periventrüküler beyaz cevherde bazal gangligon düzeyinde posterior fossada heterojen

jasmin_88

yasemin;ömrüne aşık...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
838
4
96
37
Adana
periventrüküler beyaz cevherde bazal gangligon düzeyinde posterior fossada heterojen dansite artışları görülmüştür . bügün ayrıntılı ultrason sonucumda bu çıktı bu sorunu yaşayan var mı ne anlama geliyo drlar açıklayıcı bişey demediler sorunun ne olduğunu bile bilmiyorum 35 haftalık gebeyim dedikleri sadece bundan sonra yapılabilecek bişey yok bu çocuk doğucak . biliyorum doğacak ama sorun ne içim içimi yiyo resmen

Geçmiş olsun, teşala kapılmayın. Hiç mi birşey demedi doktor? bu bir rahatsızlık mıymış? Belki de normal dışı ama hastalık olmayan bir durumdur. Hiçbir bilgim yok ama destek olmak için birkaç kelime yazmak istedim. İçinizi ferah tutun. Bebeiğine konsantre olmaya çalışın. Eğer bir rahatsızlık ise mesela kan uyuşmazlığında olduğu gibi bebek doğar doğmaz yapılması gereken bir işlem olup olmadığını öğrenin varsa doğumunuzu bu işlemin yapılabileceği bir hastanede planlayın. Kolaylık dilerim.

sormaz olur muyum tabikide sordum ama bana dedikleri kesin bişey yokki bebğin normalde anormalde dünyaya gelebilir kesin bişey söyleyemeyiz dedikleri bu
senin bi bilgin varmı tıp terimleri anlayamıyorum kimse bişeyde demiyo delircem

sormaz olur muyum tabikide sordum ama bana dedikleri kesin bişey yokki bebğin normalde anormalde dünyaya gelebilir kesin bişey söyleyemeyiz dedikleri bu

Tamam normal de olabilir anormal de ama o anomali neymiş? Ne tür bir rahatsızlık riski var acaba? Daha ayrıntılı bilgi alabilsen keşke.

yok cnm hiçbir bilgim yok... bu nasıl bir cevap yaa anormal olabilir de olmayabilir de.. inşallah kötü birşey yoktur..istersen bir araştırma hastanesine git.. ilgisiz doktorlardan nefret ediyorum:19:

bilmiyorum kızlar hiç bişey bu zaman kadar hiçbişey çıkmadı testler usgler hep temizdi bende şoktayım zaten küçük bi yerde yaşıyorum doğru düzgün dr bile yok çıldırıcam resmen

Acilen bı doktora daha gözük bence mümkünse Prof olsun. Açıklama yapılmaması ne demekmiş. Devlet hastanesine gidiyorsan bence durumun varsa hemen bı ozelhastaneye git.

bu zamana kadar özele gittim bi sorun yoktu zaten ilk kez devlete gittim ordaki dr farketti daha sonra kendi druma gitim durumu anlatınca o yönlendirdi radyolojiye yani özel hast oldu bunlar ..durumum var madii bi sorunum yok tek sorunum yeterli açıklamanın yapılmaması şu veya bu var diyemeyiz diyo doktorlar
ben böyle sorun yaşayan varmı benim gibi diye öğrenmek için açtoım konuyu

Allah acil şifalar versin canım inşallah bebeğin sağlıklı doğar ben de sana yardımcı olamayacağım malesef.acaba google a yazsan bişey çıkarmı?

şimdi ben baktım googlea malesef senim mesajlarından başka birşey yok.senin yerinde olsam şu an yapacağım şey raporlarımı alıp başka doktorlara gitmek ve bilgi alana dek ısrar etmek..istersen sana kendi profumun cebini vereyim telefonda bile olsa sana yardımcı olabilir belki.kendisi cerrahpaşanın perinatoloji başkanıdır.rıza madazlı.istersen özelden ms atarım canım.

şimdi ben baktım googlea malesef senim mesajlarından başka birşey yok.senin yerinde olsam şu an yapacağım şey raporlarımı alıp başka doktorlara gitmek ve bilgi alana dek ısrar etmek..istersen sana kendi profumun cebini vereyim telefonda bile olsa sana yardımcı olabilir belki.kendisi cerrahpaşanın perinatoloji başkanıdır.rıza madazlı.istersen özelden ms atarım canım.
çok iyi olur canım özelden numarayı yazabilirsen gerçi drlar telden bilgi vermiyolar ama

bunun açılımı beyinde bazı lekelerin görülmesiymiş arkadaşlar nörolog söyledi bu olay sıradan bişey herkezde görülebilir dedi
bu şkekilde sorun yaşayan var mı ?

Back
X