- 9 Mart 2022
- 18
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi sultanbayrak1990
Kızlar peniste kalan spermden hamile kalma ihtimali nedir yumurtalamamın en yüksek olduğu gündü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki konularıma bakarsanız anlarsınız bilmeden yorum yapmayın prezervatif vardı ve yırtılmıştıBöyle konular açıyorsunux dayanamayıp yorum yapıncada ban yiyoruz kendime söz verdim bundan sonra yazmicam
Burda yazmamışım önceki konumda belirtmiştimİhtimal var tabiki. Bebek istemiyorsanız önleminizi aldaydınız keşke.
bir saatte mi banlandinizBöyle konular açıyorsunux dayanamayıp yorum yapıncada ban yiyoruz kendime söz verdim bundan sonra yazmicam
Evet burda unutmuşum üste de belirttim geçmiş konuma bakabilirsiniz yanlış anlaşılmak istemezdimSoruda öyle bı aciklaman yok
Hayır ben 2016 yılından bu zamana buradayim oncekilerde hep böyle konulara yorum yazıp polemiğe girdiğim için ban yedim aylarca uzaklaşmak istedim ama hep baz geçip sifitlrdan başlamayı tercih ettimbir saatte mi banlandiniz![]()
Emin olmak istedim sanırım biraaz pek cevap veren olmayınca ya da belki başına gelen olmuştur gibisinden düşündüm teşekkür ederim cevabınız içinSize ihtimal var diye cevap verenler olmuş... Başka ne öğrenmek istiyorsunuz ki
Bende geçenler de denk geldi okudum.. ilişkide tam birleşme olmasa bile spermler vajina ağzına gelirde bir şekilde az da olsa ihtimal olduğunu yazıyordu.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. sanırım bekleyip gormekten başka çareniz yok ..
İyi yapmışsınız .. boşverin.. gereksiz polemiğe girmeyiveririsniz.. cahillerle tartsimak boş vakit harcamaktırHayır ben 2016 yılından bu zamana buradayim oncekilerde hep böyle konulara yorum yazıp polemiğe girdiğim için ban yedim aylarca uzaklaşmak istedim ama hep baz geçip sifitlrdan başlamayı tercih ettim
İyide o kadar yıllık burda geçen zaman bı kalemde boşa gidiyor benim sitemim o yüzden susmayı tercih ediyorumİyi yapmışsınız .. boşverin.. gereksiz polemiğe girmeyiveririsniz.. cahillerle tartsimak boş vakit harcamaktır![]()
Rica ederim.. gebelik istemiyorsaniz.. yumurta takibi yapabilirsiniz mesela .. yumurta günlerinde ilişkiye görmezsiniz yada başka bir önlem alırsınız..Emin olmak istedim sanırım biraaz pek cevap veren olmayınca ya da belki başına gelen olmuştur gibisinden düşündüm teşekkür ederim cevabınız için![]()
Dikkat edicem tekrardan teşekkürlerRica ederim.. gebelik istemiyorsaniz.. yumurta takibi yapabilirsiniz mesela .. yumurta günlerinde ilişkiye görmezsiniz yada başka bir önlem alırsınız..
Okadar haklısınız ki ama malesef kurunun yaninda yaş da yanıyor işte.. ekşi hesabınız la giremiyormusunuz artık ceza geçici oluyor bildiğim kadarı ileİyide o kadar yıllık burda geçen zaman bı kalemde boşa gidiyor benim sitemim o yüzden susmayı tercih ediyorum
Rica ederim..Dikkat edicem tekrardan teşekkürler![]()
Ben sıfırdan başlamak istedim hem polemik devam etmesin hem sakin sakin durup gerektiğinde konu paylaşmayı doğru buldumOkadar haklısınız ki ama malesef kurunun yaninda yaş da yanıyor işte.. ekşi hesabınız la giremiyormusunuz artık ceza geçici oluyor bildiğim kadarı ile![]()