• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PeriPrensim ''Bulut'um''

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
15.554
36.070
1.123
Yeniden merhaba arkadaşlar,

Bana ait bir hata sonucunda daha önce açmış olduğum başlık sizlere ömür.. yerimseniben Önceki başlığımda yer alan fotoğrafların büyük bir kısmı, doğal olarak arşivimde saklı.. İzninizle şimdi eski başlığımı yeniden toparlamaya çalışacağım.. a.s.

:nazar:
YILBAŞI GECESİ

1) 2007 yılının son saatleri..
20081ii0.jpg

2) Bulut'un hediyesini verdim..
20082da9.jpg

3) Topu beğenmedi galiba?
20083ul1.jpg

4) Öpmeden olur mu? Gel buraya öpüjeeemm
20084vd4.jpg

Son düzenleme:
Bulut kulübesinde çok rahat ediyor gerçekten..
fotouyku1qd4.jpg

A-aa nereye gitti bu? Şimdi kulübedeydi...
fotouyku2ma9.jpg

Son düzenleme:
1) Düşünme zamanı...
bb11wb1.jpg

2) Eyleme Geçiş... yerimseniben
bb22cc6.jpg

Son düzenleme:
mmmmgv6.jpg

Püsküüt var ya Püsküüt!
Internette bana kız bulmaya çalışıyor.. Hem de bu fotoğrafla!
Sizce şansım ne kadar?

Bu fotoyla bulsam bulsam bir paket püsküüt bulurum anca!..

Ooff oof:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Şimdi geç kalınmış yorumlarım topluca gelecektir hazırlıklı olalım:lepi:

İlk fotoya bayıldım ama Bulut pek bayılmamış gibi zira acısını topu patlatarak çıkarmış gibi:roflol:

Bandanalı hali harika ama karizma dersek dişi köpek dünyasında pek bir karizması olacağını sanmam ki Bulut gözleriyle bunu çok net belirtmiş:sm_cool:

Ayrıca sahibinin izniyle Bulut'u bir kez ısırmak iki kez mıncırmak istiyorum:utangac:

......Bandanalı hali harika ama karizma dersek dişi köpek dünyasında pek bir karizması olacağını sanmam ki Bulut gözleriyle bunu çok net belirtmiş:sm_cool:.....

Kesinlikle doğru tespit... :roflol: Bu fotoğrafın üzerinden zaman geçmiş olmasına rağmen, internete verdiğim ilan için bir kişi bile geri dönmedi.. sanırım ilanı değiştirsem iyi olacak..

Ayrıca izin ne demek? Bulut sevgine amadedir.. yerimseniben Sen bıkarsın da o bıkmaz.. Bu kadar diyeyim gerisini sen anla artık..:1ninca:

İkinizin yazdıklarınızı Bulut'a okusam sanırım önce derin bir iç çeker.. Sonra da der ki; "Şu kız insanların ilgisinin onda birini kız köpekler gösterse.. dünyanın en mutlu PeriPrensi ben olurdum"
Ama ben ne yapacağım? Tabii ki mesajları ona okumayacağım.. yerimseniben

Caramelam.. Biz de sizi seviyoruz.. Mail yolları taştan, Scooby çıkardı beni baştan.. aman Scoobycim.. aman Caremelacım..

yerim ben onu ya maşallah çok tatlı =) benimde siyah bi labradorum war =) ölürüm onun için ya o kadar tatlı ki bide benim kızım daha küçük 4 aylık =)

sizin köpüşünüzede allah uzun ömürler wersin maşallah =)

1) İradeye hakim olmak....
bulutmamaeb5.jpg

2) Ve hakimiyetin ödülü...
bulutmama2ii5.jpg

Son düzenleme:
Ay önüne koy onları baksın sonra bir kuru kemiğe kalsınsenağlama

Kıyamam:delphin:

...

Ay son fotoğraflar bir harika gülmekten yerlere yatıyorum desem yalancı olmam yani:roflol::roflol:

Sen Bulut'u böyle giydir tabi 10 daha bekar kalır bu yakışıklı:roflol::asigim:

Sevgili Püsküüt, Ben yani Bulut, Cindy ve Badem diyet takımlarına girmek istiyoruzsositososito

Fotoğrafımız inandırıcı gelmeyebilir ama biz kendimize güveniyoruz ve takımlara girmek istiyoruz:roflol:

diyettttdl6.jpg

Sevgili Püsküüt, Ben yani Bulut, Cindy ve Badem diyet takımlarına girmek istiyoruzsositososito

Fotoğrafımız inandırıcı gelmeyebilir ama biz kendimize güveniyoruz ve takımlara girmek istiyoruz:roflol:

Neden olmasın PeriPrensim? Çerçeveniz pardon sınırlarınız içinde davranırsanız hemen açalım size yeni takım.. :roflol:
Ama size bi'de lider lazım..
Gel sen vazgeç huyundan.. Bi'sefer de centilmenlik yap ve liderliği Badem'e devret.. kardeş kardeş oynayın.. pardon zayıflayın..
Birinci dersimizi hep beraber tekrarlayalım canlarım :
Fotoğrafta görülen besinlerin hepsi sağlıksızdır. Hem kilo alırsınız, hem de tüyleriniz parlaklığını kaybeder. Onları sebze ve meyvelerle değiştiriyoruz anlaştık mı Cindycim, Bademcim ve Bulutcum? Olmaz derseniz, size bi'kıyak geçip, haşlanmış tavuk göğüs de verebilirim.. Bulut sakın! Onlar küçük.. Önce onlar yesin tamam mı PeriPrensim? Akıllı böreğim benim..
:roflol:

Nevbaharcım tam fotoğraf eklemek için geldim ki günün sürprizi buradaymış.. Bayıldım.. bayıldım.. Şeniz

<Bulut> : Herşey bu fotoğrafla başladı.. Henüz çok küçüktü ama,
onu gördüğümde, ileride başıma iş açacağını sezinlemiştim..
Adı : Yırtık
samp40c247a42b357ac8.jpg

<Bulut> : Zaman geçti ve ben yanılmadığımı anladım..
Yırtık büyüdü, bambaşka bir havası vardı artık..
Her gün yeni fotoğrafını görebilir miyim, diye beklemeye başladım..
samp75896a53d240e7eb.jpg

<Bulut> : Ve olanlar oldu...
Bu fotoğrafı gördükten sonra,
hayatımın aşkını bulduğuma kesin karar verdim. :asigim:

llllug3.jpg

<Bulut> : Şimdilik sadece kravatımı taktım. Çiçekleri ve çikolatayı gelirken getireceğim..

<Bulut> : Ve soruyorum:
"Benim prensesim olur musun Yırtık?"

adsz1hp2.jpg

pur02bb52596277e0d6.jpg

Son düzenleme:
Bulut yakışıklılığı ile ününe ün katmış.:jeyyar:

Moda ikonu olmuş haberimiz yok Püsküüt hanımsırnaşık şey

5owzsqfzfq8unbvczrpoqbc5.jpg

xun0q2bt4dffsde3gwagc4.jpg

Son düzenleme:
Bulut yakışıklılığı ile ününe ün katmış.:jeyyar:
Moda ikonu olmuş haberimiz yok Püsküüt hanımsırnaşık şey
Ben de diyorum son günlerde havası pek bi'değişti peynirli böreğimin.. E değişmez mi? Neler karıştırıyormuş da haberim yokmuş.. Sayende öğrendik durumu..

Nereden bulup da yapıyorsun bu işleri biraz takip etmek lazım seni..şakkıdı

Ellerine sağlık.. tek kelimeyle bayıldım! a.s. Pardon bir saniye! Telefon çalıyor..

Zrrrrnnnnn
- Alo
- İyi günler hanımefendi.. Bulut Bey'in malikanesi mi?
- ehm.. şey.. sanırım..
- Biz, kendisinden bir röportaj talep edecektik, mümkün olabilir mi acaba?
- şey.. sanırım çok yoğun bugünlerde..
- Pardon hanımefendi, hiçbir sözünüzden emin değilmiş gibisiniz.. Hep "sanırım" diyorsunuz. Bulut Bey'le iletişim sorunu yaşıyor olabilir misiniz?
- Yok aslında öyle bir durum ama bugün konuşamadığımız doğru..
- Evde mi yok Bulut Bey?
- Yok, hayır. Evde olmasına evde ama bugün nedense aynanın karşısından ayrılmıyor.. Transa geçmiş gibi..
- Hmm.. Anladım. Peki, o halde biz yarın ararız tekrar.
- ............

Back
X