- Konu Sahibi Masalsularam
- #22.961
eveeetttt kalpler pztsii bojummmmm için çarpacaakkkk....
güzel yumurta oluşcaakk inş.....
bende son duruummm..alçıya aldılarrrr...acile gittik dayanamadımm ağrıya....dr da pimpirikli çıktı..kırık yokkk ama üstüne basmak yasahhh dedii...
tşkler kızlaarrr...............................
anoyyyyyyyy geçmiş olsun messimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
acıı cokmu yaaaa
dikkat et aman heeeeeeeeee
ZEYTİNİMMM canaımm benim çok teşekkürler sizin dualarınızla birlikteliğimizin enerjisiyle hepimiz annecikler olucaz inşallahh sadece hepimiz için en hayırlı zaman en hayırlı bebiş diyoduk bizim zamanımızsda bu zamanmış yüce rabbim bi ömür yaşatsın bu mutluluğu hepimizeeeee canım benim çekirdeğinide öpüyorum senide çokkçokkkk
annecikler bebişlerinizi memişlerinizden hiç ayırmayın hephep emzirinnnnn sütünüzlede yüzlerini silin cilt bakımı KUNDAKTA başlarrr dermişimmmmmmmmmmmmmm :))))))))
VİTOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM bebişimiziii merak ediyorummmm canımmmmcmmm ayyy allah bütün bebişlerimizin şansını bahtını açık tahtlarını güçlü eylesinnnnnn allah nazarlardan korusunnnnnn yüce rabbimmm
ADDDDDDDD immmm ben bu bebişiii yerimmmm yerimmmm yerimmmm maymuncukkkkkkk ayyy allah nazarlardan korusunnnnnnnn minnak tospacığımızııııı ayyyyy bebişimizzzzz bizimmmmmm adının bereketi gibi şansı kaderi bereketli enginnnnnnn uçsuz bucaksız olsunnnnnnn
yüce rabbimmmmmm hepimize bu mutluluğu yaşatsınnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
canım var resmi koydum bir bak geçmişee :))))))))))