• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ksılarrrrrrrrrrr amanda amannnnnnnnnnnnn testte yaparlarmış sonra tek çizgiyi görüp kafayııı dagıtırlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa saaalllaaayınnnnnnnnnnnnn anam yaaaaaaaaaaaaa yoksa yoksa velet yaniiiiiiiiiiiii ne olacak son yımırtanızzzzzzzzzzzzzz deyil yaaaaaaaaaaa hemideeee yaz geliyooooo ohhhhhhhhh mis gibi deniz kum güneşş kımıl kımıl janjanlıı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzuuunnnnnnnnnnnnnnnn halvetlerrrrrrrrrrrrrr daha bi heycanlııııııııııııııııııııı daha bi güsellllllllllllllllllllll olacakkkkkkkkkkkkkkk yaz sıpaısıııııı olacak bizimkilerrrrrrrrrrrrrrr yaz sıpasııııııııııııııı vallaaaaa benim bu ay posaaa zatennnnnnnnnnn saldım çayıraaaaaaaaaaaaaa çok maussss yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapim zaten a.biyotik kullnaıyorum halvete girecek dermanım yok ha yani desler kanuniyi mahidevran kaçırdıııııııııı umrumda degil yaniii o dereceeeeeeeeeeeeee :=))))))))))))))))))))))))))))))))

ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

sonnn cümleyii nasılll baglamısssınnn öldümmmmmm yaaaaaa :))))))))))))))))

ksılarrrrrrrrrrr amanda amannnnnnnnnnnnn testte yaparlarmış sonra tek çizgiyi görüp kafayııı dagıtırlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa saaalllaaayınnnnnnnnnnnnn anam yaaaaaaaaaaaaa yoksa yoksa velet yaniiiiiiiiiiiii ne olacak son yımırtanızzzzzzzzzzzzzz deyil yaaaaaaaaaaa hemideeee yaz geliyooooo ohhhhhhhhh mis gibi deniz kum güneşş kımıl kımıl janjanlıı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzuuunnnnnnnnnnnnnnnn halvetlerrrrrrrrrrrrrr daha bi heycanlııııııııııııııııııııı daha bi güsellllllllllllllllllllll olacakkkkkkkkkkkkkkk yaz sıpaısıııııı olacak bizimkilerrrrrrrrrrrrrrr yaz sıpasııııııııııııııı vallaaaaa benim bu ay posaaa zatennnnnnnnnnn saldım çayıraaaaaaaaaaaaaa çok maussss yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapim zaten a.biyotik kullnaıyorum halvete girecek dermanım yok ha yani desler kanuniyi mahidevran kaçırdıııııııııı umrumda degil yaniii o dereceeeeeeeeeeeeee :=))))))))))))))))))))))))))))))))

ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

sonnn cümleyii nasılll baglamısssınnn öldümmmmmm yaaaaaa :))))))))))))))))

Tutum bu sözüüü :46::46::46::46::46::46:

günaydoooşşş :82::82::82:
hastayım şu gizemli haline
yirimmm seniii yirimmm ha:37:
günaydınnnn testtt yaptınnn mıııı hatunnnnn
çıks demiştim ya yapmam diye.25 nisan sabahı tabi gelmesse kırmızı kart
Ay sinirim bozuldu gülüyorum salak salakkkkkk.
Güzel tespitlerin var heee,harbiden
Paybacım ayy ay bicecimin öyle gizemli bir hali var arada patlatıyor bombalarının snra susuyor :1::1:
kızzzzz yawrum hepiniz piskopata bağlamış gibi duruyorsunzz.ne olmuş size böyleeee bilemedimmm ben onuuu:9:
Periim bize dün ödev verdi,hepimiz test yaptık :9::9::9:
hepimizde tek bi çızık çıktı.böle işte
delülerrrrrr kaç günümüz var daahaa sabır diyorummmdahada bişey dmeiyorum
benimle hiç ilgilenmiyorsunuz kızlar aşk olsun size :49:
kısssss dalllll sohpete sende beklemeeee öyleeeee
hadi sen de yaaapppp :27::27::27:

ben yapmam yaaa beklicem bakalım.gerçi dün baya bi duygusala bağlandım ama şükür geçti bugün:32::32::32::32::32:

ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :))))))))))))))))))))))))))))))))))bayıldımmmm bunaaaaaaa

Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr amanda şu cicişlereeeeee baaaakkkkkkkkkkkkkkkkk gözlerinin çapaklarıyla test yapmışlarda tek çizgi çıkmışşş oyy oyyyyyyyyy KIRMIZILAR GELMEDEN AH VAH YOK BEBİŞKOLAAAAAAAARRRRRRRR. Çok tatlısınız yaaaa seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Vitoşşş görmedim tarifi dur bakiyymmmmm

Karagüll selam güzel anneeeeeeee

ADOŞUMMMMMM özledimmmmmmm seni sıpaaaaaaaaaaaa

VEEEEEEEEEE...... GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN Topişin mis kokulu annişleri anniş adaylarııııı. Tek yumoşu kalmamış canavarlaaarrr :27: Ümidimizi kaybetmekkk yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

Bizim dünki halvette çokkk başarılı geçtiiiiiiiiiiiiii. Kesin oldu dedi durdu kocişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::49: hahhahah ona göre tek seferde olabiliyor zatennnn :60:

OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY beni anaokulu müdürlüğünden aradılar görüşme içinnn ama evime çok uzaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk :36::36::36::36:

Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrr amanda şu cicişlereeeeee baaaakkkkkkkkkkkkkkkkk gözlerinin çapaklarıyla test yapmışlarda tek çizgi çıkmışşş oyy oyyyyyyyyy KIRMIZILAR GELMEDEN AH VAH YOK BEBİŞKOLAAAAAAAARRRRRRRR. Çok tatlısınız yaaaa seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

VEEEEEEEEEE...... GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN Topişin mis kokulu annişleri anniş adaylarııııı. Tek yumoşu kalmamış canavarlaaarrr :27: Ümidimizi kaybetmekkk yooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

Bizim dünki halvette çokkk başarılı geçtiiiiiiiiiiiiii. Kesin oldu dedi durdu kocişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::49: hahhahah ona göre tek seferde olabiliyor zatennnn :60:

OYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY beni anaokulu müdürlüğünden aradılar görüşme içinnn ama evime çok uzaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk :36::36::36::36:

kocikin :49:oldun dediyse olmuştur o kadaarr..nokta.bittiiiii :16::16::16:

hayurdur balummm halaya durmuşşsunnn

:64::64::64::64::64::64: anam durduk yere halay çekiyozzz.ama ağır havada çekelim bebk versa malum yawrularımızzz kayıp gitmesin:1::1::1::1::1::1::1::1: hamilelerde kuyruğa geçsin bi zahmet zaten halay çekemiyorlar

offffffff perimmm yazmaazzzz olaydıkkk yaaaaa...benm heycannn azaldııı ve regl odaklıyımmm suaannnnn ://

hatunlar bazen diyorum acaba bizi seçiptemi topladılar bu topiğe başkanımız(pericim:16:)kaçıkkk bizde arkasından dahada kaçııık:23::23:

Son düzenleme:
Paybicemmmmm halay mıııııııı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:: fiiiyuuuttttttttt fiiiyuuuuuuutttttttt lililililiililiililililililiilliilililililiil

Pojooummmmmmm senin dilin ne söylerrrrrrrr bencedeee ben bilmem beyim bilirrr o öyle diyorsa doğrudurrrrrrrrrrrrrrr hohoooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:52:

canlarıımmmm iyi değilim bugün alttan alın azcukkkkkkkkkkkkkkkkk :1::1::1::1::1:

Nolduuuu bebişkom test yüzünden miiii :47:

offffffff perimmm yazmaazzzz olaydıkkk yaaaaa...benm heycannn azaldııı ve regl odaklıyımmm suaannnnn ://

İşte hep diorum canlar yaa sadece çıkarsa sevinicezz başka ihtimal olmamalııı ama elde olmadan üzülüyoruz tabiikiiii de kırmızıları görmeden ümidimizi yitirmeyelimmmm biraz daha deneriz ya sorun değilllll, burda birlikte olduktan sonra bu enerji ve mutlulukla olucak ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmm:52:

Acayip bi sıkıntıda geldii,test te cıkmadıda adet olcaksamda erkenden olayım istiyorum artıkın yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:21::21::21::21::21::21::21:

İşte hep diorum canlar yaa sadece çıkarsa sevinicezz başka ihtimal olmamalııı ama elde olmadan üzülüyoruz tabiikiiii de kırmızıları görmeden ümidimizi yitirmeyelimmmm biraz daha deneriz ya sorun değilllll, burda birlikte olduktan sonra bu enerji ve mutlulukla olucak ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmm:52:

tattlımmmmmm yaaa elinde olmadann üzülüyoooruzzz işteee,amaaa
kendimizi bırakmakkkkk yokkkkkkkkkk..
birgün hepimizz hamişş olcazzzz allahın izniyleee..

:35::35::35::35::35:beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.puffffffffffffff:))))))))))))):33::33::33::33::33:

Back
X