- Konu Sahibi winx perisi
-
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok ya cook değil canım ya ekmek yememışsin zatenCokmu yemısım bana bıraz fazla geldı
Canım kilo vermek bi anda olacak iş değil sporunu yap ekmek yeme düzenli beslenince verirsin kilo
yedign yaprak da ne var canım birşey olmaz burda benim bi arkadasm yemekten yarım saat önce limonlu su icmis ve tam bugday ekmeği yiyerek 14kilo vermiş
dene tabiki canım faydasi olur kesinLimonlu.suyu yarından ıtıbaren bende deneyım
Aslında ekmegı ve sekerı kesmek yetıyo sanırım
Kesinlikle canım ben ilk şekeri bıraktığımda 2-3kilo vermistim şimdi bunye alıştı etkilemiyor şekersiz içmek
Aynen bende cayı kaveyı hep sekersız ıcerım ılk bıraktıhımda bende okadar vermıstım ama dedıgın gbı etkılemıyor artık
Evet canım benim de bi 6 kilo vermem lazım sınav haftası geliyor stres felan yerim kesin
Göbek var canım mezuniyette var göbekle elbise yakışmıyor kiKeske 66 olsam takmazdım hıc 17 kg vermem gerekıyor
Göbek var canım mezuniyette var göbekle elbise yakışmıyor ki
Yoksa herkes diyo neyin var abartma felan diye de elbise giymek istiyorum
Keşke öyle olsa canım ya ben stresden yerim bu sene de okul felan fazla stres varHaklısın gobek varsa mezunıyette kotu durur altı kg nekı 1aylık is sosyal bırı ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?