Püsküütüm tek başıma izleyemedim yarıda kesip kızlara seslendim hepsi yerlere yattılar hiç abartısız:roflol: karnıma sancılar girdi, gözlerimden hala yaş akıyor gülmekten kaydirigubbakcemile3 allam sizi ne yapsın:roflol:
Ayy ne yapmissin öyle püsküütüm ya, hafif emrahimsi bir ifade yakaladim, hem videodaki ifadesinde hemde son foto da 'Eee püsküüt ne diyim sana bunu dami yapacaktin' der gibin bakiyor:roflol:
Püsküütcüğüm Bulut'un videosunu oğlumla birlikte izledik hayran kaldık. Çok şeker yaaa. Diğer resimleride çok hoş. Oğlumla birlikte Bulut'un resimlerini ve videolarını takipteyiz... Kolaylıklar dilerim...
Bulut derin uykulara dalmışken..
ve rüyasında kim bilir hangi dişiyi kokluyorken şeytan dürttü beni..
Kıydım ve uyandırdım..
Bunlar ilk bakışlar..
Yüzüne, gözüne patlayan flaşlardan rahatsız oldu..
Önce koltuğun kenarına iyice yaklaştı ve kafayı öne eğdi..
Hani raflara konan biblolar var ya.. Aynı o misal..
E ben boş durur muyum! Canıma minnet!
Hemen komandovari hareketlerle, elimde makineli tüfek yerine fotoğraf makinesiyle emekleyerek yaklaştım..
Bulutum sarkmış bakınırken ben de sırtüstü fotoğraf çekmeye başladım..
Keşke biri de beni çekseydi o halimle.. )
Ve karelere bakın lütfen....
Şu keyfe bakarmısınızz nekdar küçük bişeyle mutlu olmaya bakın sanırım onlardan öğrenceklerimzz daha çok varrrr bide ogözlerindeki huzur dünyalara bedel....
kaydirigubbakcemile3 Bulut'un kibarlığının yanında benim kızımı hayal ettimde:roflol: balon ve biz ile o deli dana anlarını yakalayıp eklemem gerek ki neden güldüm anlaşılsın..
Ben bu oğluşu yiyorum püsküütüm izninleŞeniz
PeriPrensim Bulut'um ve benim için "özel" insan; kallistemiz sefgilimize
kocaman teşekkürler ediyoruz..
Emeklerine sağlık..
Her biri ayrı ayrı güzel..
Birini taksam, aklım diğerinde kalıyor..
Bak bakalım, yakışmış mı damadına?
Gözlerim doldu birden, çok tuhaf oldum görünce Bulut'umu daha doğrusu damadımıkaydirigubbakcemile3...
Oyyyyyy tısım görmesin sefgülüsünün bu pozlarını, Şeniz yalayıp yutar herhaldeŞeniz
Ben teşekkür ederim efendim güle güle kullanın sağlıklı günlerde taksın inşallah...Nasıl bir sevgi bizdeki anlamıyorum ki, hiç doyamıyorum ne bakmaya ne sevmeye, ne öpmeye, şimdi Bulut'uma içim giderek bakıyorum yanımda olsada sevebilsem diye, sanki yanımdaki başka bişey :roflol: .. Gidip tısımı seveyim canım çektiŞeniz