- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Belki esiniz sizden o minik bir hareketi bekliyordur ha?
Size odaklanmamiz normal siz konuyu oyle acip oyle anlattiginiz icin sorun perdeden basladi diye? Sizin sorununuz cok farkli ona ayri bi konu acin bence.
aileden geldiğini öyle iyi anladım ki canım.
en en önce asabi değil sakin ve ılımlı olmalısın.
kimse bağıran, ters konuşan birinin dediklerini yapmak istemez.
bir de ondan istediklerinizi ona önce siz yapın.
çünkü davranışlar davranışla değişir lafla sözle değil.
Ben sizin yazdığınız olaya yorum yaptım. Kaprislere aka gelemem. İletişim tabii kurulur ama Cok içiçe ilişkileri sevmem. Tabiatın böyle sikilirim ben.
Konuyu okuyunca babam geldi aklıma. Her kış soba kurma derdi olurdu bizdede. Babam beklenirdi. O boruları taktırana kdr annem ecel terleri dökerdi. Babam demedigini bırakmazdı borular havada uçardı. Annem hiç ses etmezdi napsın kadın. Erkeklere perde ve soba kurdururken ses etmicen vesselam. İkinizinde kuyrugu dik gbi geldi. Az alttan al ses etme bakalım bide böyle dene. Bunada dır dır ediyoda artık yapcak bişe yok
Evet en büyük hata bu oldu söz le anlatmak yerine .nasıl istiyorsan öyle davranmak anahtar davranış bu.
Bunu yeni cözüyorum çünkü ben hep eşim düşünmeli ben söylersem ne önemi var diye dusundum
Acaba doktora gidip bi tahlilmi yaptırsan. Troid i olan kadınlar cok cabuk sinirleniyo parlıyo öfkeleniyo ondan diyorum. Bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum.Bende de alttan alma huyu hiç yok varya ne cins insanım ama alttan alica m
hepimiz ölene kadar bazı şeyleri bazen acı tecrübelerle bile olsa öğrenmeye devam edeceğiz.
evliliği yapmak kolay ama ayakta tutmak zor.
eğer seviyorsak ve dediğim gibi geçinmeye gönlümüz varsa ağzımızdan ilk boşanma konusu çıkmadan çözümler bulmayı hatta gerekirse profesyonel yardım almayı denemeliyiz.
umarım herşey yoluna girer.
Ona baktirdim da şeker e baktirayim bari .şeker den supheleniyorumAcaba doktora gidip bi tahlilmi yaptırsan. Troid i olan kadınlar cok cabuk sinirleniyo parlıyo öfkeleniyo ondan diyorum. Bende troid hastasıyım ilaç kullanıyorum.
Bisi dicem bu perdeleri ese astirma olayi evlilikde kural falan mi?
Merdiven diye bisey var cikiyorum asiyorum.
Es mi beklicem perdemi assin diye.
Onu anlaticam iki saat cikar asarim pasa pasa.
Hayir astiriyosunuz akil veriyosunuz bide
Al da as cok biliyosan derim ben olsaydim.
Dediğin gibi geliverse yanıma hemen yumusayacagim.bugun evde bakalım dese tamam dicem ama malesef dediğin gibi düz mantık.istedigim bu kadar aslinda
anliyorum cunku ayni seyleri bende yasadim. evliligimde bu sorunlara takildim. kendimi degistirmeye calisip sonra baska taktikle esimi degistirmeye calismak arasindaki sinir harbiyle ruhumun doymadigina inanan bi insan olarak gecirdim.Varya o kadar iyi anlamissin ki beni seni TeBRİK EDiYORum.tam olarak düşüncelerim bu .ama huyu bu biraz olsun duzelsin istiyorum.esi üzgün ken hayatına devam etmeyi deik gelip yanıma iletişim e geçsin istiyorum.
Ayyyy bir kişinin bile beni anlaması çok güzel çok sevindim
İyi de hatalı olan siz olduğunuzda adam niye gelsin....
Kapris dedikleri bu olsa gerek insanın ömrünü yer cidden okurken fena oldum...hayat öyle filmlerde dizilerde gördüğümüz gibi değil...
Bir de neden bir adamın sevgi gösterisine ihtiyaç duyuyoruz kedi miyiz biz...ben de yapacağım işe karışılmasından hiç ama hiç hoşlanmam
anliyorum cunku ayni seyleri bende yasadim. evliligimde bu sorunlara takildim. kendimi degistirmeye calisip sonra baska taktikle esimi degistirmeye calismak arasindaki sinir harbiyle ruhumun doymadigina inanan bi insan olarak gecirdim.
disardan bakinca memnuniyetsiz huysuz gozuksende hayatinda ki insan tarafindan umursanmadigini dusunmek sinir bozucu.
alinan olmus ama herkesin evlilikten beklentisi ayridir sizi anlamamdaki sebep empatiden ziyade bunlari yasamis olmam.
ama huyu bu ve bunu gercekten degistirmeye calisirsaniz cok yipranirsiniz. evet perde mevzusu icin ozur dileyip arayi duzeltebilirsiniz ama ilerleyen donemde baska bi sorun cikinca gene basa saricaksiniz. aslinda siz uzgunken hayatina devam etmiyor. sadece sizin icin uzucu olan sey ona onemsiz geliyor. bu zit karakterle evli olundugu icin oluyor. kendi icinde mutlu olmayi basarirsan ondan beklentini dusurursen gercekten hareketleri sana batmamaya basliycak bi zaman sonra.
senin sevgini gosteris seklin kus kalamamaksa onun sevgisini gosteris seklinin o olmadigini kabulleniceksin. seninle ayni hisleri paylasmak zorunda olmadigina kendini ikna edersen isin kolaylasicak goruceksin
yardimci olabileceksem tabikide yanitlarimTsk ederim yaşamış birisi olarak size özel den ulaşmak isterim bi kaç sorum olacak
Bence haksızsın adamı çok bunaltiyorsun hadi o gönül almadi ama sen bu kezde boşanma lafni bir den cikarmissin.. bnce sakinles ve kocanın gönlünü al.. bnde saatler gecsede haklı olduğum konuda yanına gitmem biraz daha sakin olmaya çalışın onun yapısı da böyledir bnde oyleyim..Merhaba arkadaşlar iç dökme ve fikir istiyorum sizden
Eşim perde takarken ona kolay olsun diye sağdan sola alarak tak dedim o da ben böyle takarken rahatim karışma dedi.ben seni dusunuyorum dedim ve morelim bozuldu.hic nizam bilmiyorsun dedim oda bisey demeden çekti gitti.sinirlendim bende .eve geldi ben suratsız o konuşmuyor tv izlemeye koyuldu bende benim morelim bozukken nasıl tv izliyosun rahatsin dedim.b en rahat olamazdım çünkü mutfak a gelip yanıma gelsin istedim.cunku hep böyle yapar yanıma gelmez...
Ertesi gün anneme gidicem dedim tamam dedi yolda gelirken iyice sinirlendim. ne meraklisin bensiz kalmaya dedim ve bağırmaya başladı yeter artık hep beni sucluyosun dedi.yilda bir kere annem geliceksin dırdır ettin dedi(gelmediler demedim ama onlar gelmeden stres başlıyor bende) umursamaz oluşuna kızıyorum dedim ve iş buyudu bosanicam dedim git sen ver dilekçeyi dedi ağladı ben ağladım bunlar yolda araba da oluyor tabi.sonra konuşmadık geldi bıraktı beni ve gitti.sonra da gelir haftasonu yanıma diye dusunuyodum ama gelmedi.
Tamam ben hataliyim herşey e sinirleniyorum ama ondan Şevkat bekliyorum ilgi bekliyorum
Aramalı mıyım yoksa beklemeli miyim
Ben sizi hatali buldum esim ev işiyle ilgili is yaparken bunu soyle yapsan daha guzel olur derim asla incitmem onu bu kendi iyiligim icindir isi yarim bırakmasın ve bidahakine daha istekli olsun diye.
Böyle boyle fevri davranislarinizla esinizi kendinizden sogutursunuz bak adam sizi merak etmemiş hic.belliki siz olmadan kafası rahat dinleniyor adamcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?