- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi yanildimyalnizim
-
Aile tabikiiiiMerhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
Yakında bu beyle evlenip BDV'ye eşim beni aldattı diye konu açmak istemiyorsanız ailenizin söylediklerine kulak verin lütfen.Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
Icki icen bir adamla niye evlenmege kalkisuyorsunuz ki.... akil var mantik var aileniz hakli hemde cok hakliCok iciyo diye ve bir kere beni aldattigini duymuslardi
Evet ama ömrumu harcadim bn ona desem vazgecmek istemiyorumda
sizin durumunuzda olan birçok örnek duydum ve hepsinin eşleriyle büyük sorunları oldu ailenizin vardır bir bildiği...hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
Merhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?