- Konu Sahibi Masalsularam
- #4.741
idilgacımmmmm bence sogan kürü yap sen onu içebiliyosun bende de kist var ama ben s.kürünü içemedim mideme hiç yaramadı hem dogal yanibi zararı olmaz femera mıdır nedir onun ne işe yaradıgını bilmiyorum ama ilaç almamaya çalış derrim ben ama tabii dr.daha iyi bilir sen de kendini daha iyi tanırsın o yüzden vucüdün ve sen nasıl rahat hissedecekseniz öyle hareket et derim ben dadlu londra aşiftesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:=))))
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende de bugün itibariyle memişler koltukaltından şiş ve kocaman vaziyeti aldılar, karında ara sıra agrı ,belim zaten çok agrıyooo,yani klasik adet belirtilerimi yaşıyorum nasip kısmet bakalım ama şöyle ilginç bişey var sanki yarın adet olacakmışım gibi agrıyor heryerim valla neden acaba mevsimler degişiyooo vucudumda degişiyooooo:=))))))))
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende de bugün itibariyle memişler koltukaltından şiş ve kocaman vaziyeti aldılar, karında ara sıra agrı ,belim zaten çok agrıyooo,yani klasik adet belirtilerimi yaşıyorum nasip kısmet bakalım ama şöyle ilginç bişey var sanki yarın adet olacakmışım gibi agrıyor heryerim valla neden acaba mevsimler degişiyooo vucudumda degişiyooooo:=))))))))