İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar penti sütyenler hakkında

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba bayanlar bugüne kadar birçok markanın sütyenlerini kullanıp tecrübe etmiş ben sonunda istediğimi buldum penti! gerçekten rahatlığı durusu toparlayışı muhteşem daha önce uzun zaman la senzadan giyindim oda fena sayılmaz ama peniye bayıldım tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
şuana kadar bütün sütyenlerim ve çamaşırlarım lasenza ve penti penti çok rahata aama lasenzada renk ve şekil fatanzi ağırlıklı seçenekler fazla :16:

ben çok memnunum pentiden, üç al iki öde kampanyası vardı indirimli diye 3 tane aldım sutyenlerinden biri giri biri siyah biri beyaz, çok rahat ediyorum daha önce markası pek bilinmeyen şeyler almıştım ucuz diye acıtıyordu hep, pentide iki çeşidi vardı kumaş olarak birisi penye onlar daha çabuk soluyor ama daha parlak bir kumaş var o daha iyi ben ondan aldım, dolgulu dolgusuz seçenekleri de var :)

ben çok memnunum pentiden, üç al iki öde kampanyası vardı indirimli diye 3 tane aldım sutyenlerinden biri giri biri siyah biri beyaz, çok rahat ediyorum daha önce markası pek bilinmeyen şeyler almıştım ucuz diye acıtıyordu hep, pentide iki çeşidi vardı kumaş olarak birisi penye onlar daha çabuk soluyor ama daha parlak bir kumaş var o daha iyi ben ondan aldım, dolgulu dolgusuz seçenekleri de var :)
ben de la senza kullanıyordum genelde renkleri ve duruşu hoşuma gidiyordu. Push_uplardan alıyorum hep bana penti hediye geldi aşkitomdan kem küm ettim aslında içimden ama la senzadan hiç farkı yok hele ki satış danışmanı ile güzel bir kombin yapmışlar alt ile müthiş olmuştu görüntüsü beniçok çekti. duruşuna zaten diyecek yok 10 numara deneyin derim :1:

merhaba bayanlar bugüne kadar birçok markanın sütyenlerini kullanıp tecrübe etmiş ben sonunda istediğimi buldum penti! gerçekten rahatlığı durusu toparlayışı muhteşem daha önce uzun zaman la senzadan giyindim oda fena sayılmaz ama peniye bayıldım tavsiye ediyorum

pentiden baya bi alışveriş yaptım ama ürünleri çok dayanıksız! aldığım çoraplar hemen yırtılıyor. bir de en kaliteli dedikleri onca paraya kıydığım iç çamaşırları vs. iyi olanları da var ama dayanıksızlar.

Back
X