- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
- #25.841
teşekkürler canım , pamukla temizlemeyi duymuştumda özel pamukları olduğunu bilmiyodum bu mucizelerin herşeyleri ayrı canımsana birde biberon olayını sorayım almışmıydın sen ben aventin yenidoğan setini almıştım daha doğuma vakit olunca doğum yapmış bir arkadaşıma verdim mama veriyodu o, şimdi tekrar alacam ama naturel seti yenidoğan seti gibi set şeklinde değil acaba naturalin emzik başlığı diğerine oluyo mu ki fikrin var mı :44::44::44:
canım biberon seçimi çok önemli. ben sana üç tane tavsiye edebilirim, bebeğin anne memesini bırakmadan kullanabileceği... tecrübe ettim hepsini emin ol
1- nuby anne göğsü formlu biberon. (benim favorim)
2- dr. brawn doğal akışlı gaz önleyici sistem
3- medela calma (bebek çekmezse süt gelmiyor)
ben üçünü de kullanıyorum. ve emişmeye de devam edebiliyoruz. hatta benim oğlum medela calma sayesinde çekince süt geleceğini öğrendi bence
zaten artık mamayı günde üç kere veriyorum. inşallah bu ay bırakırız onu da :18:
bunların dışında chicco ve avent te kullandım canım ama bunlardan memnunum.
başlıklarla ilgili fikrim yok hiç set almadım.
inşallah biberon kullanmaya ihtiyacınız olmaz sorunsuz bi şekilde emzirirsiniz. çok zor oluyoo mama vermek. biberonları kaynat mama suyunun sıcaklığı iyi mi... emzirmek hem pratik hem hijyenik