Perde takmadan nereye geldi mevzu

Evet en büyük hata bu oldu söz le anlatmak yerine .nasıl istiyorsan öyle davranmak anahtar davranış bu.
Bunu yeni cözüyorum çünkü ben hep eşim düşünmeli ben söylersem ne önemi var diye dusundum

Fazla abartılmış bir konu. Hatalı olan sizsiniz bana göre. Gönül almakta sizin göreviniz diye dusunuyorum. Erkek milleti haksızken bile zor gonul alırken haklıyken birsey beklemek sacma oluyor... Eşinizi sevdiginiz belli. Gurur yapmayın ozur dileyin. Boşanma kelimesinide ağzınıza almayın en ufak tartışmada...

Konuyu okuyunca babam geldi aklıma. Her kış soba kurma derdi olurdu bizdede. Babam beklenirdi. O boruları taktırana kdr annem ecel terleri dökerdi. Babam demedigini bırakmazdı borular havada uçardı. Annem hiç ses etmezdi napsın kadın. Erkeklere perde ve soba kurdururken ses etmicen vesselam. İkinizinde kuyrugu dik gbi geldi. Az alttan al ses etme bakalım bide böyle dene. Bunada dır dır ediyoda artık yapcak bişe yok

Bende de alttan alma huyu hiç yok varya ne cins insanım ama alttan alica m

Evet en büyük hata bu oldu söz le anlatmak yerine .nasıl istiyorsan öyle davranmak anahtar davranış bu.
Bunu yeni cözüyorum çünkü ben hep eşim düşünmeli ben söylersem ne önemi var diye dusundum

hepimiz ölene kadar bazı şeyleri bazen acı tecrübelerle bile olsa öğrenmeye devam edeceğiz.
evliliği yapmak kolay ama ayakta tutmak zor.
eğer seviyorsak ve dediğim gibi geçinmeye gönlümüz varsa ağzımızdan ilk boşanma konusu çıkmadan çözümler bulmayı hatta gerekirse profesyonel yardım almayı denemeliyiz.
umarım herşey yoluna girer.

Tsk ederim inş güzel olucak hersey

Bisi dicem bu perdeleri ese astirma olayi evlilikde kural falan mi?
Merdiven diye bisey var cikiyorum asiyorum.
Es mi beklicem perdemi assin diye.
Onu anlaticam iki saat cikar asarim pasa pasa.

Hayir astiriyosunuz akil veriyosunuz bide
Al da as cok biliyosan derim ben olsaydim.

İyi de hatalı olan siz olduğunuzda adam niye gelsin....

Kapris dedikleri bu olsa gerek insanın ömrünü yer cidden okurken fena oldum...hayat öyle filmlerde dizilerde gördüğümüz gibi değil...

Bir de neden bir adamın sevgi gösterisine ihtiyaç duyuyoruz kedi miyiz biz...ben de yapacağım işe karışılmasından hiç ama hiç hoşlanmam

Ben ille de sen tak demiyorum ki eşime.kendisi ben gelmeden asma sakın diyo

Dediğin gibi geliverse yanıma hemen yumusayacagim.bugun evde bakalım dese tamam dicem ama malesef dediğin gibi düz mantık.istedigim bu kadar aslinda

anliyorum cunku ayni seyleri bende yasadim. evliligimde bu sorunlara takildim. kendimi degistirmeye calisip sonra baska taktikle esimi degistirmeye calismak arasindaki sinir harbiyle ruhumun doymadigina inanan bi insan olarak gecirdim.

disardan bakinca memnuniyetsiz huysuz gozuksende hayatinda ki insan tarafindan umursanmadigini dusunmek sinir bozucu.
alinan olmus ama herkesin evlilikten beklentisi ayridir sizi anlamamdaki sebep empatiden ziyade bunlari yasamis olmam.

ama huyu bu ve bunu gercekten degistirmeye calisirsaniz cok yipranirsiniz. evet perde mevzusu icin ozur dileyip arayi duzeltebilirsiniz ama ilerleyen donemde baska bi sorun cikinca gene basa saricaksiniz. aslinda siz uzgunken hayatina devam etmiyor. sadece sizin icin uzucu olan sey ona onemsiz geliyor. bu zit karakterle evli olundugu icin oluyor. kendi icinde mutlu olmayi basarirsan ondan beklentini dusurursen gercekten hareketleri sana batmamaya basliycak bi zaman sonra.

senin sevgini gosteris seklin kus kalamamaksa onun sevgisini gosteris seklinin o olmadigini kabulleniceksin. seninle ayni hisleri paylasmak zorunda olmadigina kendini ikna edersen isin kolaylasicak goruceksin

Sevgi icguduseldir ekmek gibi su gibi siz ihtiyaç duymuyosaniz bravo size

Tsk ederim yaşamış birisi olarak size özel den ulaşmak isterim bi kaç sorum olacak

Bence haksızsın adamı çok bunaltiyorsun hadi o gönül almadi ama sen bu kezde boşanma lafni bir den cikarmissin.. bnce sakinles ve kocanın gönlünü al.. bnde saatler gecsede haklı olduğum konuda yanına gitmem biraz daha sakin olmaya çalışın onun yapısı da böyledir bnde oyleyim..

Ben sizi hatali buldum esim ev işiyle ilgili is yaparken bunu soyle yapsan daha guzel olur derim asla incitmem onu bu kendi iyiligim icindir isi yarim bırakmasın ve bidahakine daha istekli olsun diye.
Böyle boyle fevri davranislarinizla esinizi kendinizden sogutursunuz bak adam sizi merak etmemiş hic.belliki siz olmadan kafası rahat dinleniyor adamcağız.

Ayyy inş öyle deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…