Perinin zayıflama macerası

Basarı oykulerını okudum acayıp motıve oldum Asla aksamları kendı ogunumu yedıkten sora yemek yemıycem kılo vermdye yemın ettım mıllet Ne kılolar verıyor ben suncacık kıloyu veremıyorum aylardır yeter

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Yogurt kuru yapcam tarcın yok evde alana kdr bugunluk tarcınsız olsun zencefıl ve zerdacal var nasıl olsa gunde 500gr verdırıyomus bekle benı 69 cok pis dalcam sana

pericim ben iki gündür yapıyorum bu kürü ve yediklerime dikkat ediyorum birinci gün 100 gr ikinci gün 500 gr gitti hem de yarım çay kaşığı baharat kullandım ve yoğurt yağsız değildi, ama ben bebeğimin gazı için kimyon katmıştım bi kaşık ve kimyonla birlikte çok rahat yedim ayrıca kimyon da metobolizmayı çalıştırıyor eğer yiyemem dersen deneyebilirsin ben çöreotu da katacaktım unutmuşum yarın yapcam o da işe yarıyor ve süt artırıyor

Son düzenleme:

Tatlım ben emzırmıyorum ama tarcın yokya evde onun yerıne corekotuyla kimyonda eklıyım

Zayıfladıgımı hıssedıyorum kızlar

Tatlım ben emzırmıyorum ama tarcın yokya evde onun yerıne corekotuyla kimyonda eklıyım

çörekotu da olur canım aç karna zayıflatıyor ama kimyon da etkili vücudun çalışmasına hadi bakalım inşallah işine yarar tarçın alınca eklersin

çörekotu da olur canım aç karna zayıflatıyor ama kimyon da etkili vücudun çalışmasına hadi bakalım inşallah işine yarar tarçın alınca eklersin

Evt cnm ıstahta kapatıyormu yesıl cayı limonlu ıcınce ıstahımı kapattı benım buda o etkiyi gosterır ınsailah

Yoğurt kürunun tarifini bana da verir misin canım

Yeni uyandım daha kahvalti etmedim bi limonlu su ile güne başlamak lazım :)

Evt cnm ıstahta kapatıyormu yesıl cayı limonlu ıcınce ıstahımı kapattı benım buda o etkiyi gosterır ınsailah

evet pericim kapatıyo ayrıca tarçın tatlı isteğimi bastırıyor yeşilçay da iştah kapatmakta süper

evet pericim kapatıyo ayrıca tarçın tatlı isteğimi bastırıyor yeşilçay da iştah kapatmakta süper
Yeşil çay konusunda bende çok şey duydum doğuştan sallama yeşil çay aldım ve tadini hiç begenmedimm kuzenim aktardan al kendin kaynat diyo öyle daha mi iyidir acaba
siz nerden alıyorsunuz

Yeşil çay konusunda bende çok şey duydum doğuştan sallama yeşil çay aldım ve tadini hiç begenmedimm kuzenim aktardan al kendin kaynat diyo öyle daha mi iyidir acaba
siz nerden alıyorsunuz

ben önceden çaykurun teneke kutusunda alırdım genelde ama poşet de kullandığım oldu
bence aynı etki ama tabi poşet çaydan diğer türlü yaprak şeklinde daha iyi sen bitince ya aktardan yada çaykurunkini al bence
bana eşim aktardan almış iki gündür günde bir bardak içiyorum emzirdiğimden ama sen 3 içsen daha iyi

Himm tadı kötü bunun bi da aktardan alıp deneyeym o zaman bir de yoğurt küru hakkında bilgi verir misiniz

Himm tadı kötü bunun bi da aktardan alıp deneyeym o zaman bir de yoğurt küru hakkında bilgi verir misiniz

yoğurt kürü
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı yoğurt (yağsız olsa iyi olur)
hepsini karıştır
yemeklerden önce 3 öğün yenilecek
tadı kötü gelirse 1 ç k da kimyon eklenince rahat yeniyor

Yoğurt kürunun tarifini bana da verir misin canım

Yeni uyandım daha kahvalti etmedim bi limonlu su ile güne başlamak lazım :)

Ikı kasık yogurdun ıcıne Bırer cay kasıgı toz zencefıl zerdacal tarcın karıstıtıp yemeklerden yarım saat once yenıyor tarcın yoktı bende. Corekotuyla kimyon karıstırdım yedım sımdı

Yesıl cayyı ben yaprakhalinde aktardan aldım demliyorumkaynatmıy um limonda sıkıp ıcıyorum

Zencefil ve zerdeçall almam gerek desene
her ogun yeniden yapacağız demi çok yapıp kase kase yesek olmaz mi

Tsk ederim :)
Yesıl cayyı ben yaprakhalinde aktardan aldım demliyorumkaynatmıy um limonda sıkıp ıcıyorum

Bende öyle yapayim hazır olanın tadı kötü

Ogle yemegım....bir dılım kepek ekmegı uc kepce sehrıyeli tavuk corbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…