadalarım hep memnun kaldı. ama doktor konusunda kararsızım ben de. banu hanıma gitmedim ama oya hanıma gitmiştim. kimi memnun kimi değil ve çok yoğun bir doktor. yeliz hanım var. güleryüzlü bir bayan ama yeni gelmiş sanırım.hakkında bir bilgim yok.

pendik bölgede mustafa beyi duydum ama nasıldır bilmiyorum. bilen yada giden var mı arkadaşlar?bilginizi paylaşırsanız sevinirim.

ay bölge hastanesindeki drlerden kimi memnun kimi değil,şaştım kaldım,,,yeliz nasıl acaba gidersen yazarmısın,ben bayramdan sonra kontrole gidicemm de,ona göre giderimmm bende

Gidince yazarım yorumlarımı. Yani iyi birine benziyor ama işini ne kadar iyi yapıyor bilemeyiz. yaşayıp görücez sanırım. çünkü kendisinin doğum yaptırdığı hastası yok ki referans alalım. eğer tanıyan bilen varsa lütfen bizi aydınlatsın.

kızlar ben 37. haftamdayım pendik şifa hastanesinde soner beye gidiyorum bir çok doktor denedim en azından kendisi doğuma giren ve her aradığımda ulaşabildiğim son derece saygılı bir doktor tavsiye ederim

kızlar ben 37. haftamdayım pendik şifa hastanesinde soner beye gidiyorum bir çok doktor denedim en azından kendisi doğuma giren ve her aradığımda ulaşabildiğim son derece saygılı bir doktor tavsiye ederim

slm canım,doğum yaklaşmış sanırım,rabbim bir avazda kurtarsın inşlh,sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn....
normal doğum mu ,sezeryanmı düşünüyorsun canım,muayene ücretleri ne kadar?

kızlar oya hanım çok ii bir doktor tavsiye ediyorum..benim sorunum hamilelik öncesindeydi..ama hamilelerle ilgisi çok iyi..şimdiden Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)

kısmetse normal düşünüyoruz çatımuayenesi yapılınca kesin belli olacak bu hafta rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
muayene ücreti 35 tl ilk 7 ayda ayda 1 kez 28. haftadan sonra 3 haftada 1 32 haftadan sonrada 15 günde 1 gitmeye başladık normal doğum 435 tl sezeryan ile doğum 800 tl tam kan ve idrar tahlili 19 tl hımm aklıma başka fiyat gelmedi bildiğim kadarı ile bölgede 12 tl imiş muayene

aminnn canımmm ,çok sağol verdiğin bilgiler içinn,,,erkek dr hiç düşünmemiştimmm aslındaa,alttan muayenelerde çok tedirgin olurum diyeee,,,doğuma kendi doktorunmu girecekk,,,+ücret alıyomu doğuma girince,birde epidural de bu fiyatın içindemii,,,ayy çok sordum ,benim doğuma çok var daha ama merak ettimm,,,dr arayışına başladım şimdidennn,orada birde burçak ve ferda haım varmış onlarada muayene olmuşmuydunn acaba,,

kızlar bu pendikteki marmara üniversitesi eğt.arş hastanesi hakkında bilgisi olan varmı

cnm normal doğumda epidural +225 tl alıyorlar sezeryanda epidural yada genel anestezi farketmiyor
ferda hn ve burçak hn doğumlara gelmiyorlar o an nöbetçi olan doktor geliyor ama soner bey doğumda muhakkak geliyor +ücrette talep etmiyor gelmek için daha hiç alttan muayene olmadım o nedenle bişi diyemiyeceğim ama çatı muayenem olucak yakında onuda ebemi yapıo doktorun kendisimi bilmiorum
kızlar bu pendikteki marmara üniversitesi eğt.arş hastanesi hakkında bilgisi olan varmı

ayrıca ben tüm tahlillerimi marmara hastanesinde yaptırıyorum bir daha özele para vermiyorum tea tavadze die gürcü bir doktor var gebe kliniğinde çokilgili ve sevimli bir kadın ama orada doğum yapan kimseyi tanımıyorum bu nedenlede cesaret edip orada doğum yapamam die düşünüyorum ben normal epidural düşünüyorum oradada epidural yapmıyorlar onu biliyorum

kızlar pendik hospital nasıl sırf özel olmuş diye duydum yada pendik şifaya giden varmı
Ben burçak hanıma gidiyorum ve çok memnunum kendisinden tavsiye ederim fiyatları arkadaşlar yazmışlar zaten
Pendik şifa

Burçak hanım hamilelik süresince takibini yaparsa gece doğuma geliyo ben özellikle ondan sebep gidiyorum Hamile değilken araştırmaya başlamıştım takibimi yapan doktorda doğum yapmak istiyorum çünkü hamilelikten önce başladım 1 ay sonra hamile kaldım zaten halada ona gidiyorum

ben hastaneye sorduğumda sadece soner bey giriyor dediler o nedenle soner beyi tercih ettim ve 8 aydır tüm kontrollerimi şifada soner beyde yaptırıyorum kendisinden çok memnunum burçak hanımında doğuma girmesine sevindim insan özel hastane deyince doktorunuda istiyor yoksa ssk dada doğum yapardım yani

Takibini yapan doktor doğuma girmedikten sonra özele gitmenin bi anlamı yok gibi geliyo bana Gider devlet hastanesinde kime denk gelirse doğururum
Bende 7 aydır burçak hanıma gidiyorum güler yüzlü ilgileniyodu doktorumu seviyorum

bende pendik kurtköyde oturuyorum pendik şifaya gitmeyi düşünüyorum burçak ahnım çok yoğunmuş başka hastaneden tanıyorum ama soner beyde musait oluyormuş ve çok iyimiş arkadaşım gitti normal doğum yaptı dr doğuma gelmesi gerçektende önemli benim 1.doğumumda 9 ay kontrollere gittiğim dr (nisa hastanesi - nuray hn)doğum yapıcağım gün sabah görüştük gece olur doğumun beni ararlar gelirim dedi gece aradılar ve işi çıkmış gelmedi ve bende strese girdim doğum yapamadım aksilikler takip etti ve sezeryan oldum

Ne kadar zor olmuştur senin için. Doktorun yaşattığı sıkıntı yüzünden sezeryan olmak zorunda kalmışsın bide
Burçak hanım yoğun oluyo ama ben gitmeden önce internetten randevu alıyorum ne kayıt yaptırırken sıra bekliyorum neden saatim gelince. Hiç bekletmiyolar senden önce gelen olsada randevun olduğu için seni saatinde içeri alıyo

internet üzerinden randevu almanızı bende tavsiye ederim kesinlikle hiç beklemiyoruz
inşallah bende normal doğum düşünüyorum tabi son anda bir aksilik çıkmaz ise
soner bey kesinlikle iyi ve insanları panik yaptırmayacak sakinlikte bir doktor sana hasta muamelesi yapmaması hamilelik sıkıntılarını azaltıyor emin ol

ay bölge hastanesindeki drlerden kimi memnun kimi değil,şaştım kaldım,,,yeliz nasıl acaba gidersen yazarmısın,ben bayramdan sonra kontrole gidicemm de,ona göre giderimmm bende

kızlar aynı sorun bende de var.ben de bölgeye gidiyorum.yeliz hanıma gittim.çok ilgili, güleryüzlü ama nasıl bir doktor hiç bilgim yok.ne yapacağımı bilemiyorum.acaba banuya mı gitsek?yarın yine kontrole gideceğim yeliz hanıma.bakalım nolacak.siz yeliz hanıma gittiniz mi hiç?o yeni uzman olmuş galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…