- 11 Eylül 2014
- 1.809
- 2.726
- 133
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Ben ilk zamanlar esime diyordum sende gir doguma diye, ben kesin bayilirim asla giremem dediYok giremiyorFazla bayılmalar oluyormuş o yüzden hem anne hem doktorlar için en iyisi girmemeleri
Sende yüzyila mi gidiyorsun canim?Acaba yüzyılda doğumhaneye eşimiz gşrebiliyor mu kızlar biliyor musunuz
Aynı cümleleri ben eşime kullandım. Ben bakamam ben bayılırım dayanamam ve s. E ben bunları yaşıyorum sen bi tek bakmaya dayanamıyorsun diyorum hep. Ama işte onlar da bayılırsa sıkıntı olur. Çocuk mu doğuracağım aklım eşimde kalır ay eksik kalsınlar )) girmesinler doğuma falanBen ilk zamanlar esime diyordum sende gir doguma diye, ben kesin bayilirim asla giremem dedidedim sen gordugune bayiliyosun da ben yasayarak nasil dogurcam bosuna cennet analarin ayaklari altinda degilmis demek
Evet canım Neslihan Şeker'e gidiyorumSende yüzyila mi gidiyorsun canim?
Aynen ya ben sakasina demistim zaten, dedigin gibi girmesinler daha iyi. Bizi daha cok strese sokarlarAynı cümleleri ben eşime kullandım. Ben bakamam ben bayılırım dayanamam ve s. E ben bunları yaşıyorum sen bi tek bakmaya dayanamıyorsun diyorum hep. Ama işte onlar da bayılırsa sıkıntı olur. Çocuk mu doğuracağım aklım eşimde kalır ay eksik kalsınlar )) girmesinler doğuma falan
Memnun musun canim? Birde Nesihan Hanim gece dogum olursa geliyor mu?Evet canım Neslihan Şeker'e gidiyorum
Yüzyıldaki hiçbir doktor gelmiyor canım. Doktordan memnunum ama çok yoğun randevudan çıktığım gün bi dahaki aya randevu bulabiliyorum ancak. salı ve perşembeleri hastanede yokmuş bide. Yoğunluğundan dolayı bende değiştirebilirim doktorumu. Ama çok ilgili iyi bir doktorAynen ya ben sakasina demistim zaten, dedigin gibi girmesinler daha iyi. Bizi daha cok strese sokarlar
Memnun musun canim? Birde Nesihan Hanim gece dogum olursa geliyor mu?
Hangi dr. Gittin cnm ?o kadar kalabalık ki kafayı yemiş durumda Ferda doktor. en son gittiğimde bana bağırarak her kesin içinde başka doktor mu yok bir tek ben mi varım ? başka hastaneye niye gitmiyorsunuz dedi. sonra bebeğimi müayeneye kendisinin çağırdığını hatırlatdığımda - ben zaten yanlış bir meslek seçmişim.. kesinlikle yanlış bi meslekteyim - dedi.
bu da oraya son gidişim oldu. ne bebeğimi ne de kendimi yanlış meslek seçmiş bir kadın doktoruna emanet edemem malesef.. yüzyıl hastanesine gittim bugün ve gayet memnun kaldım.
Serap hanım var aynı hastanede çok yoğun olmadığı için onu önere bilirimAynen ya ben sakasina demistim zaten, dedigin gibi girmesinler daha iyi. Bizi daha cok strese sokarlar
Memnun musun canim? Birde Nesihan Hanim gece dogum olursa geliyor mu?
Yüzyıl hastanesinde doktorlar gece doğuma gelmiyor. Nöbetçi doktorlar oluyor.Kızlar mrb. Tam aradığım konu Bnm Ağustos'ta bir düşüğüm oldu yüzyılla gittim kanamam olduğu için gece 1-2 gibi felan doğuma girmişti nöbetçi dr. ordan Pendik hospital gittik Ayşegül hanım sağolsun çok ilgilendi ama hast. Çok kötüydü zaten kötü anılarım olduğu için gitmekte istemiyorum. Şuan ki gebeliğimin ilk muayenesi için yüzyılı aradım Neslihan şekeri istedim 1 ay sonraya randevu verdiler bnde aldım. Bir bakıyım nasıl bir dr. Diye yüzyılda hale hanım birde Jale miydi sevmiyorum hangisi hatırlamıyorum niye geldiğiniz çok erken 1 hafta sonra gelin kese varmı bakalımm felan demişti onlarlada pek iyi anılarım yok. Bu perşembe nöbetçi kim diye sordum Esma imren dedi bnde 22 Mart'a kadar beklemiyim diye gittim uzun bir bekleyişten sonra girdik gayet iyi ilgili bir. Dr. Serap hanımı bende düşünüyorum tabi gece doğuma gelmesi çok önemli bir kırıter bakalım Neslihan hanımla frekansımız uyarsa devam ederim etmese ya Esma hanı. Yada serap hanım bir Neslihan hanım daha varmış onun hk. bilginiz var mı ?
Serap hanıma gittim gayet te memnun kaldım :) iyi ki değişmişim doktorumuHangi dr. Gittin cnm ?
günaydın canımGünaydin kozlar, yüzyilda muayene ucretleri nedir? Ssk icin
Yarin Serap hanima randevum var, umarim memnun kalirim
Gisbirden pahaliymis ucreti, tamam canim mutlaka yazarim tabiki.günaydın canım
70 lira müayene ücreti...
müayeneden sonra yaz merak ediyorum nasıl memnun kalacak mısın ? ben memnun kaldım çünkü
gisbirde 65 tl burada 70 o kadar çok fark yok. 5 tl sadece.Gisbirden pahaliymis ucreti, tamam canim mutlaka yazarim tabiki.
Asinda Remedy'de cok onerilen bir doktorda var ama biraz yogunmus oda. Serap hanim icime sinmezse Remedye gidecegim. Bakalim ikisinden birine karar veririm insalllah. Gidince gebe egitim kursunuda sorucam zaten, haber vericem sanada
Doğumu bütün hastanelerde zaten ebeler yaptiriyormus canim bebek doğduktan sonra kordonu kesmeye kadin dogumcular geliyormuş.öyle duydum.az kaldi bizim bakalim nezn gelecek bebeğimiz.Bende gittigimde dogum haneyi ve odalari gezmeyi dusunuyorum. Deneyimlerimi mutlaka aktaririm. Ancak doktorlarin gece doguma gelmemeleri beni dusunduruyor, kendi doktorumla dogum yapmak istiyorum. Ferda hanim gece de geliyordu ama artik bu yogunlukta gelir mi bilemedim dogrususenin cok az kalmis, hayirlisiyla bir avazda yavrunu kucagina alirsin insalllah. Deneyimlerimizi burada paylasaim birbirimizle, insallah hepimiz hayirli ve saglikli dogumlar yapariz cuma saati hurmetine aminnnnn
Gispide en son 68 odedim ben nstyede 22-24 TL birşey aliyorlar yüzyılda 70 TL muayene 20 TL net fiyatlar ayni yanigisbirde 65 tl burada 70 o kadar çok fark yok. 5 tl sadece.
haber bekleyeceğim :)
Dogumu yuzyilda mi yapmayi planliyorsun canim? Hayirlisiyla saglikla kucagina airsin insalllah bebisini. Cok az kalmisDoğumu bütün hastanelerde zaten ebeler yaptiriyormus canim bebek doğduktan sonra kordonu kesmeye kadin dogumcular geliyormuş.öyle duydum.az kaldi bizim bakalim nezn gelecek bebeğimiz.
Bence direk remedy hastanesi, Bahar Ergen Harika bi drKizlar gispir hastanesinde ferda hanima gidiyordum fakat hastanede doktor skntisi var iki doktor vardi simdi biri ayrilmis ve sadece bitane doktor kalmis. İki uç haftadi kendi doktorumdan randevu alamiyorum çok yoğun.bir haftadirda izinli hafta sonu acil gitgim maalesef doktor olmadiginda yuzyil hastanesine yonlendirildim.
Yuzyil hastanesi daha önce nene hatun doğum hastanesiymis cumartesi günü olmasına rağmen saat 16:00 a kadar doğum doktoru var di. Gecede nöbetçi kalan doktor varmis. Temiz bir hastaneye benziyor. Sizce hastanemi değiştirmeli miyim? Yuzyil hastanesinde doğum yapanlar var mi?
Bahar hanima mi gidiyorsun canim? Nasil yogunlugu cok mu? Ben de suydum Bahar Hanimi aslinda, normal dogum yanlisi oldugunu da biliyorum. Ancak Remedy biraz karisik bir hastane gibi geliyor bana, cok yogun bir hastane. O yuzden tereddutluyum ben de. Persembeye randevum var Bahar Hanima daBence direk remedy hastanesi, Bahar Ergen Harika bi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?