Perde konusunda

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Merhaba salonumda yere kadar 2 pencere var. ve balkona çıkan bir kapı var. pencereme ve kapıma nasıl perde almalıyım? kruvaze düşündüm zebra storda olabilir kararsızım yardımcı olabilirmisiniz :ssz::ssz:

$153610143yml.webp $1536101435h7.webp

Bence buyuk camlara kruvaze perde altinada guneslik olarak zebra perde cok hos olur.Kapinizada tek kanat kruvaze cok yakisir.Tek kapiniza guneslik gerekmez bence.Bunlar nacizane fikrim iyi gunlerde oturun yuvanizda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence buyuk camlara kruvaze perde altinada guneslik olarak zebra perde cok hos olur.Kapinizada tek kanat kruvaze cok yakisir.Tek kapiniza guneslik gerekmez bence.Bunlar nacizane fikrim iyi gunlerde oturun yuvanizda.

tesekkür ederim canım yardımcı oldugun için :) kapıya zebra perde olmazmı acaba:26:

Merhaba salonumda yere kadar 2 pencere var. ve balkona çıkan bir kapı var. pencereme ve kapıma nasıl perde almalıyım? kruvaze düşündüm zebra storda olabilir kararsızım yardımcı olabilirmisiniz :ssz::ssz:

Eki Görüntüle 1102372 Eki Görüntüle 1102373

camlar tam istediğim gibi yere kadar çok güzel.inş bana da böyle bir ev nasip olur..
yere kadar tül ve fon kullan çok yakışır ama fon ince olsun tabi:nazar:

Kapiyada zebra olur tabiki cokta guzel olur .Gunes almaz orasi diye oyle yazdim.Boyle ince fransiz fantel tuller var citi piti o tullerden kruvaze cok sık duruyor bence.Bu arada rica ederim yardimci olabildimse ne mutlu.

bence şık bir tülden kruvaze yapmalısın altına da düz ama hoş bir stor güneşlik çok güzel olur :)

Elimde zebra perde kumaşları var, bunları mekanizmaya geçirerek kullanmak istiyorum fakat aparatlar ve montajı konusunda kafamda soru işaretleri var. Zebra perde kullananlar bu mekanizmayı söküp takabiliyorlar mı? zebra perdenin mekanizmaya montajı nasıl gerçekleşiyor? Eğer aklımdaki soru işaretlerini kaldırabilirsem, netten bulduğum birkaç site var. Herhangi birinden mekanizmaları tedarik edeceğim. kumaşlar gibi onlarında elimde patlamasını istemiyorum. önce yapabileceğimden emin olmalıyım. ;) Anlayacağınız acil bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var.

Back
X