Perdemin arkasından görünmem

Gündüz muydu akşam mi ? Bende gündüz tül kapatirim göründüğünü de düşünmüyorum cam yansima yapıyor çünkü. Yani çok dibine girip içeri bakilmazsa görülmez ki çok şaşırdım. Birde gündüz güneşlik kaparirsam bunalım basar beni evde. Ama ışık yanarsa görünebilir ya da akşam gorunur. Akşam zaten ayna gibi görünüyor evlerin içi tül ne kadar kalın olursa olsun. Gunselikler çekilmeli.

Bu arada böyle bir uyarma olmaz. İyi niyetli olsa kocasını katmadan kibar bir dille bizzat gelip söylerdi size.

Ne biliyim çok fena utandım ama hiç düşünemedim görüneceğimi, aklımın ucundan geçmedi
Ya sanki kilotla filan yada seks yaparken yakalandin. O insanlar senin evinin içini gozetliyorsa.onlarin ayıbı bide adam göndermişler gerizekalilar

tesetturlu birinin ev halinin tule ragmen goruldugunu gorsem ne kocami katarim araya ne ev sahibini.. gelirim evine, kapiya yada yolda yakalarim.. derim ki canim bak tesetturlusun ama tulden gozukuyor haberin olsun.. siz ne diyeceksiniz sana ne be kadin deyip kavga mi edeceksiniz.. sagol abla dersiniz.. yol yordam bilmeyen insanlar mesele bence burada.. konu mesele degil.. butceniz uygunsa az daha kalin tul alin...

Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen 😀

Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Asıl rezil olan o kadın. İnsan evinde de istediğini giyemez mi yahu? Kocasına güvenmeyip bunu birde ev sahibine yansıtacak kadar da basit biri. SiZe gelmeye bile cesaret edememiş. Ben olsam iyice açarım camı ama tesettürlüyüm demişsiniz

Tül arkasında evinizde oturmaniza ev sahibini kapıya gönderecek kadar ileri gitmekle size çok ayıp etmişler ve iyi niyet kesinlikle görmüyorum.Ayrica ne zamandan beri ev sahipleri ev içindeki hal hareket oturuş giyimlerimize karışır oldu? Bu hakkı nerden buluyor yani ancak bir ahlaksızlık veya çevreye kötü örnek olacak durumlarda müdahil olabilirler bu yaptıkları apaçık kadının kocasını kıskanıp ev sahibini üzerinize salması.😠

Evde atletle geziyor diye ev sahibine mi şikayet edilirmiş. Balkonu yıkamıyor camı silmiyor bilmem neee sanane be ayrıca ev sahibine neee
ben storu tamamen açarım gündüzleri oturduğum odaların yatak odası hariç en yakın ev 150 metre uzakta ha karşı aparmanda sapıklar yaşıyorsa dürbün vs ile bakıyorsa o onların sorunu askılı şortla rahatça otururum balkonumda da evimde de camlarımı da 6 aydır silmedim kime ne

Sizi bugun uyardiklari kiyafetin farkli versiyonlariyla disarda da geziyorum ben, haliyle balkonda da ev icinde de askılı giyerim yani, kimin haddine uyarmak!
Askili atlet dediğiniz normal giysi hatta büstiyerle dolaşıyor insanlar, onlari da yolda cevirip, kocam görüyor, kapali giyinin diye uyariyor muymus bu komsu?

ben storu tamamen açarım gündüzleri oturduğum odaların yatak odası hariç en yakın ev 150 metre uzakta ha karşı aparmanda sapıklar yaşıyorsa dürbün vs ile bakıyorsa o onların sorunu askılı şortla rahatça otururum balkonumda da evimde de camlarımı da 6 aydır silmedim kime ne
Aynen öyle kimseyi ilgilendirmez. Ama şöyle de bir gerçek var binalar yakınsa akşam ışık açınca tülden içerisi görünür. Görünmekten utanıyorsan perdeyi çekeceksin.

Aynen öyle kimseyi ilgilendirmez. Ama şöyle de bir gerçek var binalar yakınsa akşam ışık açınca tülden içerisi görünür. Görünmekten utanıyorsan perdeyi çekeceksin.
evet annemin evinde sadece dar bir sokak var apartmanlar arasında orda gayet dikkatliydim perde balkon konusunda .mesela evde çok kısa şort giyerim ama kapıyı onla açmam eşim çocuğum değilse gelen hemen bir eşofman takarım üstüne elalemin kargocusu sucusu ya da erkek komşumun beniöyle görmesini istemem.ama tatil bölgesinde şortumu da giyerim bikinimi de.yani yerine göre davranmak lazım bir kadın olarak

evet annemin evinde sadece dar bir sokak var apartmanlar arasında orda gayet dikkatliydim perde balkon konusunda .mesela evde çok kısa şort giyerim ama kapıyı onla açmam eşim çocuğum değilse gelen hemen bir eşofman takarım üstüne elalemin kargocusu sucusu ya da erkek komşumun beniöyle görmesini istemem.ama tatil bölgesinde şortumu da giyerim bikinimi de.yani yerine göre davranmak lazım bir kadın olarak
Sade giyim olarak da değil. Evde oturup kalkmamı niye karşı binadaki kadın yada adam görsünki. Akşam olunca napıyoruz perdeleri çekiyoruz :)

Gündüzdü, ışık kapalıydı. Hatta olayın şoku yla hemen buraya yazdım

Sade giyim olarak da değil. Evde oturup kalkmamı niye karşı binadaki kadın yada adam görsünki. Akşam olunca napıyoruz perdeleri çekiyoruz :)

Ben 5. Kattayım. Karşıda ikinci katta bir hatun var, birebir aynı durum. Site duvarı, kaldırım ,iki taraflı park,iki araçlık yol var. Çamaşır balkonum hatunun mutfağıyla oturma odasına bakıyor. Sürekli kapı pencere tül açık , kısa atlet,boxer şortla geziyor. Kışın daracık saten pijamalar falan. Balkonda döne döne yatıyor koltukta. Popo dışarı dönük Spor yapıyor falan. Hep bir popo meme manzarası 🤣 Ama hiç şikayet etmedik çünkü normalde kapalı değil. Bize ne evinde nasıl giyiniyorsa dedik. Eşimede bakma insanlara sapık gibi dedim çamaşır toplarken,o da ne bakacağım birinin karısı, çocukları var falan dedi. Normali bu. Ama kapalı olsaydı uyarırdım. Farkında olmadan kendi inandığına ters düşmesin diye. Ben böyle olduğunu düşünüyorum sizin durumun da.

Ay yazdım yazdım sildim. Banlanırım diye. Ben anladım ki hiç-bir şekilde gelişemiyoruz.

Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen 😀

Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
Sen niye utanıyorsun ki ev sahibi de dahil, her şeye burnunu sokan o pis sapıklar utansın.

Back
X