Pendik yuzyil hastanesi mi yoksa gispir hastanesi mi?

Ewt Serap hmm. Çok tatlı biri bayıldım o Dr a ya :) çekim için kadın tercihim benim de. Bakalım inş bulabiliriz ikimiz de kadın fotoğrafçı :)
İns ama hastane fotografcisi disinda izin vermiyorlar sanirim. Hastane fotografcisi ile de gorusmedim, bi gorusup bayan fotografci olup olmadigini sorsak iyi olur Ben zaten dogumhanede resim istemiyorum sadece dogum oncesi esimle birkac poz ve dogum sonrasi pozlar istiyorum

Aynen ben de öyle. Doğum anı resimlerine sıcak bakmıyorum :))) öncesi ve sonrası kafi. 7 nisan da gideceğim hastaneye. Telefonda bilgi verirlerse arayıp öğreneyim bari. Sırf bu yüzden de hastane değişilmez ki Of ya

Telefonla da bilgi verirler canim, tabi bu yuzden hastane degisme olmadi gizlice bi dotografci sokarsin nolcak akrabam cekim yapacak dersin kime ne yani Fotografci demezsen sorun olmaz bence canim, fotografciyla anlasirsin kardesim felan dersin

Telefonla da bilgi verirler canim, tabi bu yuzden hastane degisme olmadi gizlice bi dotografci sokarsin nolcak akrabam cekim yapacak dersin kime ne yani Fotografci demezsen sorun olmaz bence canim, fotografciyla anlasirsin kardesim felan dersin
haklısın. hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…