- 5 Aralık 2020
- 40
- 27
- 3
- 32
- Konu Sahibi Strawberryies
-
Ayak numarası 41-42. Ten uyumunu bilmiyorum. Çünkü henüz arkadaşız. Ama karakter olarak anlaşıyoruzAyak numarası kaç?Önemli olan boyu değil ten uyumu önemli, seni mutlu edebiliyor mu o önemli. Bunları da sevişmeden anlayamazsın, sorry.
Alakası yokk merak etmeKızlar merhaba.
Evet biraz ilginç bir soru oldu farkındayım. Ama bu konuda bilgim olmadığı için merak ediyorum. Belki benim gibi merak edenler de vardır.
Evlilikte cinselliğin önemli olduğu aşikar. Google de de araştırma yaptığımda eşinin penisinin küçüklüğü ile dert edinen bir çok kişi gördüm. İleride evleneceğim kişi de bu durumu anlayabilmenin bir yolu var mıdır? Benim takıldığım bir erkek var. Gelecekte bir hayat kurmayı isteyeceğim bir kişi. Boyu erkeklere nazaran biraz kısa. 1.67 civarında. Evet biliyorum saçma ama penis boyunun normal boy ile bir ilişkisi var mı?
Boy uzadıkça vücudun geneli uzar mantıksal olarak. İstisnalar elbette olabilir. Bu durumda da istisna olayı mı varAlakası yokk merak etme
Ayak numarası 41-42. Ten uyumunu bilmiyorum. Çünkü henüz arkadaşız. Ama karakter olarak anlaşıyoruz
Bir erkeğe göre küçük değil miArtık penis boyuda ideal erkekte aranan kriterler arasına girmiş
Adam sadece arkadaş olduğu birinin penis boyunu merak ettiğini bilse ne hissederdi acaba
Ayrıca penisini bilemem ama ayaklarının büyük olduğu kesin. 167 boyda 42 numara ayak
Ayak numarası mı? Bana boyuna göre ayağı büyük geldi. Normaldir belkiBir erkeğe göre küçük değil mi
En azından nisanlanmadan once ten uyumunu öğrenmem mümkün değil. O aşamaya geçince de vazgeçmek pek uygun olmaz yaBacı olduğunu var sayarak yeni üye, bacim tabiki yok. Önemli olan siizn ten uyumunuz. Bide klişe boyu diil isleviii
Sanmam. Erkeklerde bu normal benim bildiğim. Hiç 39 40 numara erkek görmedimAyak numarası mı? Bana boyuna göre ayağı büyük geldi. Normaldir belki
Boyuyla hiçbir alakası yoktur tezi curuten çok kişi olmuştur cnmKızlar merhaba.
Evet biraz ilginç bir soru oldu farkındayım. Ama bu konuda bilgim olmadığı için merak ediyorum. Belki benim gibi merak edenler de vardır.
Evlilikte cinselliğin önemli olduğu aşikar. Google de de araştırma yaptığımda eşinin penisinin küçüklüğü ile dert edinen bir çok kişi gördüm. İleride evleneceğim kişi de bu durumu anlayabilmenin bir yolu var mıdır? Benim takıldığım bir erkek var. Gelecekte bir hayat kurmayı isteyeceğim bir kişi. Boyu erkeklere nazaran biraz kısa. 1.67 civarında. Evet biliyorum saçma ama penis boyunun normal boy ile bir ilişkisi var mı?
Ona bakarsanız o boyda bir erkek de pek normal değil. 42 no 167 boy için büyük, o boyda tanıdığım var ayak numarası 40, şeyi bilmiyorumSanmam. Erkeklerde bu normal benim bildiğim. Hiç 39 40 numara erkek görmedim
Ben en son senin topikte dua okuyordum, ne ara buraya geldim yavCidden ayak numarası olayına inanıyo musunuz?
Penis boyunun başka şeylerle bi orantısı yok sevgili konu sahibi.
Canım çok sağol. Peki acaba buradaki arkadaşlar evlenmeden önce öğrendi mi. Yoksa şansa mi bıraktı. Ben sadece kafaya takılması gereken bir şey mi emin değilimBoyuyla hiçbir alakası yoktur tezi curuten çok kişi olmuştur cnmalakası yok bilmem ayak numarası bilmem eli karış vs onlarda boş inanki şans işi bu penis muhabeti.
Nasıl paranın dinin kimde olduğu belli değil oda öyle şans yani kısmen .
Tıbbende zaten normal olanı belli tabi genetik farkotler coğrafya falan onlarda kaderdir
Denk gelmiştir o kız bağlantısı yok yok oBenim eşim 190 boyunda, diğer şeyin boyunu pek bilmesem de bana çok büyük geliyorSoruna istinaden ben bağlantı vardır diyorum
inşallah fake değilsindir de boşuna ifşa etmiş olmam
Sanmam. Erkeklerde bu normal benim bildiğim. Hiç 39 40 numara erkek görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?