ben pendik şifa hastanesinde dr soner sezer sezgi nin hastasıyım doktorumdan memnunum hastanede temiz ayrıca normal doğumda epidural yapılma olasılığıda var hastanede pendik hospitalda maalesef epidural yapılmıyor ve o hastane bana sağlıklı gelmiyor ama doktorları denerken oradada ayşe hn a gitmiştim oda çok şeker bir doktordu
slm kızlar ,,,pendikte oturuyorum,,9 haftalık hamileyim,,bende iyi bir dr arıyorum,önereceğiniz ssk sı olan hastane veya dr varmı,,,
Arkadaşım ben de 6 haftalık hamileyim. pendik bölgeye gidiyorum şu an. hastaneden arkadalarım hep memnun kaldı. ama doktor konusunda kararsızım ben de. banu hanıma gitmedim ama oya hanıma gitmiştim. kimi memnun kimi değil ve çok yoğun bir doktor. yeliz hanım var. güleryüzlü bir bayan ama yeni gelmiş sanırım.hakkında bir bilgim yok.
kızlar ben 37. haftamdayım pendik şifa hastanesinde soner beye gidiyorum bir çok doktor denedim en azından kendisi doğuma giren ve her aradığımda ulaşabildiğim son derece saygılı bir doktor tavsiye ederim
slm canım,doğum yaklaşmış sanırım,rabbim bir avazda kurtarsın inşlh,sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn....
normal doğum mu ,sezeryanmı düşünüyorsun canım,muayene ücretleri ne kadar?
kısmetse normal düşünüyoruz çatımuayenesi yapılınca kesin belli olacak bu hafta rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
muayene ücreti 35 tl ilk 7 ayda ayda 1 kez 28. haftadan sonra 3 haftada 1 32 haftadan sonrada 15 günde 1 gitmeye başladık normal doğum 435 tl sezeryan ile doğum 800 tl tam kan ve idrar tahlili 19 tl hımm aklıma başka fiyat gelmedi bildiğim kadarı ile bölgede 12 tl imiş muayene
cnm normal doğumda epidural +225 tl alıyorlar sezeryanda epidural yada genel anestezi farketmiyoraminnn canımmm ,çok sağol verdiğin bilgiler içinn,,,erkek dr hiç düşünmemiştimmm aslındaa,alttan muayenelerde çok tedirgin olurum diyeee,,,doğuma kendi doktorunmu girecekk,,,+ücret alıyomu doğuma girince,birde epidural de bu fiyatın içindemii,,,ayy çok sordum ,benim doğuma çok var daha ama merak ettimm,,,dr arayışına başladım şimdidennn,orada birde burçak ve ferda haım varmış onlarada muayene olmuşmuydunn acaba,,
kızlar bu pendikteki marmara üniversitesi eğt.arş hastanesi hakkında bilgisi olan varmı
Ben burçak hanıma gidiyorum ve çok memnunum kendisinden tavsiye ederim fiyatları arkadaşlar yazmışlar zatenkızlar pendik hospital nasıl sırf özel olmuş diye duydum yada pendik şifaya giden varmı
Pendik şifaslm kızlar ,,,pendikte oturuyorum,,9 haftalık hamileyim,,bende iyi bir dr arıyorum,önereceğiniz ssk sı olan hastane veya dr varmı,,,
cnm normal doğumda epidural +225 tl alıyorlar sezeryanda epidural yada genel anestezi farketmiyor
ferda hn ve burçak hn doğumlara gelmiyorlar o an nöbetçi olan doktor geliyor ama soner bey doğumda muhakkak geliyor +ücrette talep etmiyor gelmek için daha hiç alttan muayene olmadım o nedenle bişi diyemiyeceğim ama çatı muayenem olucak yakında onuda ebemi yapıo doktorun kendisimi bilmiorum
ayrıca ben tüm tahlillerimi marmara hastanesinde yaptırıyorum bir daha özele para vermiyorum tea tavadze die gürcü bir doktor var gebe kliniğinde çokilgili ve sevimli bir kadın ama orada doğum yapan kimseyi tanımıyorum bu nedenlede cesaret edip orada doğum yapamam die düşünüyorum ben normal epidural düşünüyorum oradada epidural yapmıyorlar onu biliyorum
Ben burçak hanıma gidiyorum ve çok memnunum kendisinden tavsiye ederim fiyatları arkadaşlar yazmışlar zaten
Pendik şifa
Burçak hanım hamilelik süresince takibini yaparsa gece doğuma geliyo ben özellikle ondan sebep gidiyorum Hamile değilken araştırmaya başlamıştım takibimi yapan doktorda doğum yapmak istiyorum çünkü hamilelikten önce başladım 1 ay sonra hamile kaldım zaten halada ona gidiyorum
ben hastaneye sorduğumda sadece soner bey giriyor dediler o nedenle soner beyi tercih ettim ve 8 aydır tüm kontrollerimi şifada soner beyde yaptırıyorum kendisinden çok memnunum burçak hanımında doğuma girmesine sevindim insan özel hastane deyince doktorunuda istiyor yoksa ssk dada doğum yapardım yani
bende pendik kurtköyde oturuyorum pendik şifaya gitmeyi düşünüyorum burçak ahnım çok yoğunmuş başka hastaneden tanıyorum ama soner beyde musait oluyormuş ve çok iyimiş arkadaşım gitti normal doğum yaptı dr doğuma gelmesi gerçektende önemli benim 1.doğumumda 9 ay kontrollere gittiğim dr (nisa hastanesi - nuray hn)doğum yapıcağım gün sabah görüştük gece olur doğumun beni ararlar gelirim dedi gece aradılar ve işi çıkmış gelmedi ve bende strese girdim doğum yapamadım aksilikler takip etti ve sezeryan oldum
internet üzerinden randevu almanızı bende tavsiye ederim kesinlikle hiç beklemiyoruzbende pendik kurtköyde oturuyorum pendik şifaya gitmeyi düşünüyorum burçak ahnım çok yoğunmuş başka hastaneden tanıyorum ama soner beyde musait oluyormuş ve çok iyimiş arkadaşım gitti normal doğum yaptı dr doğuma gelmesi gerçektende önemli benim 1.doğumumda 9 ay kontrollere gittiğim dr (nisa hastanesi - nuray hn)doğum yapıcağım gün sabah görüştük gece olur doğumun beni ararlar gelirim dedi gece aradılar ve işi çıkmış gelmedi ve bende strese girdim doğum yapamadım aksilikler takip etti ve sezeryan oldum
ay bölge hastanesindeki drlerden kimi memnun kimi değil,şaştım kaldım,,,yeliz nasıl acaba gidersen yazarmısın,ben bayramdan sonra kontrole gidicemm de,ona göre giderimmm bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?