perisanimmm

Ben askim mi ailem mi sorusuna her zaman askim dedim hep tercihim o oldu sana tecrubeli biri olarak diyorum ILERDE PISMAN OLMA AILE AILE AILE..
AILEN HER ZAMAN HERKESTEN ONCE GELSIN ONLAR YOK DIYOSA EMIN OL SENIN GOREMEDIGIN BIRSEY GORUYOLARDIR HISSEDIYOLARDIR

Ayol böyle bulunmaz hint kumasi çocuk bu devirde bir daha bulunur muymus ailen aklini basina alsin hem iciyo hem aldatiyo hem parasiz Allahim basina talih kusu konmus kacirma kiz bence bunu ikna et aileni ne yap et bilmem artik biz ariyoruz bulamiyoruz boylesini..

Aile tabikiiii

evlen incici kardeş. içki aldatma var, dayak da atar. iyi bi dayağı hakediyosun çünkü

Aldatan adamla neden evlenmek istiyorsun? Bu nasıl bir mide arkadaş?
Ailen haklı. Senin sahip olmadığın öngörü ve mideye sahipler.

Yakında bu beyle evlenip BDV'ye eşim beni aldattı diye konu açmak istemiyorsanız ailenizin söylediklerine kulak verin lütfen.

eğer bir kaç yıl sonra kızlar çok mtsuzum boşanacağım ama evladıma kıyamıyorum diye konu açmak istiyorsanız evlenin.
yemişim sevgisini aile her şeyden önemli.
ayrıca seviyorum dediğiniz adamın neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Aldatan birini ailenemi degiseceksin? Aldatir seni kapi disari etse bile yine ailen tutar elinden..

kafayı mı yedin, canını yolda mı buldun..
ne kadar çilekeş olmaya meraklı kızlarımız var ya..
üzülüyorum , çok üzülüyorum!!

sizin durumunuzda olan birçok örnek duydum ve hepsinin eşleriyle büyük sorunları oldu ailenizin vardır bir bildiği...hakkınızda hayırlısı olsun

Aile ve sevgiliye göre değişir nice aileler var değişilmez ama bi o kadar da degmicek ailesi olanlar var eğer ailen sana çok değer veriyorsa tabiki ailen bide çocuk düzeldi dedin ya o biraz tedirgin etti beni insan 7 de nyse 70 te odur bu çocuk eskisi gbi olursa Ailene dönme Şansın olmaz çünkü sen kendin istedin bunu ha ailem beni kabul eder arkamda durur diyorsan senin bilecegin is tabi

Aile net!

Ahh kizim şunu sana diyeyim boyle hatalari olan ve ailenin istemedigi biriyle devam edersen sonu hüsran olur bunu bil heleki aileni arkanda biarkirsan o kişi sana dahada cok yapar sayginda hic kalmaz ornek cok belki duzelir diyorsun vede cok seviyorsun ama inanki suan alistigin icinde sende baglilik yaratti zaten sevgilin sonucta hatalara göz yumman ilerdeki olacaklari göz önüne al canim sen ona mecbur değilsin belki suan çok zor sevdigin icin mantığın geride kalmış ama inan bana hayatini bunun gibi birisine birakma ailenle arasinda kalirsin ve bu cok büyük bir dert olur sizde' ne ailen onu sevecek nede o 've sen yine mutsuz olacaksin simdiden aldatan birisi seninle evlenince dahasinida yapar biliyorsun evlilik sevgili gibi olunmuyor en azindan simdiden öğrendin gördun yaptigini aileni uzme inan onlar tek yaninda olanlar kaybedersen onlari hic mutlu olamazsin umarim hakkinda hayirlisi olur

Aile ve sevgili özelliklerine göre değişir. Aldatma ksizde varmış) /alkol,kumar ya da madde sorunu, şiddet eğilimi vs gibi durumlarda aile mi sevgili mi diye sorma bile. Öyle adamdan sevgili olmaz yarın bir gün kucağımda bebeğinle aldatıldım diye konu açarsın, asla vazgeçmez aldatmaktan emin ol..

Nickinizi bu durumu düşünerek mi koydunuz? Eğer öyleyse ne için yanıldığınızı düşünüyorsunuz merak ettim.

Aşk sevgi hepsi boş. Evlendiğin adam evlilikle birlikte canavarlaşabiliyor. Evinin kapısı hep açık olsun. Arkandan kapanırsa bir daha açılmaz ona göre. Sadece aile. Gerisi boş emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…