Yaparım şikerciğim ne demek... ama biliyorsun ki kargo yıllanıp yerine ulaşıyor:roflol:Ne yani bumuydu:dilcikar:
Benim kedilere de küçük boyunu yapsana be:dilcikar:
Allah'ım çok yüzsüzüm ya:roflol:
Bulut Diyor ki:
Nedir bu kadınlardan çektiğim yahu!
Ben adam gibi davranmışım, zamanında kravatımı takıp, evlenme teklif edip niyetimin ciddi olduğunu söylemişim. (Hepsi geçmişte kayıtlı!)
Sen hem kendini koklatma hem de elaleme böyle pozlar ver! kaydirigubbakcemile
E-ee kızım o zaman işler değişir.. Bu poza, ben ancak eğlenilecek kadın diye bakarım sana..
Benimkinin montunu ve ayakkabısını aşırdım, var mısın bara gitmeye?
Demedi deme.. Fena dansederim..şakkıdı
kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin püsküütüm öldüm gülmekten bulutu şarloya çevirmişsin çok uslu olmalıki öyle durmuş
bu arada bulut milli olacakmış gözünaydın hihoyyyt sende anane olacaksın demek
seksii bir ananeee
Ayyy uçuyorum mutluluktaaann :lepi: :lepi:
Oğluma talip çıktı kızlar yaa
Evcil hayvanlar kategorisindeki bir siteye üye olmuş ve eş ilanı vermiştim. Ve az önce mesaj geldi..
Şöyle diyor:
"Kızıma koca olur musunuz?"
Ayyy olmaz mıyız yaa.. Hem de nasıl koca oluruz bi'bilsen.. :sm_cool: :lepi: :teytey:
Gelişmeleri fotoğraflı olarak aktarırım inşallah. Amin.
Ay inşallah Barçmancım.. Nasıl heveslendim anlatamam..
Bulut'un şebek fotoğraflarını çekerken gülmekten dengem bozuluyor her defasında.. hihoyyyt
seni anlıyorum bizimkilerinde yavruları olmuştu inanılmaz keyifli oluyor ama sen kıyıpda o yavruları nasıl vereceksin çok zor oluyor yaa ben bizim yavrulardan sadece bir tanesini sıksık görebiliyorum çünkü o kankamda:uhm:
Şöyle bir avantajım(?) var.. Kural gereği; erkek köpek sahibine yavrulardan sadece bir tanesi veriliyor.. Ve anneden ayrılmaları en az 1.5 ay süreceğinden dişi sahibinin evinde kalıyorlar hepsi bir arada..
Ben de şimdi düşünmeye başladım.. Acaba bana verilecek olan bir yavruyu da besleyebilir miyim? Ya da hiç hayal kurmayıp, Bulut'un bebesini bana ver diyen arkadaşlarıma müjdeyi muştularım.. hihoyyyt
Ve işte gelin adayımız Curry:
Curry'i biğenmedik bis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Püsküütüm şaka bir yana :1rolleyes: Bulut'umun adına sefindim şutarafagitti düşündürücü konular bunlar, şutarafagitti yafrular filan oyyyyy içim gidiyodelikafadulden
Gelişmeleri naklen takip etmek istiyoruz lütüfennnnsssdelikafadulden
Madem bir yavru sana verilecek al besle aklımı sinirimi oynatma akşam akşam:1closedeyes:
Düşünsene Bulut'un yavrusu seninle bulut'la beraber büyüyecek gül gibide bakarsın hele bir ver aklını alırım:mymeka:
Bademle Cindy de milli oldular ay yavrularım ufacıktı şimdi karı koca oldular:çok üzgünüm:
yahu o kadar emek emek fotoroman hazırladık.. ona yok mu yorum? delikafadulden
Vallahi ben gelişmelerden çok da ümitli değilim aslında.. Bulut kolay kolay dişi beğenmiyo.. En son bi'tanesi çok meyilli davrandı, ne olduysa bizimki boynuna atladı..
curry nin sahibi olan kişiden şöyle bir bilgi geldi. Toplam 3 aday varmış. Çiftleşme zaten Nisan ayında olacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?