Perdemin arkasından görünmem

Ya arkadaş kalkıp dıyemedın mı evımın ıcı kamuya açık alan mı karışılıyor? Sokakta bıle ıstersem atlat ıster braletle gezerım kımene yahu. Tesettürlüsün diye ıyarcağına kocasına söylesın sapık gıbı bakmasın. Evının ıcınde tesettürlü bır kadın ıstediği gibi gıyınır şunu konuşmak bıle komık. Hele ev sahıbınız ayrı bı olay ona ne oluyorsa.

Hay ağzınıza sağlık 😀karşımdaki ev 2.şekilde,ben de bakınca aşağıdaki komşu çamaşır asmış mı filan görürüm bazen ama hiç öyle bi kaç saniyeden fazla bakamam görür de rahatsız olur diye. Hakkaten evimde perdenin arkasında da mı rahat yok artık düşünüyorum çocuğumu rahat emziremem bile artık evin içinde ne cesaret ne haddine de söyleyebildi aklım almıyor. Benim arka odamdan bakınca karşı evle aram çok yakın, öğrenci kızlar atletle beli göbeği açık geziyor eşimin baktığını da gördüm, eşimi uyardım ama kızlara hayatta diyemem ki onlar balkona öyle çıkıyor perde arkası filan değil yani ne biliyim yaa 😒
daha oncekı evımde otururken karsımızda kız yurdu vardı yatakalanı sonucta ve perde varmıydı bılmıyorum hıc kapalı gormedım kı kapatmak zorunda da degıller zaten buyuk camlardı evımız ust katdaydı hepsı karsımızda yanı ıster ıstemez yatak alanları oldugundan rahat gıyınmek zorundalar genc kızlar hepsı bazen terasa cıkarlardı kızım balkonda el sallardı onlarda kızıma el sallardı falan :D

rahatsız olmasınlar dıye o donem cok yatılı mısafırım vardı guneslıgımızı hıc acmadık bırakın tulden sız gorunmeyı camınız pencerenız acık olsa hatta perdesız de otursanız kımse evınızın ıcıne bakamaz bakan sapıktır net yanı

Ikısı aynı degıl mı, perdesi cekılı kadının. hala gozukuyorsa bakmamayı ogrensınler bence.
Ilk evlendiğim zamanki oturduğum binanın bizimle aynı hizada olan dairesine birileri taşındı. Perde çekili olmasına rağmen karı koca yaptıkları her şeyi görüyorduk. Bunun bakıp bakmamakla alakası yoktu ki.
Buradaki tek saçmalık kadın kendi görmüş gibi söyleyip uyarabilirdi. Kocasını söyleyerek konu sahibini utandirmayabilirdi

Ilk evlendiğim zamanki oturduğum binanın bizimle aynı hizada olan dairesine birileri taşındı. Perde çekili olmasına rağmen karı koca yaptıkları her şeyi görüyorduk. Bunun bakıp bakmamakla alakası yoktu ki.
Perdenızı kapatın demek ıcın evlerine gittiniz mi? Ya da ev sahiplerine soyleyın perdeleri kapatsınlar veya evde oyle dolasmasınlar dediniz mi?

Perdenızı kapatın demek ıcın evlerine gittiniz mi? Ya da ev sahiplerine soyleyın perdeleri kapatsınlar veya evde oyle dolasmasınlar dediniz mi?
Bir de nasil bir mahalleyse
Camini sil balkonunu yika diye gidilir mi yahu elalemin evine? Saka gibi
Kadin da hala kendini savunmaya calisiyor elimden geldigince temizlik yapiyorum diye
Boyleleri benim kapima gelse var ya

Ayyy neden utanacakmışsınız? Neden rezil oldunuz? O kadın röntgenci kocasından rahatsız olmuş mudur acaba? Evet röntgenci, ben evde istersem sütyen külot otururum ona ne? Benim evimin içinde ne giyeceğime kim karışabilir, o sapık mı? Hayır. Tesettürlü dahi olsan evinin içinde nasıl oturduğun seni ilgilendirir, onu değil. O da bilerek evin içine bakmasın bir zahmet. Kadında kocası gibi sanırım,kocasına "sen hayırdır milletin evini mi röntgenliyorsun" diyeceğine ev sahibine söyleyip sizi uyarttırıyor.
Ahahaha evet ya, kıymetli kocalarının gözünden ne kadar uzaklaştırabilecekler kadın milletini acaba? Acıyorum böylelerine. Kocaya gık diyemez, ama sağa sola vik vik öterler.

Biz söylemedik ama birisi söylemiş muhtemelen, perdelerini kapattılar bir zaman sonunda.
Şunu da belirteyim, balkona çöp atmaya çıkıyordum veya çamaşır sarmaya bakmamak için kafamı önüme eğiyordum. Herkes benim gibi değil ki. Sapık mi yok memlekette. O yüzden insanın biraz dikkat etmesi lazım.

Biz söylemedik ama birisi söylemiş muhtemelen, perdelerini kapattılar bir zaman sonunda.
Şunu da belirteyim, balkona çöp atmaya çıkıyordum veya çamaşır sarmaya bakmamak için kafamı önüme eğiyordum. Herkes benim gibi değil ki. Sapık mi yok memlekette. O yüzden insanın biraz dikkat etmesi lazım.
Herkesın evı gorunur emınım storu ındırmedıgımde karsı apartmanda benı goruyordur
Kapıma geleni evımde tacize ugradım dıye sikayet ederım.
Mevzu gorunmek degıl, ben görünmeye takılmadım zaten

Asıl başkasının evinin içine gözünü sokan zihniyet utansın. Tülüm çekili istersem donumla otururum bakmayın kardeşim yaa

Kadının yerinde olsam o lafı söyleyen kocamın ağzına .... vallahi. Ne bakıyorsun öküz? Yola bak, bahçeye bak, gökyüzüne bak. Başkasının evinin içinde ne işin var?

Balkon cam da ayda bir silinir yani ben öyle yapıyorum ama senede bir de silen var hiç silmeyen de. Kime ne? Bu ne biçim mahalleymiş mahalle değil tımarhane adeta

Ay bırde ev sahıbı o koltukta oturma mı dedı :KK70: Konu sahıbı lütfen bu kadar pasıf olmayın ben olsam balkona cıkıp o kadına saydırıyordum rezıl ederdım. Onlar kım ki evın ıcıne karışılıyor. Bak bakam o kadın bır daha o koca burnunu her boka sokuyor mu ? Bır dahakıne çemkirin bu ne ben gerildim. Bakın kımse sızın evınızın içine karışamaz bu tacızdır eğer bır daha ev sahıbı böyle bır seyde derse onada haddını bıldırın evın ıcınde istersen don sütyen gezerım. Bır daha böyle bır durumla karşılaşırsam tacızden polise şikayet ederim dıyın

Bir de nasil bir mahalleyse
Camini sil balkonunu yika diye gidilir mi yahu elalemin evine? Saka gibi
Kadin da hala kendini savunmaya calisiyor elimden geldigince temizlik yapiyorum diye
Boyleleri benim kapima gelse var ya
Enteresan olan bu degıl mı, kapıya gidilmesi..
Kapıma boyle bırı gelse tum samimiyetimle soyluyorum en guvenlı olmam gereken yerde, evımde tacize ugradım dıye sikayet ederım.
Gorunebılırım dısarıdan, bu karsı apartmandaki kimseyi ilgilendirmez.
Hangi koltukta oturmasını soylemısler, ne munasebet?
İster halıda yuvarlanırım, kime ne?

Milletin evini gözteleyeceklerine kafalarını öte çevirsinler... Ben böyle durumlarda araya aracı konmasını hoş karşılamıyorum, ayrıca kocası görmüş bilmem ne demeye gerek var mı? Usulünce uyar değil mi...

Enteresan olan bu degıl mı, kapıya gidilmesi..
Kapıma boyle bırı gelse tum samimiyetimle soyluyorum en guvenlı olmam gereken yerde, evımde tacize ugradım dıye sikayet ederım.
Gorunebılırım dısarıdan, bu karsı apartmandaki kimseyi ilgilendirmez.
Kesinlikle. Goren de kadin pencere onu de striptiz yapiyor sanacak. Alt tarafi evinde askiliyla oturmus. Boyle salak sacma seyleri dert edinen gercek bir “mahalle kulturu” ve baskisi iste. Sokakta yuruyemez hale gelisimizin sebepleri boyle insanlarin varligi ne yazik ki

Yoo hiç de rezil olmuş değilsiniz.
Kadının uyarması da bence incelik olmuş (sizin rahatsız olacağınızı düşünerek uyardığını varsayıyorum), ama aracı koyması hoş olmamış.

Israrla gözetleyerek bakan çok rahat görür perdenin arkasını 😡 evinizde istediğinizi giyemeyecekseniz nerede giyeceksiniz??Kendisi ve kocası olacak şahıs elalemin penceresine gözünü dikmemeyi ve karışmamayı öğrensin önce.

Onlara göre evde öyle atletle oturmak yanlış eminim, ev sahibi de aynı fikirde. dedi ki karşıda bi kadın balkona pijamayla çıkıyormuş ta eşinin gözü kayıyormuş ona kızdı bugün.beni kimse ilgilendirmiyor kimin ne yaptığını ne giydiğini takip edemem kimse kendi kusurunu görmüyor, başkasının kusurunu bulmaya çalışan çok burda. Çamaşır serdim özellikle dikkat ettim artık kendi çamaşırlarımı bile geriye astım gözleri değmesin diye ben tedirgin oldum
Sen tedirgin olma, onlar kocişlerinin gözünü bantlasın.😘

Yani perde dediğin içerisi gözükmesin diye takılır
buna rağmen gözüküyorsa evdeki insan ne yapabilir ki?
insan evinde de rahat rahat oturamayacaksa kimin evinde oturacak?
bakmasınlar kardeşim
ha göründü ve sizin rahatsız olacağını düşünecek kadar iyi niyetli insanlarda kocam gördü demesin de şakayla karışık kız gözüküyor haberin olsun uyarayım dedim rahatsız olursun filan diye bir şeyler söyleyebilir.
O koltukta oturur bu koltukta oturur kime ne arkadaş isterse amuda kalkar sallanır yarasa gibi kimi ne ilgilendiriyor.

Bi ben mi iyi niyet göremedim karşı komşunun tavrında acaba? Ben olsam sağa sola duyurmaz, direkt kendim söylerdim, ev hali ile görünmekten rahatsız olacağını düşündüğüm birine. Tanıyayım veya tanımayayım farketmez. Ağızdan ağıza dolaşır çünkü.
Bir ben iyi niyet görmüşüm. Konu sahibi detayları sonradan verdiği için komşunun niyetini bilemedim. Gerçi hala bilemiyorum. Ben de olsam uyarırdım çünkü. Yolum yöntemim farklı olurdu ama uyarırdım.

Back
X