Saç Kesim Şekilleri permaLı saçlar ? brezilya fönü ? yaptıranlar yardım ??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
Kızlar merhaba :) bu konuyla ilgili kk'ya baktım ama genelde 2009 2010 yorumları var ve pekte anlatılmamıŞ bazı şeyler:)
haziranda düğünüm Var Ve ben oldum olası kıvırcık saçı severim zaten ufacık bişeyim onunla iyice bıdık bişe oluyorum:)))) ama maşa felan artık tutmuyor pek ... saçlarım çook ince yani şöyleki yandan at kuyruğu yapınca diğer yarısı arkadamı diyenler oluyor okadar az :)))))))))) ve 2 günde 1 kesin yıkanması lazım yağlanıyor. ayrıca hafifte yanıklar var uç kısımlarda... saçlarım belime yakın sayılır....
sorum şu ki perma risklimi ? kesinlikle yanar mı ? saçlarımı kestirmeden bunu yaptırmam mümkün mü ? nekadar süre kalıcılığı oluyor ? fiyatları nekadarda baslıyor ? bakımı kolay mı zor mu ?
sonracımaaa dökülme yapıyormu? artık ilaçları çok ilerledi eskisi gibi dökülme yanma olmuyor diyenler var bu doğrumu....
birde bunun yanı sıra brezilya fönü varmış oda 6 ay felan gidiomuş.... sonuçta buda ilaçla yapılıyor ama bakım sağlıyor ve saçı onarıyor diyorlar ? bunun hakkında ne düşünüosnuz
ankarada bildiğiniz iyi bi kuaför varmı:)

Son düzenleme:

ben 4 sene evvel perma yaptırmıstım.
ama ben dogal maşa gıbı ıstemıstım tamam diyip benı kıvırcık yapmıstı resmen.
saçlarım aşırı kalın benım o nedenle cok kabarmıstı ve 1 seneye yakın gıtmemıstı.
ama ince saçım olsa yakışır dıe dusunmustum.
saçlarımda hiç boya yoktukırık vardı bıraz.permadan sonrada cok az kuruluk oldu ama yanma derecesıne gelmedı sonrasında kremlerle toparlaı zaten.

yanı senın saçın çok ınceymiş yaptırırsan daha gur durur.ama tavsiyem cok ınce bugidiyle sardırmaman.

Perma icin bisey demek istemiyorum.Cunku tam bir bilgim yok.Brezilya fonunun saclaricin zarari varmis sonucta bir fon nasil alti ay gider degilmi internettrn arastirabiirsin brezilya fonu hakkinda yapilan arastirmalari goreceksin.Topuz dusunebilirsin.Brezilya fonu; icin kim saglikli diyor sonucta kimyasallar yapiliyor bunun icin arastirmalar var onlari oku evet guzel gorunmek guzel ama saglikta onemli

Son düzenleme:
canım ben perma yaptırdım 1 yıl oldu hala kıvırcık
yanma olmadı ilk zamanlar biraz döküldü ama sora geçti hatta 2-3 ay sorada üzerine röfle yaptırdım süper oldu

ben yaptırdım ama cok pısmanım mahvettı saclarımı perma sımdı toparlamak ıcın belımdekı saclarımı kut yaptrdım kat kat kestirdim sımdı ve bakı9m kremlerı kullanıyorum sürekli.

en kalın bugidiyle sardırsam bukezde saçlarım az durmaz mı peki ? yani saçım öyle bişey ki maşa yaparken 6 7 tutamda bitiyor:)

bende senin gibi bıdık bişeyim :)) saçlarım da ince telli.iki sene önce perma yaptırdım ve çok memnun kaldım.hiç değilse bişeye benzedi saçlarım.ve 1 yıl kadar permalı kaldı,sonra açıldı.evet ilk başta dökülme yapıyor ama sonra geçiyor.bakımı çok kolay.yıka ve çık

ama öyle denildiği gibi aşırı dökülme falan yapmıyor.benim saçım yağlıdır ama perma biraz da kurluk verdi.bu yaz yine yaptırmayı düşünüyorum.

anladım canımm birkaç kuaförle konuşmuştum nebiliyim perma değil ama brezilya fönü- saçı besliyor felan demişlerdi o yüzden sordum :)

Perma konusunda fikrim yok,fakat brezilya fönünü 6 ayda bir yaptırırım.
Brezilya fönü orialle yanmış,deforme olmuş saçları epeyce toparlıyor ,fakat düzleştiriyor.
Brezilya fönüyle saçlarınızı malesef kıvırcık yaptıramazsınız.

perma kaldımı hala yaa
ayy annem ben küçükken yaptırmıştı o zaman çok modaydı merinos koyunu gibi oldu yüzüde yuvarlak iyice şişman gösterdi onu, su dalgası daha modern geliyo bana, brezilya fönü yaptırmıştım ama süresini beklemeden dayanamadım yıkadım keratin kokusuna dayanamadım, dalgalarımı özledim sonra, dahada uğraşmam saçımla kendim boyuyorum o kadar

ay negüseel böyle güzel yorumlarnnı duyunca daha çok seviniyorum peki dökülmeyi nasıl durdurdun ? sadece yıkarken mi dökülüo ?
1 yıl demişssin peki bu 1 yılda diplerden çıkan düz saçlar nasıl bir görünüm yaratıyor? ve ilk gün ki gibi dalgası kalıyormu 1 yıl boyunca:) istediğimiz zaman düz yapabiliyormuyuz?
birde nekadara yaptırmıstın

işe merak ettiğim bu yani toparlıyormuş saçları fakat kimyasal var içinde o ilaçla yapılmıyormu hem dümdüz olucak negüzel hemde bakım yapor ? gerçekten böyleyse çok iyi

anladım canımm birkaç kuaförle konuşmuştum nebiliyim perma değil ama brezilya fönü- saçı besliyor felan demişlerdi o yüzden sordum :)

Netten brezilya fonu zararli mi diye yaz cikan sonuclara bak canim icinde kansorejen madd bulunmus sonucta dedigim gibi guzellesecegiz derken sagliktan olmayalim benim sacimda dumduz dur benim tabirimle pirasa derim azicik dalgali olsa guzel olurdu diyorum

ya öyle kıpkıvırcık bonus gibi değil ama nebiliyim hoş bi dalgalar varya mahsun duruyor böyle ayhhh:))) onlardan istiyorum bak sende dalgalarını özlemişssin düze gelememişsiin:))))

tmm canım bakıyım bi :) benmki düzde değil kıvırcıkta değil :) aaay değişik bişe yani :)))))

yıkarken dökülüyordu evet ama dökülmeyi durdurmak için bişey yapmadım :) kendiliğinden durdu.hatta şu anda hiç dökülmüyor.canım diplerden çıkan düz saçlar benim permamı bozmadı,çok ilginçtir ama öyle oldu.ben hiç düz yapmadım perma boyunca.fiyatını da inan hatırlamıyorum şu anda.

ama ince telli ve az saçlara su dalgası olmaz,ben de ilk başta su dalgası yaptrma düşüncesindeydim ama kuaförüm permayı önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…