piskitttt okadar uzun yazmışsın ki hiç okumadım anam.
Ayrıca o profil mesajlarını okudum o nedenle ikinizinde sıfatına tüpüren smil etmeyi borç bilirim.
Ben gidemde torunlarıma yatak hazırlayam:dilcikar:
Bulutttt gel oğlum bak kuzen geliy sana.
Biz de sarıldık şekerlik.. Şeniz O bakışlar ters giden ne varsa silip atıyor..ya buluuuttt
o duygulu bakan kaş ve göz yapısını yerim benn
o nasıl bakışlar öyle :)
çok sarıldım püskütüümmm
Oy bunun oynamasını yerim ya bende bigünlüğüne istiyorum bende lulutla oynamak istiyorum
Ayrıca niye heyvanın ağzına ağzına furdun nan arabayı versin diye mi
Biz de sarıldık şekerlik.. Şeniz O bakışlar ters giden ne varsa silip atıyor..
nat nat kokonat..
nev nev nev kokonev.. Nevkuşum fallahi furmadım.. Kamera açısından öyle gözükmüş.. dürtü dürtüverdim..
dürt.. dürt.. dürt.. kokodürt..
Ayrıca teneffüslerimi bildirmek istiyorum.. Ben ona vurabilir miyim yaaa :çok üzgünüm:
Ben vurdun mu dedim ya piskitim ki bu konuda hassasiyetimi ve yaşadıklarımı biliyosun.
Ayrıca az önce iğne olup geldim migrenden bugün ölmez yaşarsam akşam bende bir kaç foto çekme düşüncesindeyim
Allahım ne tatlı kırmızı araba benden hediye olsun ona :asigim:
Allahım ne tatlı kırmızı araba benden hediye olsun ona :asigim:
Adaş yoksam babanemi oluyosun nan :jeyyar::sm_cool:
Bi'tane yetmez ama.. Malum ömürleri kısa oluyo :roflol:
Sen yeşil araba al adaşım ben 10 martta kırmızı tanker alacam luluta:roflol:
Adaş ben hem babanne hem ananne hemde kaynana oluyorum biraz daha kasarsam görümce hala dayı bile çıkabilirim ondan korkuyorum:sm_cool::roflol:
ayyy allahımmmmmmmmmmmmmmmm delirdiim çıkardığım sesleri duymadığınız iyi oldu vallaaa sevinç çığlıkları içinde izledim bulutumu:asigim: ve bir kez daha aşık oldum hele o totosu hele o pembiş burnuu ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy söze hacet yok cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?