- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
e demek ki hiç fark yokmuş..Gispide en son 68 odedim ben nstyede 22-24 TL birşey aliyorlar yüzyılda 70 TL muayene 20 TL net fiyatlar ayni yani
senin bugün Serap hanıma randevun vardı dimi? balık hafızamla böyle hatırlıyorum..Bahar hanima mi gidiyorsun canim? Nasil yogunlugu cok mu? Ben de suydum Bahar Hanimi aslinda, normal dogum yanlisi oldugunu da biliyorum. Ancak Remedy biraz karisik bir hastane gibi geliyor bana, cok yogun bir hastane. O yuzden tereddutluyum ben de. Persembeye randevum var Bahar Hanima da
Evet var canim, ama kararsizim persembe de Remedy de Bahar hanima randevum var. İkisinede gidip ona gore karar versem diyorum ama iki gun arayla ultrasona girmekte bebegim icin iyi olmayabilir diyorum. Ay napsam bilemedim.senin bugün Serap hanıma randevun vardı dimi? balık hafızamla böyle hatırlıyorum..
yüzyıl hastanesi kadın doğum üzerine yoğunlaşmış bir hastane. sen bi git Serap hanım içine sinerse diğerine hiç gitme bence.. yani hastaneden dolayı ben açıkcası burayı tercih ederim.. hani diyelim doğum zamanı benim doktorum olmasa başka doktorlara da güvenebilirim hepsi işini biliyor sonuçta...Evet var canim, ama kararsizim persembe de Remedy de Bahar hanima randevum var. İkisinede gidip ona gore karar versem diyorum ama iki gun arayla ultrasona girmekte bebegim icin iyi olmayabilir diyorum. Ay napsam bilemedim.
Simdi geldik hastaneye bekliyoruz, tup bebek merkezinin icindeymis odasi. Biraz degisik geldi heyecan yaptimyüzyıl hastanesi kadın doğum üzerine yoğunlaşmış bir hastane. sen bi git Serap hanım içine sinerse diğerine hiç gitme bence.. yani hastaneden dolayı ben açıkcası burayı tercih ederim.. hani diyelim doğum zamanı benim doktorum olmasa başka doktorlara da güvenebilirim hepsi işini biliyor sonuçta...
yorumlarını bekliyorum
evet tüp bebek merkezinin içinde...Simdi geldik hastaneye bekliyoruz, tup bebek merkezinin icindeymis odasi. Biraz degisik geldi heyecan yaptimhayirlisi bakalim. Guzel haberlerle ckariz insalllah. Esim biraz mirin kirin yapiyo otoparki yok hastanenin diye bizimki otopark meraklisi
Anacim orasi full doluydu, ya benim esim bu otopark olayina takikevet tüp bebek merkezinin içinde...
ohoo siz daha baştan buldunuz bir sebep - otopark yok :))
hastanenin önünde var ya otopark nasıl yok :)) biz oraya park ettik
Anacim orasi full doluydu, ya benim esim bu otopark olayina takik
Neyse muayenemiz iyi gecti, tum sorularimi sordum. Ultrasondada tek tek organlarina bakti. Hersey guzel ve yolunda dedi. Gebelik sekerim icinde sonuclarima bakti, diyete aynen devam dedi. Bundan sonra bizimle devam ederseniz 3 hafta sonra tekrar bekliyorum dedi. Dogumla ilgilide konustuk, 35-36 haftalarda cati muayenesi yapiyorum sonrasinda zaten dogum belli olur ama onceligimiz normal dogum dedi. Gece dogumlarina da eger benim gelmemi isterseniz de hastane ek ucret talep ediyor dedi. Onuda asagida danismada sorduk 750tl ek ucret talebi oluyormus hastanenin ve sirf Serap hanim icin gecerliymis doc. Oldugu icin. Diger doktorlar zaten sirayla bobet tuttugu icin ekstra doguma gelmiyorlarmis. Serap hanimda ben musait olursam gece dogumunda isterseniz gelebilirim dedi. Sadece tansiyon ve kilo olcumu yapmadi, genelde doktorlar rutin olarak bunu yapiyorlar. Senin bakmismiydi tansiyon ve kiloya?
Odalara bakamadik esimİn zamani yoktu.
İdrar tahlili verdim, Serap hanim arayip sonucu ogrenebilirisn gerekirsede ilaci yazar telefonda soylerim dedi. Kartinida verdi sorun olursa whatsup ya da mesajla ulasabilirsin ya da arayabilirsin dedi.
Ayrica gebelik egitimleri seminerimiz var carsamba gunleri, katilmani oneriyorum dedi canim. Yarin gidicem ben seminere, send egel birlikte katiliriz seminerebizim icin yararli olur bu egitimler
Aklima gelenler bunlar simdilik, dedigin gibi yogun degildi fazla doktor ve ilgilendi baya.
Yani tansiyon ve kilo bakmamasi disinda iyiydi muayene, tanisyon hamilelikte onemli ve ben evde duzenli bakiyorum her ihtimale karsi. Sende mutlaka evde ya da eczanede olctur tansiyonunu.nasıl peki memnun kaldın mı ?
ben ek ücret ödemem.. nöbetçi doktorlar oluyor zaten...
benim de tansiyon ve kiloma bakmadı ben sordum sonra kiloma baktı not etti.. evet benim de eski doktorum bakıyordu...
sen diğer hastaneye de bak istersen ücretlerini falan bana da yazar mısın? gerçi ben değişmem artık doktorumu.
yarın saat kaçta eğitimler ve önceden adını yazdırmaya gerek var mı? idrar tahlilini sen kendin mi istedin doktor mu söyledi ?
ben çantamda tansiyon aletiyle geziyorumYani tansiyon ve kilo bakmamasi disinda iyiydi muayene, tanisyon hamilelikte onemli ve ben evde duzenli bakiyorum her ihtimale karsi. Sende mutlaka evde ya da eczanede olctur tansiyonunu.
Egitimler carsamba gunleri 14-16 arasindaymis. Ben internetten kayit yaptim, hastanenin anasayfasinda gebe okulu diye bir basik var ordan basvuruyu sende yapabilirsin.
Bir sonraki randevuya 3 hafta sonra dedi. Diger hastaneyide biraz daha arastiricam, bakalim hangi doktorla devam etmek istedigime karar vericem.
İdrari da ben soyledim, bir onceki muayenemde idrar tahlilimde enfeksiyon cikmisti antibiyotik kullandim dedim. Ozaman tekrar bi idrara bakalim dedi. İdrar tahlilimi doktor soylemesede ben her kontrolumde duzenli yaptiriyorum zaten canim. Sende yaptir bence.
Yoğun canım evet ama diğer doktorlardaki sakinliği ondaki doluluğu görünce bile insan mutlu oluyo demek ki iyi ve sevilen bi doktor diye. Randevulu olduğumda bi sorun yaşamadım ben asistanı Serap hanım çok dikkatli bi şekilde sıralıyo ve aksamıyoBahar hanima mi gidiyorsun canim? Nasil yogunlugu cok mu? Ben de suydum Bahar Hanimi aslinda, normal dogum yanlisi oldugunu da biliyorum. Ancak Remedy biraz karisik bir hastane gibi geliyor bana, cok yogun bir hastane. O yuzden tereddutluyum ben de. Persembeye randevum var Bahar Hanima da
Evet canm şuan tek seçeneğin orasi. Son haftadayiz bu saatten sonra doktor değiştiremem vakit yok malesefDogumu yuzyilda mi yapmayi planliyorsun canim? Hayirlisiyla saglikla kucagina airsin insalllah bebisini. Cok az kalmis
Ben sordum canim hicbiri yok. Zaten sadece kapi suslemeye izin veriyoruz onu da siz yapiyorsunuz dediler. Oda suslemeye izin vermiyorlarmis. Odalari gezdim mesela duvarlarda yapiskan izleri vardi, nasil izin vermiyorlar anlayamadim. Yani pakette bunlarin hicbiri yok. Sen neden gisbiri biraktin?slm kızlar. Allah nasip ederse doğumu yüzyıl da yapacağım. gisbire gidiyordum daha öncesinde. o hastanenin imkanlarında ücretsiz 10 poz resim vardı bebişin. loğusa şerbeti ve kapı süsü dahildi fiyata. soran olduysa yazabilir mi ? yüzyılda var mı buna benzer bişey.
Hangi doktorla dogum yapti kardesiniz? Memnun kaldiniz mi hastaneden?Bir ay önce kardeşim doğum yaptı öyle fotoğraf vs falan yoktu
Ülker le aynı semtte ve aynı hamile grubundayız. Onun başına gelen şey %80 etkili oldu bu kararımda. Sonuçta aynı muamele bana da denk gelebilirdi. Kapı süsü oda süsü aslında önemli değil benim için. Resim olayı önemli ama :) doğumda istemiyorum odada çekim olsun istiyorum. bi fotoğrafçı ile anlaşmam gerek o zaman.Ben sordum canim hicbiri yok. Zaten sadece kapi suslemeye izin veriyoruz onu da siz yapiyorsunuz dediler. Oda suslemeye izin vermiyorlarmis. Odalari gezdim mesela duvarlarda yapiskan izleri vardi, nasil izin vermiyorlar anlayamadim. Yani pakette bunlarin hicbiri yok. Sen neden gisbiri biraktin?
Genel doktoru Neslihan şekerdi izinde olduğu için doğumuna girmedi ama memnunduHangi doktorla dogum yapti kardesiniz? Memnun kaldiniz mi hastaneden?
Dogum fotografcisi var canim, hastaneye gidince sor sana da verirler brosur. Ben brosuru aldim da galiba erkek fotografci. Esim sicak bakmiyor o sebeple, ben kendim cekerim diye tutturduÜlker le aynı semtte ve aynı hamile grubundayız. Onun başına gelen şey %80 etkili oldu bu kararımda. Sonuçta aynı muamele bana da denk gelebilirdi. Kapı süsü oda süsü aslında önemli değil benim için. Resim olayı önemli ama :) doğumda istemiyorum odada çekim olsun istiyorum. bi fotoğrafçı ile anlaşmam gerek o zaman.
Ewt Serap hmm. Çok tatlı biri bayıldım o Dr a ya :) çekim için kadın tercihim benim de. Bakalım inş bulabiliriz ikimiz de kadın fotoğrafçı :)Dogum fotografcisi var canim, hastaneye gidince sor sana da verirler brosur. Ben brosuru aldim da galiba erkek fotografci. Esim sicak bakmiyor o sebeple, ben kendim cekerim diye tutturdusen hangi doktora basladin, Serap hanim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?