Pendik bölge hastanesi'nde dr.oya baran süper!!!

Slm, nasılsın günce. Doktorun konusunda ne karar verdin? merak ettim. Yeliz hanıma devam ediyor musun? hakkında çok bilgi yok. görüşlerini yazarsan sevinirim. sevgiler

Slm, nasılsın günce. Doktorun konusunda ne karar verdin? merak ettim. Yeliz hanıma devam ediyor musun? hakkında çok bilgi yok. görüşlerini yazarsan sevinirim. sevgiler

canım ben çarşamba günü tekrar gittim.testler filan istedi.bebeği kontrol etti.test sonuçları için iyi bir problemyok dedi.ama bebeği alttan muayene etmeden göremedi.oysaki pazartesi günü sema hastanesine gitmiştik.eşimle beraber o da görsün diye.o doktor kendi görmüş bize de göstermişti kalp atışlarını.yeliz hanım bebeği bile göremedi.açıkçası ben ekim ayını bekliyorum.sağlık sigortamı yeniledikten sonra başka bir hastaneye de gidebilirim.belki semaya giderim.orası da çok uzak kalıyo bana ama bilemiyorum.bir ay sonra tekrar gel dedi yeliz hanım.ama ben ona değil de oya hanıma veya banu hanıma gitmeyi düşünüyorum.neredeyse hastası bile yok yeliz hanımın.çünkü ben beklerken bir bayan gelmişti randevusu yoktu.geçip randevu istedi hemen benden sonraki sırayı verdiler.açıkçası yeliz hanım çok ilgili ama pek tanıyan yok.hastası olmaması tanınmadığından ama yine de benim onunla ilgili çok tereddütlerim var.niyetim kesinlikle onu kötülemek değil.hatta çok da ilgili.iyi davranıyor insana ama ben daha deneyimli ellerde doğum yapmak istiyorum.sen de gidersen haber ver olur mu canım.tekrar görüşmek üzere..

ha bir de canım normal doğum ben düşünmüyorum ama onu da sana söyleyeyim.sen düşünüyorsan.o gün hastanede hangi doktor varsa doğumu o yaptırıyormuş.yani doktorun doğuma gelmiyor.

ha bir de canım normal doğum ben düşünmüyorum ama onu da sana söyleyeyim.sen düşünüyorsan.o gün hastanede hangi doktor varsa doğumu o yaptırıyormuş.yani doktorun doğuma gelmiyor.

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım. ben de kontrole gittim, bebeği gördük ama kalp atışlarını sesli dinlememiştim. aynen söylediğin gibi iyi hoş ilgili ama biz insanlara yaranmak zor diyorum bazen. kötü olsa kötü diye kızarız. bu kez iletişimde sorun yok ama ben de deneyim ve iş açısından emin olamadım. aynen hep müsait genelde. aslında bir yandan bu da iyi. istediğin an ulaabiliyorsun. diğer bayan dok. lar inanılmaz kalabalık. adlarını duyurmuşlar. hamileliğimi ilk öğrendiğimde salı gittim acilen kadın perşembeye kadar doluymuş. yani ciddi bir sıkıntın olsa ne ara müdehale edecekler hiç düşünemiyorum. benimde özel sağlık sigortam vardı ama kapatmıştım. o zaman böyle düşüncelerim yoktu tabi. ahhh çok pişmanım. artık geç. neyse yine haberleşelim, güveneceğin bir dok. ve hast. bulursan bana da yaz. sevgiler mutlu hamilelikler geçirmen dileğiyle

canım bende nene hatuna gidiyorum dış gebelik geçirdim aylin hanım doktorum çok iyi biri kürtajımı falan o yaptı ve çok güzel ilgileniyo meltem hanımı bilmiyorum ama sence hangisi daha iyi ikisi aRasında tercih yaparsan 10 ayda bende yumurta takibine başlamayı düşünüyorum aslında doktorumdan memnunum ama yinede fikir olsun istedim

sağol canım hepimiz inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getiririz.haklısın söylediklerinde.bize bişiy beğendirmek zor.ben yeni bişiy öğrenirsem seni bilgilendiririm canım.görüşmek üzere..

canım sema hastanesi ne kadr muayne ucretı fark ıstıyor ssk anlasmalı olarak bırde gıdersen sezaryen fıyatlarını sor olurmu

canım sema hastanesi ne kadr muayne ucretı fark ıstıyor ssk anlasmalı olarak bırde gıdersen sezaryen fıyatlarını sor olurmu

canım msjını şimdi gördümancak. ssklı bile olsan çok ödüyorsun 90-100tl gibi bişiy demişti sanıyorum. benim eşimin çalıştığı şirketle anlaşmalıymış %50 indirim yaptılar 70 küsür ödedik.yani muayene ücreti 140 civarında.ben ekim ayından sonra oraya giderim ancak.o zaman sağlık sigortam karşılıyor %80ini.2.poliçeye geçmiş oluyorum.sezeryanı filan bir dahaki gittiğimde sorarım.bi arkadaşım johns hopkins'e gidiyordu bi de onu soracağım.gebzedeymiş galiba hastane bize çok uzak sayılmaz.ekimde artık karar vereceğim nereye gideceğime inşallah.bölgede yeliz hanım 3-4 hafta sonra gel demişti.bu hafta sonu gideceğim ama banu veya oya hanıma gitmeyi düşünüyorum.bu hafta sonu gideceğim bakalım ne olacak?siz ne durumdasınız?

bu arada ben bölge hastanesinde oya barandan randevu aldım cuma günü ona gideceğim.yeni gelişmeleri bildiririm

oya hm normal dogum yapcak olsan gecede gelıyormu canım bır gıttıgınde sorsan ve cvp yazsan ılk dogumum sezeryan ıkıncıyı normal yapmak ıstıyorum

canım ben sigortacıyım ve doktor oya baran ve bir çok bölge doktoru da müşterim olur. bende rica üzerine kendisinde takip ediliyordum ama sezeryan doğumu desteklediğini öğrenince kendisinde takip edilmekten vazgeçtim şimdi gispirde candan hanım koçluğunda yapacağım doğumumu.

ben pendik bölge yeliz akçelik doktorum 11+5 haftalık hamileyim canım en başından beridir ona gidiyorum şimdilik çok memnunum .güler yüzlü çok ilgili bir bayan her hastasına uzun zaman ayırıyor.her şeyi de çok açık ve detaylı anlatıyor.benim tek aklıma takılan doktor daha hastanede yeni olduğu için doğum konusunda nasıl bilmiyorum sezaryen mi yoksa normal doğum yanlısı mı çok merak ediyorum çünkü ben normal doğum yapmak çok istiyorum.çevremden duyduğum kadarıyla bazı doktorlar direk bir bahane bulup sezeryene alıyormuş.yeliz hanım bu konuda nasıl hiç bir bilgim yok BİLEN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN!!!
Birde hastane konusunda sıkıntım doğumun mesai saati dışına gel dimi nöbetçi kimse o doğum yaptırıyor bazı hastanelerde bir miktar ücret karşılığı kendi doktorun geliyormuş acaba bu hastanede de böyle bir uygulama var mıdır?????????

bende bölge hastanesine gidiyorum .bildiğim kadarıyla 800 sezeryan doğum normal ne kadar bilmiyorum.

benim 2 oğlumda sezeryan mecburen 3 de öyle olur .bölgede mustafa beye gidiyorum çokta memnunum doğumda orda yapmayı düşünüyorum..

canım gişbir de muayene ücreti ve doğum ücretleri nasıl?

selam kızlar,

hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri OYA BARANa gidiyorum. şu zmana kadar bi problem yaşamadım gayet ilgili bir doktor. gereksiz test falanda istemiyor doğum şeklimi konuşmadığımız için o konuda yorum yapamayacağım ama 17 eylülde randevum var ozman konuşabiliriz. ücretlere gelince geçen ay sordum ücretleri
normal doğum 550tl, zorunlu sezeryan 750tl, isteğe bağlı sezeryan 1250tl eğer epidural istiyorsanız 250tl ekliyorsunuz bu fiyatlara...

kızlar bende bugun yelız hanıma gıttım dırek ona verdıler cok hastası yok sanırım yenıymıs yaaa .. cok guzel ılgılendı baya kaldım ıcerıde hamıle kalamıyorum ben klomen verdı ıste alttan muayene ettı gayet rahattım bazıları adetlıyken alttan muayene etmek ıstemıyor ama yelız hanım ettı ve aletı felan kendı sıldı temızledı yanı gayet rahattım ve bıseyı sormayı unuttum gerı dondum dırek gırdım yıne konustuk felan bence gayet ıı bırı yenı gelmıs ısmı duyulmadıgı ıcın cok hastası yokturrr ben eger hamılede kalabılırsem yuksek ıhtımal devam ederım bısey olursa yazarım sıze ..

merhaba kızlar,bende pendikteyim ve taze hamişim.

nene hatuna gideyim diyodum,bölgeye hiç gitmedim nasıl bi hastane sıra çok oluyomu,muayene ücreti ne kadar.bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…