Pendik-Tuzla Doktor tavsiyesi

Dogumuma kendi doktorumun gelmesini istiyorum ama gelen yok galiba.. bu da cok sacma geliyo bana o zaman doktor takibinin ne anlami kaliyo
Gecen hafta sordum, saat kac olursa olsun ben kendi hastalarıma geliyorum dedi Burcak Hanım. Gisbir Tuzlada kendisi.

Gecen hafta sordum, saat kac olursa olsun ben kendi hastalarıma geliyorum dedi Burcak Hanım. Gisbir Tuzlada kendisi.
Cok sagol canim. Nasil memnun musun peki? Bir de dogum ucretleri nedir biliyor musun? Geliyorsa bi gitmek isterim Burcak Hanima

Cok sagol canim. Nasil memnun musun peki? Bir de dogum ucretleri nedir biliyor musun? Geliyorsa bi gitmek isterim Burcak Hanima
Ben cok memnunum. Baska bir Dr'a güvenmeyecek kadar. Dr'um benim adımı, gecmisimi herseyimi biliyor ve hatırlıyor. Verdiği sözlerden hic dönmedi daha. Tavsiye ederim. Ücretler konusunda tam bilgim yok ama duydugum kadarıyla 1000-2000 arası. Gisbir'i arayıp sorabilirsin. Haftaya gittiğimde bende odaları görmek ve ücretleri öğrenmek isteyeceğim. O zamana kadar haberin olmazsa yazarım yine.

Sagol canim cok tesekkur ederim. Sen kac aylik hamilesin

Dogumuma kendi doktorumun gelmesini istiyorum ama gelen yok galiba.. bu da cok sacma geliyo bana o zaman doktor takibinin ne anlami kaliyo
Gecen aradım Okan üniversitesi hastanesini orda çalışan doktorlar nobet tutuyormus o Zaman aynı doktora denk gelir herhalde, cok onemli bazı hastanelerde hep tanımadık doktorlar denk geliyor ertesi ya da sonraki gün yok , burasının boyle olması iyi, İstanbul'a dönünce su gebelik isleri icin Cihan beye gidicem o Zaman ogrenırım doguma gelip gelmediklerini önce giden bilgisi olan olursa paylaşsın

Okan da mantikli geliyor bana.. Suan yuzyil la okan arasinda gidip geliyorum.. Gispir kucuk bir hastane oldugu icin ordan vazgectim.. sartlari iyi bir hastane olmali..

Okan da mantikli geliyor bana.. Suan yuzyil la okan arasinda gidip geliyorum.. Gispir kucuk bir hastane oldugu icin ordan vazgectim.. sartlari iyi bir hastane olmali..
Secim tabiiki sizin ama Gisbir artık gayet donanımlı bir hastane. Hatta Yeni Doğan Yogun bakımı olan hastane bu cevrede cok az ve devamlı dısardan hastalar geliyor Gisbir'e. Biliyorsunuz dogum yapacagınız hastanede yeni dogan yogun bakımı ünitesi cok önemli. Allah korusun hepsini tabii ki ama herseyi düsünmemiz lazım.

Evet ozellikle yeni dogan bakim unitesi olanlara bakiyorum

Kaynarca Özel Cihan Tıp Merkezinde Mehmet Cüneyt Uzun çok iyi bir doktor gerçekten herkes öneriyor cinsiyeti hemen biliyo her konuda iyi bende ona gideceğim bu ay
Uzak dur kuzum o dr dan annem onun yuzunden oluyodu nerdeyse zamninda 3 ay olana kadar bizi oyaladi surekli yat dinlen falan die megerse basindan kesesi bozukmus bizi para ocin oyalani baska dr gittik hale kayiran simdi yuzyilda dr yollamadi bile basindan beri bozukmus bu gebelik nasil anlamadi die bizi 3 ay oyaladi anliycagin

Merhaba bayanlar
Bende dun hamile oldugumu ogrendim. Pendik Hospital'de Olcay Kurt hanima gidiyorum.hamile olmadan once de muayene icin ona giderdim.tavsiye edebilirim cok guzel ilgileniyor

Galiba Neslihan Sekeri bırakıcam bu ikinci gelişim ama sıra beklemekten bi hal olduk. Çok yoğun

Op.Dr. Yeliz AKÇELİK. Pendik Bölge Hastanesinden. Biz doğumu Ocak ayında kendisi ile gerçekleştirmiştik. Gece apar topar evinden çıkıp, yolda ufak bir araba kazası atlatmasına rağmen geldi yetişti. Hakkını ödeyemeyiz. Çok iyi bir kadındır...

Bölge hastanesi bana uzak kalıyor ya ben tuzla sınırındayım

Nedense bölge hastanesi hakkında hic iyi seyler duymadım cevremde. Hamile kalmadan bölge hastanesine gitmistim kontroller icin, Dr'lardan pek hoslanmadım, hamile oldugumu öğrenincede oraya gitmedim. Herseyden önemlisi Dr'mus, kendi Dr'umu bulunca anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…