kızlar aynı sorun bende de var.ben de bölgeye gidiyorum.yeliz hanıma gittim.çok ilgili, güleryüzlü ama nasıl bir doktor hiç bilgim yok.ne yapacağımı bilemiyorum.acaba banuya mı gitsek?yarın yine kontrole gideceğim yeliz hanıma.bakalım nolacak.siz yeliz hanıma gittiniz mi hiç?o yeni uzman olmuş galiba.
Slm, nasılsın günce. Doktorun konusunda ne karar verdin? merak ettim. Yeliz hanıma devam ediyor musun? hakkında çok bilgi yok. görüşlerini yazarsan sevinirim. sevgiler
ha bir de canım normal doğum ben düşünmüyorum ama onu da sana söyleyeyim.sen düşünüyorsan.o gün hastanede hangi doktor varsa doğumu o yaptırıyormuş.yani doktorun doğuma gelmiyor.
kızlar selam. şu doğum konusunda doktorla iletişim nekadar onemlı dimi. ben bolge hastanesınde banu hn. gıttım hiç kanım ısınmadı. cihan polikliniğinde cüneyt beye gıttım acayıp suratsızdı, insan motıve olmak ıcın dr un gozune bakıyor ama bır sıcaklık bulamayınca illakı tedırgın oluyor.
eskı adıyla nenehatun, yanı şimdi medicine asya bıraz kalabalık oluyor ama deyıyor. ordakı eskı doktorum aylın akıncı, şeker gibi bir doktordu ama maalesef hem cok kalabalık olmasından hemde genelde hastane dısında olmasından dolayı onu bırakmak zorunda kaldım. şimdi yine medicinede meltem çavuşoğlunu keşfettım , hem çok sıra olmuyor hemde oda şeker gibi bir kadın. benım karnımdakı bebeğimi benden cok önemsiyor sevıyor. ve bılgılı tabıkı. doğumuda onda yapmak istiyorum. sezeryan olucam ağustos sonu gıbı ınsallah. hastaneye pek ısınamasamda doktorumu cok sevıyorum oda yeter bana şimdilik. kesinlikle meltem çavuşoğlunu tavsıye ederım kızlar.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. ben de kontrole gittim, bebeği gördük ama kalp atışlarını sesli dinlememiştim. aynen söylediğin gibi iyi hoş ilgili ama biz insanlara yaranmak zor diyorum bazen. kötü olsa kötü diye kızarız. bu kez iletişimde sorun yok ama ben de deneyim ve iş açısından emin olamadım. aynen hep müsait genelde. aslında bir yandan bu da iyi. istediğin an ulaabiliyorsun. diğer bayan dok. lar inanılmaz kalabalık. adlarını duyurmuşlar. hamileliğimi ilk öğrendiğimde salı gittim acilen kadın perşembeye kadar doluymuş. yani ciddi bir sıkıntın olsa ne ara müdehale edecekler hiç düşünemiyorum. benimde özel sağlık sigortam vardı ama kapatmıştım. o zaman böyle düşüncelerim yoktu tabi. ahhh çok pişmanım. artık geç. neyse yine haberleşelim, güveneceğin bir dok. ve hast. bulursan bana da yaz. sevgiler mutlu hamilelikler geçirmen dileğiyle
canım ben çarşamba günü tekrar gittim.testler filan istedi.bebeği kontrol etti.test sonuçları için iyi bir problemyok dedi.ama bebeği alttan muayene etmeden göremedi.oysaki pazartesi günü sema hastanesine gitmiştik.eşimle beraber o da görsün diye.o doktor kendi görmüş bize de göstermişti kalp atışlarını.yeliz hanım bebeği bile göremedi.açıkçası ben ekim ayını bekliyorum.sağlık sigortamı yeniledikten sonra başka bir hastaneye de gidebilirim.belki semaya giderim.orası da çok uzak kalıyo bana ama bilemiyorum.bir ay sonra tekrar gel dedi yeliz hanım.ama ben ona değil de oya hanıma veya banu hanıma gitmeyi düşünüyorum.neredeyse hastası bile yok yeliz hanımın.çünkü ben beklerken bir bayan gelmişti randevusu yoktu.geçip randevu istedi hemen benden sonraki sırayı verdiler.açıkçası yeliz hanım çok ilgili ama pek tanıyan yok.hastası olmaması tanınmadığından ama yine de benim onunla ilgili çok tereddütlerim var.niyetim kesinlikle onu kötülemek değil.hatta çok da ilgili.iyi davranıyor insana ama ben daha deneyimli ellerde doğum yapmak istiyorum.sen de gidersen haber ver olur mu canım.tekrar görüşmek üzere..
canım sema hastanesi ne kadr muayne ucretı fark ıstıyor ssk anlasmalı olarak bırde gıdersen sezaryen fıyatlarını sor olurmu
oya hm normal dogum yapcak olsan gecede gelıyormu canım bır gıttıgınde sorsan ve cvp yazsan ılk dogumum sezeryan ıkıncıyı normal yapmak ıstıyorum
bende bölge hastanesine gidiyorum .bildiğim kadarıyla 800 sezeryan doğum normal ne kadar bilmiyorum.
canım ben sigortacıyım ve doktor oya baran ve bir çok bölge doktoru da müşterim olur. bende rica üzerine kendisinde takip ediliyordum ama sezeryan doğumu desteklediğini öğrenince kendisinde takip edilmekten vazgeçtim şimdi gispirde candan hanım koçluğunda yapacağım doğumumu.
kızlar aynı sorun bende de var.ben de bölgeye gidiyorum.yeliz hanıma gittim.çok ilgili, güleryüzlü ama nasıl bir doktor hiç bilgim yok.ne yapacağımı bilemiyorum.acaba banuya mı gitsek?yarın yine kontrole gideceğim yeliz hanıma.bakalım nolacak.siz yeliz hanıma gittiniz mi hiç?o yeni uzman olmuş galiba.
ben pendik bölge yeliz akçelik doktorum 11+5 haftalık hamileyim canım en başından beridir ona gidiyorum şimdilik çok memnunum .güler yüzlü çok ilgili bir bayan her hastasına uzun zaman ayırıyor.her şeyi de çok açık ve detaylı anlatıyor.benim tek aklıma takılan doktor daha hastanede yeni olduğu için doğum konusunda nasıl bilmiyorum sezaryen mi yoksa normal doğum yanlısı mı çok merak ediyorum çünkü ben normal doğum yapmak çok istiyorum.çevremden duyduğum kadarıyla bazı doktorlar direk bir bahane bulup sezeryene alıyormuş.yeliz hanım bu konuda nasıl hiç bir bilgim yok BİLEN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN!!!
Birde hastane konusunda sıkıntım doğumun mesai saati dışına gel dimi nöbetçi kimse o doğum yaptırıyor bazı hastanelerde bir miktar ücret karşılığı kendi doktorun geliyormuş acaba bu hastanede de böyle bir uygulama var mıdır?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?