- Konu Sahibi Masalsularam
- #21.081
Okurken dedim geldi bizim çekirdek ama daha zamanı var demekki.Rabbim hayırlısıyla kurtarsın canım bir an evvel...İnşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi.Amin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gözün aydınn hayırlısıyla kucagına alcagın günlerde gelicekgünaydın kızlar bebeğin kalp atışını duyduk allahın izniyle darısı tüm bebek isteyenleere okula gidiyorum hepinizi öptüm görüşürüz
benim sezeryan olcak canımseninki çok az kaldııııııııı
Rabbim kurtarsın inşallahhhhhhh
sezeryanamı karar verdin normalmi doğurcan?
çantanızda hazır demek aaaayyy ne güzel yaaa rabbim hepimize o günler gösterir inşallah.
Odanız ne zaman gelicek vitomm biraz geç kaldı sanki
herkezlere tsk ederim cevaplarınız için.işte öyleee bizim cekirdek kandırdı bizi gelsemmiii gelmesemmi didi sonra yok yok daha gelmeyim dedi..o sancıya ragmen oo an bile öyle güzelkii...bu arada kızlar bilmeyenlere söyleyim milupaya üye olun formu eksiksiz doldurun adres telefon hepsini yazın ama numune göderiolar bugün yarın banada gelicek bez krem vs seyler varmıs ayrıca migrosta gecen indirim ceki amaan demeyin kızlar numune deyip gecmeyin gelenler cok işe yaradı indirim kuponları bez aldık diolar.ama adres bilgilerinizi unutmayın..ve bicok marka yolluyomus genelde ben bi coguna üye olup özellikle numune istiorum die mail attım cvp atıolar zaten..milupa ayrıca dogumdan sonra falanda yolluyomuş bilmeyen annelere duyrulur kuşlar..hatta ızlardan biri toplamış numuneleri sonra birde annesinin adresini virmiş oraya gelenleride almış vay uyanık![]()
canım gözün aydınn hayırlısıyla kucagına alcagın günlerde gelicek
benim sezeryan olcak canım
aminn darısı basınaa artık seninde yaklaşıyooo
valla en sonunda öyle de böylede erteleye erteleye hazırladımm canımm çantayııı
oda mecburenn geç olduuu aslında bir buçuk ay önceden siparişi verdimdee,
stokta yokk elim mahkum bekledimm..
Ztn allah göstermesin erken merken gelsydii sepet beşik yaptı annemmm onda yatırcam diyede aceleci olmadım
ama haftaya pazartesii gelince bir silerim dolabı beşiğiii bir güzel havalanması lazımmm kokusunun gitmesi içinnn.
Artık bir iki güne de o giderrrrr
kızmın cicilerini içine yerleştiririmm tam olurrr![]()
kızlar bebişlerin nevresim takımları,uyku setleri,yastıkları ve bir sürü şey beni bekler ütü için...bugün onları hal edeyim inşallah,kıyafetleri yıkamaya başlayayım yarına da hayırlısı ile. Görüşürüz...
günoşşş beboşlarımmmm haftaya kaan bebişimiz geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
çoook heyecanlıyımmm
kızlar benim bu ay aşılamam yalan olduSağda 4 solda 2 yumurta oluştu, ama sağdaki bir tanesi çok çabuk gelişti ve büyüdü. Bu önden giden çok hevesli yumoş diğerlerinin gelişimini engellemiş, bastırmış
Fazla yumoş var diye doktor da dozu arttırmamıştı. Tek yumoşla şansımız düşük diye aşılamayı erteledik, önümüzdeki aya. 2 saat sonra çatlatma iğnemi yapıcam. Bu yumoş çok kaliteli dedi doktorum, tutabilir belki aşılamaya gerek kalmadan normal yolla hamiş kalırsın dedi. Inşallah allahım... Her işte bir hayır vardır sözüne çok inanırım. Bu ay kısmet değilmiş aşılama, vardır bunda da bir hayır diyelim.
Işte benden böyle cancaazlarımm sizler nasılsınız? çok özledim hepinizi![]()
gelio kızz ben üye olalı oldu bıraz baktım gelmedi bunlara bi mail attım onlarda hemen cvp attı syn nesrin hanım adresinizi virmediğinizden dolayı yollamadık adres bilgilerinizi virin yollayalım dedi hemen yolldım hemeeen cvp geldi bir kac güne gelicekmiş.ondan dedim bilgilerinizi eksiksiz yazın dogumdan önce yolluyolar dogumdan sonrada yolluyolar..indiriim ceki degip gecmeyin kullanın bez alırken kızlar..ben diger bez markalarında üye olduum hepsine de mail attım dedimki arkadaş önerisi ile üye oldum herkez cok memnun kalmış banada numune gönderimi yaparsanız denemek isterim saygılargerçekten gönderiyolar mı ki nezaman doğumdan sonramı gönderiyolar bende üye oldum ama daha gelen bişey yok![]()
![]()
üye olmak dışında başka bişey yapmak gerekiyomu kii
ayyy bedava sirke baldan tatlıdır gibi oldu ama ben onun için istemiyom başka bişey için istiyom içimde bir art niyet seziyorum ama napıyımmmm insan her zaman düşüncelerine hakim olamıyor ki![]()
gelio kızz ben üye olalı oldu bıraz baktım gelmedi bunlara bi mail attım onlarda hemen cvp attı syn nesrin hanım adresinizi virmediğinizden dolayı yollamadık adres bilgilerinizi virin yollayalım dedi hemen yolldım hemeeen cvp geldi bir kac güne gelicekmiş.ondan dedim bilgilerinizi eksiksiz yazın dogumdan önce yolluyolar dogumdan sonrada yolluyolar..indiriim ceki degip gecmeyin kullanın bez alırken kızlar..ben diger bez markalarında üye olduum hepsine de mail attım dedimki arkadaş önerisi ile üye oldum herkez cok memnun kalmış banada numune gönderimi yaparsanız denemek isterim saygılarvalla attım hepsine verıolarsa nie almayalım hem gercekten böylelikle hangi bez daha ii anlarız..eşim dioki sen ne yazıosun öyle 2 saattir dio bez markalarına sevgi ve saygılarımı dile getirerek numune gönderimi yapmalarını istedim dedim
alemsin ya nerden aklına gelıo dio .bende dedimki sen bizi kadınlar kulübbünde lak lakmı edio sanıosun bilgi alışverişi yapıoruz herhal dedim
![]()
tatlım milupanın ki sagda altta milupa uzmanlarına danısın yazıo gelmediyse ordan mail at hemen cvp atıolar ilgileniolar gercekten bana 15 gün içinde gelicekmiş.zeytinim bende milupayla primaya üye oldum ama soro soracak mesaj yazacak yeri bulamadım nerden yazılıyo :44::44:
ygerçekten gönderiyolar mı ki nezaman doğumdan sonramı gönderiyolar bende üye oldum ama daha gelen bişey yok![]()
![]()
üye olmak dışında başka bişey yapmak gerekiyomu kii
ayyy bedava sirke baldan tatlıdır gibi oldu ama ben onun için istemiyom başka bişey için istiyom içimde bir art niyet seziyorum ama napıyımmmm insan her zaman düşüncelerine hakim olamıyor ki![]()
nasıl yani canım annen beşik mi yaptı dokuma ipten filan mı nasıl oluyo ki o :44:
gelio kızz ben üye olalı oldu bıraz baktım gelmedi bunlara bi mail attım onlarda hemen cvp attı syn nesrin hanım adresinizi virmediğinizden dolayı yollamadık adres bilgilerinizi virin yollayalım dedi hemen yolldım hemeeen cvp geldi bir kac güne gelicekmiş.ondan dedim bilgilerinizi eksiksiz yazın dogumdan önce yolluyolar dogumdan sonrada yolluyolar..indiriim ceki degip gecmeyin kullanın bez alırken kızlar..ben diger bez markalarında üye olduum hepsine de mail attım dedimki arkadaş önerisi ile üye oldum herkez cok memnun kalmış banada numune gönderimi yaparsanız denemek isterim saygılarvalla attım hepsine verıolarsa nie almayalım hem gercekten böylelikle hangi bez daha ii anlarız..eşim dioki sen ne yazıosun öyle 2 saattir dio bez markalarına sevgi ve saygılarımı dile getirerek numune gönderimi yapmalarını istedim dedim
alemsin ya nerden aklına gelıo dio .bende dedimki sen bizi kadınlar kulübbünde lak lakmı edio sanıosun bilgi alışverişi yapıoruz herhal dedim
![]()
![]()