- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
- 178
- Konu Sahibi temmuzsogugu
-
Askolsun kimse birsey demedi.En iyisi kafaama gore takiliyim.
Yumusaticisini bol dokebilirsin.Temiz yikanmasi icin kesin on yikamali at.60 da yikarasan, sararir diyenler var ama ben 60 da yikadim bu sefer bisey olmadi.Normalde 40da yikiyordum.Arkadaslar tul perde yikarken yumusaticinin kokusu kalici olsun diye neler yapiyorsunuz.yumusatici markasi degil merak ettigim.hani kalici kokusu olsun diye bir taktiginiz varmi?birde kac derecede yikasam dogru olur?tesekkurler...
Sagolun anladimki bu sitede sadece siz ve ben perde yikiyoruzKıyamam ya :)
Çamaşır makinanın tül programı varsa onu kullan
Yoksa tüle 30 derece yeter, düşük ayarda sıktır
Yumuşatıcı kokusu kalmıyor maalesef en fazla bir gün
Yani 1-2ay kokma olasiligi hic yok diyosunuzben genelde 40 derecede yıkarım.
yumuşatıcının kalıcı olması için mesela deterjanı çok koymadan yumuşatıcıyı bol tutarak en fazla 1 hafta kalıcı oluyor.
bi tane markanın gül kokulusu var ev buram buram 1 hafta kokuyor.
mümkün değil.Yani 1-2ay kokma olasiligi hic yok diyosunuz
Yumusaticisini bol dokebilirsin.Temiz yikanmasi icin kesin on yikamali at.60 da yikarasan, sararir diyenler var ama ben 60 da yikadim bu sefer bisey olmadi.Normalde 40da yikiyordum.
Yumusaticisini bol dokebilirsin.Temiz yikanmasi icin kesin on yikamali at.60 da yikarasan, sararir diyenler var ama ben 60 da yikadim bu sefer bisey olmadi.Normalde 40da yikiyordum.
Bende sararir diye biliyordum.Yedekte perdem de vardi deneyim dedim hic sararmadi ,bozulmadida.Sanki daha beyazladi gibi geldi tabi siZ denemeyim nolur nolmaz ☺Sentetik benim bildiğim 60 derecede bozulur
Bu yöntemi sakın denemeyin. Ben yapmıştım hiç hoş olmuyor. Yağlı gibi oluyor bi ağır kokuyor falan hiç gerek yok.Bir spreyin icine yumusaticinizi koyun kokusu geçtiğinde perdelere sıkın
Bunu deneyeyim tesekkurlerBir spreyin icine yumusaticinizi koyun kokusu geçtiğinde perdelere sıkın
1 2 ay yumusatici kokan tul perde diye bir olay yok tabii ki yahu :)Yani 1-2ay kokma olasiligi hic yok diyosunuz
Canım ben sulandiriyorum ağır kokmuyor bi tavsiye bendenBu yöntemi sakın denemeyin. Ben yapmıştım hiç hoş olmuyor. Yağlı gibi oluyor bi ağır kokuyor falan hiç gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?