perisanimmm

yanildimyalnizim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
7
0
1
31
Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim

Sevgili bulunur ama aile asla..

Canim öncelikle aramıza hosgeldin.
Zor bir durum gerçekten ama Hicbisey aileye degisilmemeli bence.
Ailen her zaman yaninda Olur ama sevgilin en ufacık seyde birakabilir

Aileniz neden vermedi peki ?

Ne olur kendinizi mal gibi gormeyin. Aldatan adami affetmeyin, lutfen..
Inan bana 3 ay sonra donup bakip guleceksin bugun hissetiklerine.
Birakin gitsin, sizi hak eden biri degilmis demek ki..
Ayrica kendinizi annenizin yerine koyun, kizinizin sizi alkolik bes parasiz bi adam icin birakip gitmesi durumunda ne hissedersiniz?
Buna gore karar verebilirsiniz..

Bence evlen

Evlen de bir de evliyken seni aldatma zevkini yasat. Bi o eksik kalmis yasamali bence bundan mahrum etme adami. Hatta kac adama ne demek ailem vermedi aileni kaybetmezsin ama bes yillik sevgilini kaybedersin bi daha yenisini bul sev tani ohoo.
Auleler istemiyosa o adamda bi sikinti vardir bak gem kendin diyosun aldatti diye ailenin haberi de yokmus demekji kotu bisey gormusler onlari cignersen gelecek konun evliligimin ilk haftasi aldatildim, hamileyim bosanamiyorum, esim icmekten eve para getirmiyo komsular yemek getiriyo, intihari dusunuyorum. Olur, yine de sen bilirsin tabi

Alkol aldatma parasızlık. Evliliğin demosunu yaşamışsın zaten.bu nedenlerden kurulu yuvalar dağılıyo yapma gözünü Seveyim. Ailenin dinle bence.

Evet ama ömrumu harcadim bn ona desem vazgecmek istemiyorumda

Ömrünü harcamadin daha 5 yıl evet uzun süre gelebilir ama bu çocukta alkol sigara aldatma ne ararsan var hadi alkolu sigarayi geçtim de aldatan insani gerçekten affedebilcek misin? 5yil geçirdim diyip ömrünün geri kalan yıllarını heba etme hem de aileni karsina alarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…