perisanimmm

yerinde olsam kaçardım, çünkü çok zevkli olur eminim, bi tane saçma sapan adamın alkolünü sigarasını falan karşılayıp cebine harçlık vermek bu harçlıkla elin karılarını yaşatması, üstüne ütülediğin gömlekle seni aldatmasını falan yakalamak. sonuçta diğerlerinin hayatı çok monoton sizinki heyecanlı olur. hiç düşünme bile yarın kaç.

kimsine aşkının peşinden git deriz de sen aileni dinlesen iyi olur

Akıl tutulması yaşıyor olmalısın. Beş yılını bu adama nasıl harcadın? Bir de düzelecek hissediyorum falan demişsin. Hayal dünyasından bir an evvel çık. Aileni dinlemezsen hayatın kayacak gibi görünüyor. Bu kadar da bile bile lades olmaz.

omrunu mu harcadin? 5 yasinda misin?

Şaka mısın sen ya? Aldatma yüzünden evli olan insanlar boşanıyor,sen seni aldatan adamla evlenmek istiyorsun,hemde aileni silerek.Yahu sende hiç gurur yok mu? Bir daha seni aldatmayacak mı zannediyorsun? Git evlen,sonra kafanı çok vurursun taşlara ama iş işten geçmiş olur.

Evet ama ömrumu harcadim bn ona desem vazgecmek istemiyorumda
Cocuk duzgun biri olsa ve aile sacma sapan sebeplerden engel koysa yorumum farkli olurdu ama aldatma var alkol var kimbilir daha neler var muhtemelen ailen senin goremediklerini gordu ayrica bi laf vardir bizde kopek kaka yaptigi yolu birakmaz diye :)) belli olmaz yani
Sen ona 5 sene icin omrumu verdim diyorsun ailen sana omrunu vermedi mi ?

Bu cocugun elde tutulur bir yani varda ben mi goremedim acaba diye dusunuyorum. Hadi alkolunj sigarasini duzeltse aldatma huyundan asla vazgecmeyecek ki diger aliskanliklarindan da vazgcecegini hic sanmiyorum. Evlendiginde evliligin verdigi rahatlikla daha da beter olacak ve size siddet uygulayacak bundan o kadar eminim ki... ickili gelecek sana saracak sen hamileyken seni aldatacak... burda boyle birsuru ornekler var. Bide kalkmis ailem mi bu adam mi diye soruyosun... hic mi ilersini goremiyosun allah askina.. allah simdide sana adamin yuzunu defalarca gostermis.. aklindan zorun mu var senin yoksa aci cekmekten zevk mi aliyosun?

Iyi ki ailen vermemiş.

Bu adamda alkol sigara hersey var hadi onları geçtim adam seni sevgiliyken dahi aldatmis hala ailem mi sevgilim mi diye soruyorsun.

sence?

Bak kardeşim sakin düzelir deme daha fena oluyor simdi nasılsa bu halinin.100 kati kötülüğüne olur yani.ekstra dayakta girer içeri ve nasılsa affediyor diye göz göre göre aldatmaya başlar düzelir diye bi dünya yok sevgiliyken en güzel gunlerinin olduğunu düşün

Evlen alkolik kocandan hergün dayak ye ya da evlere gelmesin..

Evlen çocuğun alkolik babayla büyüsün ve ruh sağlığı bozuk bir birey olsun

Evlen çalışmayan kocana ve sevgililerine çalışıp sen bak..

Bazıları yaşadıklarını gerçekten hakediyor!!!

Ailen kaç yıldır hayatında? Doğduğundan beri.
Sevgilin kaç yıldır hayatında? 5 yıldır.
Seni aldatan bir adamla ailen arasında kalabiliyorsun ya, Allah bana senin gibi evlat vermesin inşallah.

Bilirsiniz ki aileler neyi öngörürse genel olarak haklıdırlar. Bence boşverin önünüze bakın hayırlısı budur diye düşünmelisiniz

Hala soruyo musun ?

Boyle bi sevgili karsisinda ailen tabiki

Sizi aldatan bir insandan kurtuldugunuz icin dua edin bence. Bir insan 7sinde neyse 70inde de odur. Aldatmak insanin karakteriyle ilgili bisey duzelebilecegini pek dusunmuyorum,siz oyle dusunsenizde. Belki zor bisey sizin icin ama unutun,insan bi daha sevemem diyor bazen ama bal gibide seviyor. Sizi hakeden biri icin ugrasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…