- 4 Nisan 2008
- 2.025
- 556
- 123
- Konu Sahibi yanildimyalnizim
-
Insanlar asla degismezler, evlenince paranizi alcak icecek ve sizi kesin aldatacak.Aslinda tam da dedigin gbi olacak ama icimde hep duzelir sesi var
kimsine aşkının peşinden git deriz de sen aileni dinlesen iyi olurMerhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
omrunu mu harcadin? 5 yasinda misin?Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
Cocuk duzgun biri olsa ve aile sacma sapan sebeplerden engel koysa yorumum farkli olurdu ama aldatma var alkol var kimbilir daha neler var muhtemelen ailen senin goremediklerini gordu ayrica bi laf vardir bizde kopek kaka yaptigi yolu birakmaz diye :)) belli olmaz yaniEvet ama ömrumu harcadim bn ona desem vazgecmek istemiyorumda
Iyi ki ailen vermemiş.Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
aldatmış kardeş aldatmışşşEvet ama ömrumu harcadim bn ona desem vazgecmek istemiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?