Peniste kalan spermden hamile kalınır mı

Size ihtimal var diye cevap verenler olmuş... Başka ne öğrenmek istiyorsunuz ki 🤷🏻‍♀️

Bende geçenler de denk geldi okudum.. ilişkide tam birleşme olmasa bile spermler vajina ağzına gelirde bir şekilde az da olsa ihtimal olduğunu yazıyordu.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. sanırım bekleyip gormekten başka çareniz yok ..

Size ihtimal var diye cevap verenler olmuş... Başka ne öğrenmek istiyorsunuz ki 🤷🏻‍♀️

Bende geçenler de denk geldi okudum.. ilişkide tam birleşme olmasa bile spermler vajina ağzına gelirde bir şekilde az da olsa ihtimal olduğunu yazıyordu.. umarım yardımcı olabilmişimdir.. sanırım bekleyip gormekten başka çareniz yok ..
Emin olmak istedim sanırım biraaz pek cevap veren olmayınca ya da belki başına gelen olmuştur gibisinden düşündüm teşekkür ederim cevabınız için 🌸🙏🏻

Hayır ben 2016 yılından bu zamana buradayim oncekilerde hep böyle konulara yorum yazıp polemiğe girdiğim için ban yedim aylarca uzaklaşmak istedim ama hep baz geçip sifitlrdan başlamayı tercih ettim
İyi yapmışsınız .. boşverin.. gereksiz polemiğe girmeyiveririsniz.. cahillerle tartsimak boş vakit harcamaktır ☺️

Emin olmak istedim sanırım biraaz pek cevap veren olmayınca ya da belki başına gelen olmuştur gibisinden düşündüm teşekkür ederim cevabınız için 🌸🙏🏻
Rica ederim.. gebelik istemiyorsaniz.. yumurta takibi yapabilirsiniz mesela .. yumurta günlerinde ilişkiye görmezsiniz yada başka bir önlem alırsınız..

İyide o kadar yıllık burda geçen zaman bı kalemde boşa gidiyor benim sitemim o yüzden susmayı tercih ediyorum
Okadar haklısınız ki ama malesef kurunun yaninda yaş da yanıyor işte.. ekşi hesabınız la giremiyormusunuz artık ceza geçici oluyor bildiğim kadarı ile 🤔

Okadar haklısınız ki ama malesef kurunun yaninda yaş da yanıyor işte.. ekşi hesabınız la giremiyormusunuz artık ceza geçici oluyor bildiğim kadarı ile 🤔
Ben sıfırdan başlamak istedim hem polemik devam etmesin hem sakin sakin durup gerektiğinde konu paylaşmayı doğru buldum

Back
X