Perdemin arkasından görünmem

En güzeli pencerenize panjur yaptırmak, bütçe elvermiyorsa pencere tentelerinden yaptırabilirsiniz zira maalesef bazı insanlar dışarıyı seyretmek yerine evlerin içini seyrediyor.
İlk defa bi konuma yorum yazdınız mutlu oldum ama olayın şoku hala üstümde canım acayip sıkkın. Ben burda kiracıyım, bir şey yaptırmak istemiyorum zaten evi hiç bir zaman sevmedim, girerken de içime sinmedi. Taşınmak gözümde çok büyüyor iki bebeğim var, her şeyi kendim toplamam, temizlemem ve yerleştirmem gerekir, burda ev bulmak ta çok zor yoksa çok isterdim burdan gitmeyi

Arkadaşlar yazmış tesettürlü diye uyarılmış diye ama hiç öyle gelmedi.
Daha çok kocam görür de aklı kayar cinsinde bir uyarı bu çünkü diğer türlü gelinir gizlice güzelce uyarılır.
O tarafa bakan cama buzlu cam şeklinde cam folyosu oluyor onlardan yapıştırın izlemesin sapık herif.

Sizin karşı komşunuz ve ev sahibiniz ne kadar münasebetsiz öyle!
Utanmayın siz neden utanıyorsunuz, onlar utansın hadsizler. Çok sinirlendim gerçekten. Tesettürlü olsun olmasın insanlar nasıl bir insanı evinde nasıl oturduğu, balkonuna nasıl çıktığıyla ilgili uyarma cüreti gösterebiliyor!
Keşke siz de biraz tepki gösterseydiniz size yapılan bu hadsizliğe.

Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen 😀

Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef

Yok ne alaka, balkona cam yaptıran çok niye öyle bişey yazdınız ki

Arkadas espri yapmis zira hepimiz sizin hakli oldugunuzu savunuyoruz. Bu espriyi yapan arkadasa begenmedim atacaginiza keske size bunlari diyenlere agzinin payini verseydiniz de burada begenmedim atmakla ugrasmasaydiniz.

Hanımlar şu anki duygularım geçince belki bu konu bana komik gelecek ama şu anki yaşadığım ufak şokla buraya yazıp rahatlamak istedim. Aslında ailevi konularda o kadar derdim var ki onların yanında bu devede kulak kalır belki. Mutfağımı temizliyorum sıkıldım gelip salonda camın önündeki koltuğa biraz oturdum dinleniyordum. Ev sahibim üst katta geldi kapıyı çaldı. Atletle oturuyormuşsun, tülden görünüyormuş,karşı komşunun eşi evdeymiş arada cama çıkıyormuş diye uyar demiş ev sahibime. Arada 2 arabanın rahat geçebileceği yol var, onlar 5.katta ben 2.,tülüm de pileli ama nasıl olduysa görünüyormuş içerisi hiç aklıma bile gelmezdi görüneceği. Ben de normalde tesettürlüyüm, ip askılı atletle görüp söylemiş kadın ev sahibine, o kadar utandım ki, balkona bile çıktığım zaman o kadını görünce kötü hissederim bundan sonra, kalın perdeyi de çektim şimdi hiç sevmememe rağmen 😀

Kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. 2 bebeğimle taşınmak çok zor yoksa bu mahallede durmak istemezdim daha başka sıkıntılar veren de oldu bu mahalleden. Camını silmiyor balkonu yıkamıyor diye ev sahibine söyleyen bile oldu. Yeterince siliyorum iki çocukla gücümün yettiği kadar sürekli yapıyorum zaten işleri. Ve çok büyük sıkıntı yaşayıp buraya yazdığım da oldu başkasıyla ama şimdi gidemiyorum malesef
ilk okudugumda tesetturlu oldugunuzu bıldıgınızden belkı sız rahatsız olursunuz dıye uyarmak ıstedı dıye kendımce ıyı nıyetlı dusundum ama cok ıyı nıyetlı olsaydı ev sahıbınıze soyleyecegınıze gelıp sıze soylerdi komsum farkedılıyor dıkkatlı ol dıye..evın ıcınde normal ne gıydıgın kımseyı ılgılendırmez kocasının gözlerıne sahıp cıksın madem 🙈ama asıl garıpsedıgım camı silmiyormussun balkon yıkamıyormussun dıye ev sahıbıne soylenmelerı olmus cok tuhaf ne insanlar var ya??kimi ilgilendirir senin evinin temızlıgı🙄acaba bunu ev sahıbın uydurmus olabılır mı hani normalde temızlemedıgını farledıp oyle dıyolar boyle dıyolar gıbı evını temız tut gıbısınden..nerden tutsam tuhaf gelıyor hala dedıgın dogru 2gun sonra sana da komık gelecek hıc takılma boşver evının ıcı senın mahremin evini gözetleyen utansın sen değil

Arkadas espri yapmis zira hepimiz sizin hakli oldugunuzu savunuyoruz. Bu espriyi yapan arkadasa begenmedim atacaginiza keske size bunlari diyenlere agzinin payini verseydiniz de burada begenmedim atmakla ugrasmasaydiniz.
Valla beni çok şaşırtıyor insanlar, siz de dahilsiniz, ben ne biliyim herkes yaptırıyor öyle demesi tuhaf geldi espri deyip gülüp geçemedim. Bende de bi gariplik var heralde, insanları anlayamıyorum artık

Yok artik taa 5. Kattan 2. Kattan hem de perdenin arkasindan nasil gorundugunuzu secebildiyse bariz sizi dikizlemis. Icerde isiklar acikken askiliyla oturdugunuzu da giyim tarzinizdan dolayi hic zannetmiyorum. Bunca ruh hastasinin arasinda cok bunalmis olmalisiniz. Ha cam silme konusuna da gelince boyle manyaklar varken burakin silmeyin camlari 3. bir perde gorevi gorur belki😒

Cam silmiyor, balkon yıkamıyor ve evin içinde atletle geziyor diye şikayetler geliyor öyle mi? Daha neler okuyacağız burda.
Aslında ev işi diye diye kendimi çok ta yıpratıyorum, sinirleniyorum bitmiyor diye. Kadın heralde onun gözünün önünde yapmamı filan istiyor. Manyak gerçekten anlamıyorum ne karışırsın ki yaptığına yapmadığına

Aslında ev işi diye diye kendimi çok ta yıpratıyorum, sinirleniyorum bitmiyor diye. Kadın heralde onun gözünün önünde yapmamı filan istiyor. Manyak gerçekten anlamıyorum ne karışırsın ki yaptığına yapmadığına
Çok ilginç insanlarmış. Allah sabır versin. Cidden ne diyeceğimi bilmiyorum.

ben evde atletle degil ama ip askili kalin askili badiylr cok dolasirim yazin
evimin perdeleri kruvaze (diyorlar sanirim) tipi oldugu icin ortalari aciktir.
birisi evime gelse boyle bisey soylese evimde nasil dolasacagimi kimseye sorsacak degilim bende onlarin balkona cikmasindan rahatsizim balkona cikmasinlar evimide gozetlemesinler bir zahmet derdim.
yok dinlemiyolarsa şortta giyerim üstüne.
rezil olan siz degilsiniz balkona cikip onum bunun evinin icine dikkatlice bakan insanlar.
bende balkona cikarim kendi sitemiz 84 daire karsi binamiz yaklasik 120 daire bilincli bir sekilde asla kafami cevirip balkonuna bakmam kimsenin.
elin adami kadini evinde tangayla veya beyaz donuyla gezerken gorduysem bu benim onlarin evini dikizliyor olmamdan kaynakli olurdu.

Çok kötü hissettim ya. Bilemedim ne düşüneceğimi sadece fena utandım ev sahibi de diyor o koltukta oturmazsın o zaman bundan sonra 🙄😀
Nerde oturuyorsunuz Allah aşkına? Söyleyin de geçmeyim oralardan ne biçim insanlar.

Pardon da caminızı silmeniz balkonu yıkamanız sizin o ahlaksız komsulariniza neymiş ? Basiretsiz ev sahibinize neymiş??

Back
X