PeriPrensim ''Bulut'um''

Bulut Diyor ki:

Nedir bu kadınlardan çektiğim yahu!
Ben adam gibi davranmışım, zamanında kravatımı takıp, evlenme teklif edip niyetimin ciddi olduğunu söylemişim. (Hepsi geçmişte kayıtlı!)
Sen hem kendini koklatma hem de elaleme böyle pozlar ver! kaydirigubbakcemile

E-ee kızım o zaman işler değişir.. Bu poza, ben ancak eğlenilecek kadın diye bakarım sana..
Benimkinin montunu ve ayakkabısını aşırdım, var mısın bara gitmeye?
Demedi deme.. Fena dansederim..şakkıdı

Öyle sesli bir kahkaha attım ki aşağıdan ne oldu diye soruyorlar....:roflol:

Ne desem?
Ne söylesem, bilemedim iyi mi:roflol: gülme krizindeyim:roflol::roflol:

Püsküütüm seni de Bulut'umuda yesem diyorumsositososito teşekkür ediyorum hihoyyyt:lepi:

Kaçıncı kez gelip baktım hatırlamıyoum...sositososito
pc başına erak edip her gelende aynı kahkahaları atıyor iyimikaydirigubbakcemile3
Gözlüğün iplerine hayran kaldım:roflol: o nasıl duruştur allahımdelikafadulden

Anam ben bunu yerim Şeniz

Tipe bak :roflol:

Bulut gel sen bana 1 hafta kal ya bir yiyeyim seni ya :çok üzgünüm:

Ayyy uçuyorum mutluluktaaann :lepi: :lepi:

Oğluma talip çıktı kızlar yaa

Evcil hayvanlar kategorisindeki bir siteye üye olmuş ve eş ilanı vermiştim. Ve az önce mesaj geldi..

Şöyle diyor:
"Kızıma koca olur musunuz?"

Ayyy olmaz mıyız yaa.. Hem de nasıl koca oluruz bi'bilsen.. :sm_cool: :lepi: :teytey:

Gelişmeleri fotoğraflı olarak aktarırım inşallah. Amin.

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin püsküütüm öldüm gülmekten bulutu şarloya çevirmişsin çok uslu olmalıki öyle durmuş

bu arada bulut milli olacakmış gözünaydın hihoyyyt sende anane olacaksın demek

seksii bir ananeee

Ay inşallah Barçmancım.. Nasıl heveslendim anlatamam..

Bulut'un şebek fotoğraflarını çekerken gülmekten dengem bozuluyor her defasında.. hihoyyyt

Ve işte gelin adayımız Curry:

Son düzenleme:
Ay inşallah Barçmancım.. Nasıl heveslendim anlatamam..

Bulut'un şebek fotoğraflarını çekerken gülmekten dengem bozuluyor her defasında.. hihoyyyt

seni anlıyorum bizimkilerinde yavruları olmuştu inanılmaz keyifli oluyor ama sen kıyıpda o yavruları nasıl vereceksin çok zor oluyor yaa ben bizim yavrulardan sadece bir tanesini sıksık görebiliyorum çünkü o kankamda:uhm:

Şöyle bir avantajım(?) var.. Kural gereği; erkek köpek sahibine yavrulardan sadece bir tanesi veriliyor.. Ve anneden ayrılmaları en az 1.5 ay süreceğinden dişi sahibinin evinde kalıyorlar hepsi bir arada..
Ben de şimdi düşünmeye başladım.. Acaba bana verilecek olan bir yavruyu da besleyebilir miyim? Ya da hiç hayal kurmayıp, Bulut'un bebesini bana ver diyen arkadaşlarıma müjdeyi muştularım.. hihoyyyt

doğru canım sen o konuda avantajlısın siz erkek tarafısınız bizim yavruların annede babada bizim köpeklerimiz olduğu için 2 ay avucumuzda büyümüşlerdi benim ayrılmam çok zor olmuştu az ağlamadım arkalarından

bu arada gelin hanımda çok sağlıklı gözüküyor

Beş yıldır, bahçe katındaki bir evde ve parmaklıklı pencerelerden
bakmaya alışkın Bulut Prens artık farklı bir dünyada..
Ama gelin görün ki; ilgisini(!) çeken şeyler her yerde mevcut..

Pencereden dışarıyı kontrol etmeye daha yeni alıştı.. Aklım çıkıyo aşağı atlar mı?

.. gözüne bi'şey mi ilişti acaba?

..Bulut aniden perdelere dolanarak pencereye fırlıyor.

..kedi kardeş fırsat bu fırsat pozisyon değiştiriyor.

..kedi kardeş pozisyon değiştirmiş ama meğerse daha da yakına gelmiş.

..eyvah ikisi aynı karede!

Ve işte gelin adayımız Curry:

Curry'i biğenmedik bis:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Püsküütüm şaka bir yana :1rolleyes: Bulut'umun adına sefindim şutarafagitti düşündürücü konular bunlar, şutarafagitti yafrular filan oyyyyy içim gidiyodelikafadulden

Gelişmeleri naklen takip etmek istiyoruz lütüfennnnsssdelikafadulden

Madem bir yavru sana verilecek al besle aklımı sinirimi oynatma akşam akşam:1closedeyes:

Düşünsene Bulut'un yavrusu seninle bulut'la beraber büyüyecek gül gibide bakarsın hele bir ver aklını alırım:mymeka:

Bademle Cindy de milli oldular ay yavrularım ufacıktı şimdi karı koca oldular:çok üzgünüm:

yahu o kadar emek emek fotoroman hazırladık.. ona yok mu yorum? delikafadulden

Vallahi ben gelişmelerden çok da ümitli değilim aslında.. Bulut kolay kolay dişi beğenmiyo.. En son bi'tanesi çok meyilli davrandı, ne olduysa bizimki boynuna atladı.. Kendine yaklaşılmasından hoşlanmıyo.. Bi' köpek sahibine bu kadar mı benzer? Ben de biri öpünce, yanağımı çekerim istemsiz... sengözlerimebaksanab

curry nin sahibi olan kişiden şöyle bir bilgi geldi. Toplam 3 aday varmış. Çiftleşme zaten Nisan ayında olacakmış. O zamana kadar sırayla tanışacağız dedi..

Ben de dedim ki aman diyeyim diğer damat adayları ile bir araya sakın getirmeyin, curry evde kalabilir :roflol: :roflol:

yok nevim.. ben haddimi bilirim.. koşullarımı bilirim.. Apartman dairesi, iki tane ortalama 30 kiloluk köpek için uygun olmaz..

Amma velakin, kardeşim kadar güvendiğim bir arkadaşım var.. Köpişi yeni ayrıldı aramızdan.. Buna en çok o sevindi.. Tutamadım çenemi hemen aradım bugün..

Bu arada fotoroman için sen de yorum yapmamışsın.. Yahu zaten şurada "körler sağırlar birbirini ağırlar birbirini ağırlar" oynuyoruz.. Az yorum yapan hele beaa

Ama :çok üzgünüm: ama püsküütüm bizde yapacaktık yorumumuzu da biz sen gibim hemen döşeyemiyoruz koca sayfaya aklımıza geleni... Önce bi ishihare gerek ama dimi delikafadulden

Bulut'umun merakına bittim, keskin gözleri hatta görmeseler de bunların hisleri beni çok şaşırtıyor, ortada kedi medi yok ama oğluşum çıkmış işte görmüş, hissetmiş biz göremesekte.. Yolda yürürüz aniden ip gerginleşir, temkinli adımlar atılmaya başlar, sık sık soluk alıp vermelerin ardından patt diye 50 mt ileride duvarın üzerinden bir kedi atlar hayde bakalımmmyerimseniben neredeydi ki sen gördün hissettin bunu? Bulut'umunda meraklı bakışları gel benim o burnumu ısır diyor:roflol: ben pencereden bakarken arkamdan gel sarıl beni sıka sıka yoğur diyor sonra o kafayı al iki avucunun arasına suratımı koklaya koklaya öp diyor Şeniz Aman allahım biz Bulut'tan söz ediyorduk değil mi? birden kendi köpemmi şettim :roflol: Yahuu bizimkide sevgi arsızı, koca totosunu gelip koyar zorla sığdığı kucağına ve adam gibi oturur Buşut2umun ağırlığı beni bozuyor hayranlık derecesinde aşığım ona..

Pencereden atlayacağından korkman doğru değil demi? Onda o göz varmı püsküütüm ya senden benden akıllılar ne zaman ne yapacaklarını çok ama çok iyi biliyorlar..

Şimdi birde yavru muhabbetimiz varya off ben düşünemiyorum böyle bir şeyi, bu duygu beni delirtiyor, ama Bulut böyle bir ortamda bulunursa gereken cevabı verirmi bilemedim işte onun o hep gördüğümüz akıllılığı-ciddiyeti ve ten temasını sevmemesi beni korkutuyor aynı durum bizim Spike'tada var, dişi bir kedi ile aynı ortamda bulunduğunda bilumum dolap üzerleri ve raflar ne varsa yani akla gelebilecek oralardan birine tünüyor ve hiç ses çıkartmadan sadece izliyor fakat arkası bunalım oluyor hep hüsrana uğradık biz bu konuda galiba arkadaş geldi diye içten içe ne düşünüyorsa sonra yalnız kaldığında ciddi bir bunalım yaşıyor, tüm gün halsiz bir şekilde uyumalar, pencereden sessizce, masumca dışarıyı seyretmeler aylar sürüyor bizde artık bir dişi ile yan yana getirmeyeye çaışıyoruz..

Amaaaaa nisana kadar sabırsızlanmıyor da değilim hani olur mu? olur yahuu...

ay allahım yarıldım gülmektan ayrıca da bayılşdım resimlere yerimmm yerimmm bu arada püsküüütm bana göre kırmızı nazar boncuklu çooook yakışmış bulutumaaa ayy özlemişimmm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…