- 19 Temmuz 2012
- 361
- 249
- 303
- Konu Sahibi yanildimyalnizim
-
Aldatilmssin sakin yakma kendini sonra kafani taslara cok vurursun.akil istemissn o zmn dinle ailen tabikideEvet ama ömrumu harcadim bn ona desem vazgecmek istemiyorumda
Seni aldatan bir insan var karşında ve sen hala aşkım mı ailem mi diyorsun allah doğru yolu göstersin ne diyeyim başkaMerhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
Evlenmeden böyleyse alkol sigara vs evlenince ne olacak ? Aile benceEvet ama ömrumu harcadim bn ona desem vazgecmek istemiyorumda
Süper cevapBence evlen
Ayni seyleri gecmiste bende fazlasiyla cektim sonu yok bunun ben bunu anladim ve ayrildim. Eger bu adam seni sevgiliyken aldatiyorsa evlendikten sonra da devam eder. Cunku sevgiliyken seni cebinde goren adam evlendikten sonra da yapar. Ask dersen bunlari goze al. Ama ille de o diyosan aileni ikna etmeye calis, kacarak evlenme sakinMerhaba kizlar araniza yeni katildim dertlesmek istedim artik yakinimdakilere anlatmak istemiyorum bir sevgilim vardibu sene ayrilmasaydik 5.yilimiz bitmis olacakti 5 yildir tum kahrini cektim alkolune sigarasina parasiz kaldi para bile verdim ama aldatmakdan vazgecmedi tm o duzeldi dedigim andada istemeye geldi o zmnda ailem vermedi sizce ne yapmaliyim askim mi ailem mi demeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?