• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kıbrıslarda da gezermiş tozarmış vay vay vay vaaaaaaaaay.
canım benim, sen herşeyin en güzeli hakediyorsun. :16:
Allah mutluluğunuzu daim etsin sağlık, huzur versin :71:

bu pazartesi bütün dualarımız sinerjimiz pozitif enerjimiz POJUMUN üzerine olsunnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhh yüce rabbimmmm ondanda güzel haberleri almayı nasip etsinnnnn

dua eden paylaşan mutluluğumla mutlu olan herkezden allah razı olsun allah gönüllerimizin muradını versin hepimiz çokkk mutlu olmayıhak ediiyoruzzz allahda bizi hep mutlu etsin inşallahhh..
amin......

AYYYY HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM

haberi aldığımda PERİMİN ÇIĞLIĞINI oda arkadaşım duydu telden :)))) oda arkadaşımla sarılışıp kucaklaşma moduna girdiğimizdede ön dişlerimiz çarpışmış o ppozisyonun nasıl olduğunu hala çözemedik dişlerimiz kırılıyodu ikimizde yaymışız agızlarımızı sanırsam :)))) tam ekranı açtığım anda POJUM un teliiiii süperdii
ay herkesi seviyorum CAN ARKADAŞLARIMM
CAN KUŞLARIM benimmm

pidişiiiim :52::52::52:
hamilelik takvimi isteriiiiiz :62: hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım benim mutluluğunu yürekten paylaşıyorum:62: hesap kitap yapıyorum sürekli :1: senin bebişinle benim bebişim arasında üç ay olacak :52: aaaaaay çok heyecanlıyıııım :52::52: :119::119:

bu arada doktora gittin mi? keseciği gördün mü? :52: idilim daha çok gir daha çok yaz :52:

Son düzenleme:
dualarımız seninle tatlıııım :16:
şubat ayının ilk güzel haberini de senden alıcaz inşallah :52:

Son düzenleme:
Perşembe günü saat 12:30 da sezeryan doğum ile bebişlerim dünyaya geldiler çok şükür :nazar:
Heyecan ve korku ile saat 10'da hastaneye gittik.Yatış işlemleri yapıldı odamıza geçip hazırlanıp saatimizin dolmasını bekledim dua ederek.Sonra hasta bakıcı ve 2 hemşireyle ameliyathanenin yolunu tuttuk sedye üzerinde.Çok şükür ki hemşirenin ikizde tanıdık çıktı,bir önceki çalıştığım hastaneden samimi arkadaşlarım.Bebişlerim ellerine doğdu,alıp temizlediler,aspire ettiler.Sonra bebişlerimi alıp gittiler.Ben 10-15 dk sonra çıktım ameliyathaneden.Hepinize dua ettim orda olduğum sürece.Aşağıya indiğimde bebişler odadaydı,akınım 2300 gr,anılım 2100 gr olarak geldiler dünyaya :nazar:
O gün her şey yolundaydı.Sadece Akın biraz yorgun ve hareketsizdi.Doğduğu anda söylediler.Diğer bebiş daha küçüktü ama,ağlaması felan daha iyiydi.Mama verince az da olsa alıyordu.Akın ise topuk kanı alınırken bile ağlamadı.O gece hastanede öylece geçti.Ertesi gün dr um geldi taburcu olabilirsin dedi ama bebekle ilgili sorunları söyleyince çocuk dr gelip baksın tekrar dedi.Çocuk dr gelip baktı.Emme ve mama almasıyla ilgili sorun olduğu için hemşireler götürüp midesini yıkadılar ve daha sonra da bebişim küvöze alındı :( Şuan hala hastanede.Onu hastanede bırakmak üzücü oldu ama iyi olsunda inşallah.Bu da geçecek.Dün akşam gidip gördüm çok şükür.Orda da hemşire arkadaşımla karşılaştım.Eşimide aldılar küvöze.Biberonla mama almıyormuş hala,midesine kataterle direk veriliyormuş mama şuan,gelişimi yavaşlamasın diye.Ama tekrar biberon deneyeceğiz dediler.Rabbim tüm yavrularımıza şifa versin inşallah.Dert veripte derman aratmasın.Binlerce kez hamd olsun Rabbime.Daha büyük derdi olan insanlar var çünkü.İnşallah bebişimde iyi olacak ve evimize,kardeşinin yanına dönecek.Hamilelik ve lohusalık sanırım duygusallaık dönemi :::::::::::((((

Bizde durumlar şuan için böyle teyzeleri...Bebişler çok küçük,görseniz tutmaya korkuyor insan.Ama sağlıklı olsunlarda büyürler inşallah Allah ın izniyle.İnsan inanamıyor.Çok farklı bambaşka bir duygu bu.Doğdukları an görünce gözyaşlarımı tutamadım.O kadar güzel bir duygu ki.Rabbim tüm dileyenlere versin hayırlısı ile.Doyasıya bebişlerimizin kokusunu içimize çekmek hepimize nasip olsun...

Bu arada geçmişe göz atamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir...Allah a emanet olun...

geçmiş olsun canım inşAllah akında en kısa zamanda iyileşip kardeşinin yanına dönecek içini ferah tut

Günaydın güzelim dr yarın gidicem yarın 5+5 günlük olucaz keseyi ya da kalp atışlarını görürmüyüz ya da ultrasonla üstten mi bakar yoksaaaaa :17:

valla ben hamile kaldığımdan beri hep karından bakıyor. sanırım istedikleri görüntüyü alamazlarsa vajinal muayene yapıyorlar :44: bilemiyorum...
kalp atışı için erken canım ama keseciğini görürsün inşallah :52:

bojooommm dualarimiz seninlee rabbim herseyi gonlune gore versin insallah...

kizlar dudagim ucuklamisti ne yapsm gecer dr u krem oneren varmiydi :5: cok aciyoo bildiginiz silikon yaptirmis gibiyim ust dudagimaa kizzzz guzel duruyo ama haa dudaklarimi begenirim ama ust dudakimi boyle gorunce bi dusundum yani :9: amannn kocami ozledim ben :5:

Perşembe günü saat 12:30 da sezeryan doğum ile bebişlerim dünyaya geldiler çok şükür :nazar:
Heyecan ve korku ile saat 10'da hastaneye gittik.Yatış işlemleri yapıldı odamıza geçip hazırlanıp saatimizin dolmasını bekledim dua ederek.Sonra hasta bakıcı ve 2 hemşireyle ameliyathanenin yolunu tuttuk sedye üzerinde.Çok şükür ki hemşirenin ikizde tanıdık çıktı,bir önceki çalıştığım hastaneden samimi arkadaşlarım.Bebişlerim ellerine doğdu,alıp temizlediler,aspire ettiler.Sonra bebişlerimi alıp gittiler.Ben 10-15 dk sonra çıktım ameliyathaneden.Hepinize dua ettim orda olduğum sürece.Aşağıya indiğimde bebişler odadaydı,akınım 2300 gr,anılım 2100 gr olarak geldiler dünyaya :nazar:
O gün her şey yolundaydı.Sadece Akın biraz yorgun ve hareketsizdi.Doğduğu anda söylediler.Diğer bebiş daha küçüktü ama,ağlaması felan daha iyiydi.Mama verince az da olsa alıyordu.Akın ise topuk kanı alınırken bile ağlamadı.O gece hastanede öylece geçti.Ertesi gün dr um geldi taburcu olabilirsin dedi ama bebekle ilgili sorunları söyleyince çocuk dr gelip baksın tekrar dedi.Çocuk dr gelip baktı.Emme ve mama almasıyla ilgili sorun olduğu için hemşireler götürüp midesini yıkadılar ve daha sonra da bebişim küvöze alındı :( Şuan hala hastanede.Onu hastanede bırakmak üzücü oldu ama iyi olsunda inşallah.Bu da geçecek.Dün akşam gidip gördüm çok şükür.Orda da hemşire arkadaşımla karşılaştım.Eşimide aldılar küvöze.Biberonla mama almıyormuş hala,midesine kataterle direk veriliyormuş mama şuan,gelişimi yavaşlamasın diye.Ama tekrar biberon deneyeceğiz dediler.Rabbim tüm yavrularımıza şifa versin inşallah.Dert veripte derman aratmasın.Binlerce kez hamd olsun Rabbime.Daha büyük derdi olan insanlar var çünkü.İnşallah bebişimde iyi olacak ve evimize,kardeşinin yanına dönecek.Hamilelik ve lohusalık sanırım duygusallaık dönemi :::::::::::((((

Bizde durumlar şuan için böyle teyzeleri...Bebişler çok küçük,görseniz tutmaya korkuyor insan.Ama sağlıklı olsunlarda büyürler inşallah Allah ın izniyle.İnsan inanamıyor.Çok farklı bambaşka bir duygu bu.Doğdukları an görünce gözyaşlarımı tutamadım.O kadar güzel bir duygu ki.Rabbim tüm dileyenlere versin hayırlısı ile.Doyasıya bebişlerimizin kokusunu içimize çekmek hepimize nasip olsun...

Bu arada geçmişe göz atamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir...Allah a emanet olun...

canım cooooooooook geçmiş olsun
hesey düzelicekk sen hiç sıkma canınnı ki bebeklerinde etkilenmesin sendennnn
Allah analı babalı büyütsün saglıkla büyüsnler inşşşşşşşşşş

kizlar dudagim ucuklamisti ne yapsm gecer dr u krem oneren varmiydi :5: cok aciyoo bildiginiz silikon yaptirmis gibiyim ust dudagimaa kizzzz guzel duruyo ama haa dudaklarimi begenirim ama ust dudakimi boyle gorunce bi dusundum yani :9: amannn kocami ozledim ben :5:

ayy bilmyorumm cnm yaaa

kocişinimii özledinnnnnn
görüncce atlma adamın üstünee heeeeeeeeeeeeee:1::1::1:

Canım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün inş allahım başka dertler vermesin kimseye bebişinde sağlıcakla dönenr annesinin babasının ve kardeşinin yanına kendini üzme bol bol dua et canım......

Işte benim prensesimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:46::46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:anoyyyyyyyyy maşşşşşşşşşallah ne tatlı, allah onu size bağışalsın adoş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
çok güzelllll:16::16::16::16:
bu arada hastanenin internet sitesinde de var Denizimizin fotoğrafı, orda daha netttttt, daha cocaman, daha yakınn:nazar::nazar: bayıldımm

Kuzucuklarmmmm şuan havaalanındayımmmm yarın evlilik yıldönümümüzzzz kociş beni kınrısa kaçırıooo orda tel çekmeyebilirrrr sizi seyormmmm pojumm inşallah bi dolu kaliteli yumoşun olmuşturrrrr hepinizi seviorummmmm
mutluluğunuz, aşkınız daim olsun, ömrünüz uzun olsun canım benim,,, iyi tatiller...

canım gözün aydın:16::16::16: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allah ikisini de size bağışlasın...
sen hiç canını sıkma küvezde kalmasına, düzelir mutlaka canım,
dualarımız sizinle canım... :16::16::16:

tatlım zovirax diye bir krem var bana çook iyi geliyor. ama doktorunu ara sor kullanabilir miyim diye hamişken kullanmadım çünkü :44:
asoşuum ama senin bağışıklığın zayıflamış tatlım dikkat et bu uçuklar vücut zayıflayınca çıkar çünkü :44: bol bol vitamin al sık portakal greyfurt karıştır iç kivi yee baklagillerden bol ye bağışıklığını desteklesin özellikle yeşil mercimek (kara şimşek :1:) geçmiş olsun :71:

yaaa bojoum dan haber yok muuuu :52::52::52: transfer ne zaman kiii :62:

.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100........... ..................100
enderfts..............................100......... ....................100
seyzen.................................50......... .....................50
19asos03..............................50.......... ....................50
eylemsevcan.........................100........... .................100
messttrraa............................50.......... ....................50
bojou...................................25........ .......................25

TOPLAM...............................675.......... . .................675

:118::118::118::118:

Back
X