PeriPrensim ''Bulut'um''

Kallisim.. Ohh be keyifle okudum mesajlarını.. İyi geldi sabah sabah.. Dediğin doğru, büüyk köpekleri dostumuz yaptığımız için hele hele de aynı cinsse, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Ben de seninle aynı duygularda oluyorum, Yırtığımın fotoğraflarına bakarken..

Aslında ilk fotoda, ağaçların arasında kedi görünüyor.. Bahçe kapısının, yanındaki ikinci seviyeli duvarın üzerinde.. Ama o kadar zor farkettim ki ben onu... Hatta uzun süre köpek arandım etrafta.. Bulut'un da en önemli tepkisi, kulaklar kocaman olur, orta sırt tüyleri kalkan gibi olur, kuyruğu da kılıç gibi havada dimdik.. Gören de savaşa gider sanar mübarek :roflol:

Nisan konusunda hayallerle bekleyeceğiz. Sahibinde "Bakalım kızım beğenecek mi?" havası sezdim dün.. Ben de hemen dedim ki "Benim oğlum, sizin bildiğiniz erkeklerden değil, oldukça seçicidir." Nasıl ama, iyi hava atmışım di mi? yerimseniben

Şimdi şöyle düşünüyorum da... ilgisini kaybetmeden ufak aşk oyunları yaptığı tek dişi köpek Rex di.. O da kısırlaştırılmıştı.. anlamadığım bir mevzuudur yani.. Kısırdı ama izin veriyordu. Sözkonusu eylem halka açık yerde gerçekleştiği ve her nedense çok kısa sürede etrafımızı bilimumu abazanlar çevirdiği için, ben Bulut'un kayışını parkın beköisine devredip, uzaktaki bir banka oturmak için ayrıldım yanlarından.. yeterince uzak ama onları gözlemleyebileceğim yere gidince de oturup seyretmeye başladım.. Anam bi'de baktım ki, bizimki kızı unutmuş, oturmuş komut bekler haliyle ve bana bakıyor.. derken ağlamaya derken de havlamaya başladı..

Töbe töbe.. Yahu ben kapı mı tutacam? Halletsene işini.. Bak ne güzel serbest kız bulmuşuz, çocuk riskimiz yok.. Keyif alsana biraz!

Yook.. Olmadı. Kızı unuttu adam. Baktım olmayacak gidip tesli aldım oğlumu.. ve birlikte yuvamıza döndük.. :asigim:

Onun dışındaki bütün dişilerde sorun yaşadık.. Erkeklerden zaten hiç ama hiç bahsetmeyelim.. :roflol:

Yani.. sanırım Zuhal Olcay'dan bir şarkı bu duruma çok iyi gidecek:

"Yalnızlığım
Yaşamak zorunda olduğum
Beraberliğimsin"

:roflol:

Ayy çalıkafam biz de seni özlemişsiz. Sen gülmeye devam et, yeni fotolarımız var yolda.. Kalliste teyzesi ona bi'sürü kolye yaptı.. Çok şık oldu oğlum çoook. Ama benim favorim renginden ötürü, son fotoğrafta yer alan.. Turkuvaz olan yani.. yerimseniben

o da olur püsküütüm bulutumuza hepsi yakışıyo cidden ya
az öncede kallisimle yırtık ve spike ı konuşuyoduk mıncıkla benim için dedim ama öğleden sonra güzellik uykusuna yatmış kızımız güzelliğine de pek düşkün:))

piskitttt okadar uzun yazmışsın ki hiç okumadım anam.

Ayrıca o profil mesajlarını okudum o nedenle ikinizinde sıfatına tüpüren smil etmeyi borç bilirim.

Ben gidemde torunlarıma yatak hazırlayam:dilcikar:

Bulutttt gel oğlum bak kuzen geliy sana.

Mesaj alınmıştır.. Kallisim duydun di mi? Bundan sonra profil mesajlarını en az 50 bin kelimeyle yazacak ki okumasın..

Ayrıca saygıdeğer kuş nev hanım.. emin misiniz kuzenleri Bulut'a göstermeye.. Eminseniz, son bir kez iyice bakın derim.. :roflol:

Bazen bir balon konar kanepeye..

Her zaman yakalanır konan balonlar..

Ama çoğu zaman, manzara eşliğinde şekerleme yapılır..
Hem de kıymalı böreğim Sarp'ımın fotoğraflarının altında..

Erkek çocuğu ya.. Bayılıyor kırmızı arabasına.. Aldığımız günden beri diyorum ki; "Şu arabanın başına bir hal gelmeden oyun hallerini videoya çekeyim.."
Geçen akşam nihayet çektim.
Sonra baktım renkler biraz soluk.. Hele benim çalışma odasındaki kısımlar, ışıklandırma yüzünden masmavi.. yerimseniben

..dedim ki; ben en iyisi bir de gündüz çekerim.

Ama gelin görün ki; bunu yapacak alet edavat bölümünde bir problem oldu..

Neden? derseniz..

Kırmızı araba, artık hakkın rahmetine kavuştu da ondan.. :roflol:

[megavideo]YP1SYTNXab4da928cea4f28078a8c50b49f149a7[/megavideo]

Sizi izlerken biz de kameralık olduk iyi mi?:roflol::roflol:
Kızım tv de filan köpüş arkadaşlarını çok ilgiyle seyreder şimdi de Lulutumun görüntüsünü farkedip patileri masaya dayadı ve havlamaya başladı, yanınıza gelmek istiyoruz sanırım:roflol: birbirimizi ite kaka seyrettik delikafadulden

Püsküütüm doyamadım iki kez izledim, ben onun o havaya kaldırdığı totosunu ısırmak istiyorum yaaaa çok canım çekti efet efet canım Lulut çekti... Çocuğa araba al lütfennn:çok üzgünüm: başka renklerinide görelim doyamadım o ne güzel oynamak allahım... Yalnız şey var aynı hareketleri yapıyorlar çok ilginç yani o totoyu kaldırıp öne eğilmek- sen arabaya elini uzattığında kafayı çekmekdelikafadulden ay çok heyecanlandım ben oğluşumu izlerken... Akşama dek daha kaç kez gelip seyredeğim bakalım..

Ellerine sağlık püsküütüm, Lulutumu benim için mıncıkla lütfen...

Ay desene kalbinizi çaldık.. :asigim: İyi seyirler kallisim..

ya buluuuttt
o duygulu bakan kaş ve göz yapısını yerim benn
o nasıl bakışlar öyle :)
çok sarıldım püskütüümmm

Oy bunun oynamasını yerim ya bende bigünlüğüne istiyorum bende lulutla oynamak istiyorum

Ayrıca niye heyvanın ağzına ağzına furdun nan arabayı versin diye mi

ya buluuuttt
o duygulu bakan kaş ve göz yapısını yerim benn
o nasıl bakışlar öyle :)
çok sarıldım püskütüümmm
Biz de sarıldık şekerlik.. Şeniz O bakışlar ters giden ne varsa silip atıyor..
Oy bunun oynamasını yerim ya bende bigünlüğüne istiyorum bende lulutla oynamak istiyorum

Ayrıca niye heyvanın ağzına ağzına furdun nan arabayı versin diye mi

nat nat kokonat..
nev nev nev kokonev.. Nevkuşum fallahi furmadım.. Kamera açısından öyle gözükmüş.. dürtü dürtüverdim..

dürt.. dürt.. dürt.. kokodürt..

Ayrıca teneffüslerimi bildirmek istiyorum.. Ben ona vurabilir miyim yaaa :çok üzgünüm:

Ben vurdun mu dedim ya piskitim ki bu konuda hassasiyetimi ve yaşadıklarımı biliyosun.

Ayrıca az önce iğne olup geldim migrenden bugün ölmez yaşarsam akşam bende bir kaç foto çekme düşüncesindeyim

Ben vurdun mu dedim ya piskitim ki bu konuda hassasiyetimi ve yaşadıklarımı biliyosun.

Ayrıca az önce iğne olup geldim migrenden bugün ölmez yaşarsam akşam bende bir kaç foto çekme düşüncesindeyim

vurdun dememişsin zaten nevkuşum.. "furdun" demişsin.. ben vurdun dedin sandımdı :roflol:

Ben sana kıyamam.. Geçti, bitti.. Migrenin de geçecek bitecek işalla.. Geçmiş olsun.. a.s.

Allahım ne tatlı kırmızı araba benden hediye olsun ona :asigim:

Adaş yoksam babanemi oluyosun nan :jeyyar::sm_cool:

Allahım ne tatlı kırmızı araba benden hediye olsun ona :asigim:

Adaş yoksam babanemi oluyosun nan :jeyyar::sm_cool:

Sen yeşil araba al adaşım ben 10 martta kırmızı tanker alacam luluta:roflol:

Adaş ben hem babanne hem ananne hemde kaynana oluyorum biraz daha kasarsam görümce hala dayı bile çıkabilirim ondan korkuyorum:sm_cool::roflol:

Bi'tane yetmez ama.. Malum ömürleri kısa oluyo :roflol:

bir düzüne yeter sanırım luluta:asigim: adaş yeşil demiş her renkten alırım değişik değişik oynar :1hug:

:roflol::roflol:hepsi mevcut yakında amca diyede seslenebilr dayı teyze de :roflol:

ayyy allahımmmmmmmmmmmmmmmm delirdiim çıkardığım sesleri duymadığınız iyi oldu vallaaa sevinç çığlıkları içinde izledim bulutumu:asigim: ve bir kez daha aşık oldum hele o totosu hele o pembiş burnuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy söze hacet yok cokacimcoook

Ben, kendi adıma çıkarttığın bütün sesleri duymak isterdim çalıkafam..

Söz hikaye, ses şahane :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…