Saç Kesim Şekilleri permaLı saçlar ? brezilya fönü ? yaptıranlar yardım ??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Brezilya fönü sonrasında keratinli şampuanlar kullanacağın için faydası olur kuzum...Ama iyi bir yere yaptır olur mu karar verirsen...

Lorealin matrix serisi icin iyi diyolardı kuaförde kulak misafiri olmuştum.

Kuaförüm iyidir ona güvenebilirim Gerçi 5 liralık fönü 15 liraya cekiyorlar ondan olabilir

ah bi bilsem :) bi kuaförle konustum dün o dio güvenilirde biri yani mesela permaya cesaret edemem yanabilir ama bunu yaptırırsan saçın gürleşir ve bakımlı görünür diyor:)

Off ya da en güzeli merinos koyunu gibi olmak yıka yıka cık

ah bi bilsem :) bi kuaförle konustum dün o dio güvenilirde biri yani mesela permaya cesaret edemem yanabilir ama bunu yaptırırsan saçın gürleşir ve bakımlı görünür diyor:)

Brezilya fönünün saça bakım yaptığı ve parlattığı doğru kızlar.
Ama benim saçlarımda gürleşme hiç olmadı.Saçlarım zaten gürdür ,brezilya fönünü 5 kez yaptırdım,ama hala aynı saçlarım.
Sormak istediklerinizi yanıtlayabilirim,dediğim gibi son 2,5 yıldır brezilya fönsüz gezmiyorum.

Bir sorum olacak sayın Parkon :) Yıka ve cık modunda mısın yoksa kuruduktan sonra hafif düzleştiriyor musun? Nasıl kullandığını ve sac seklini (hafif dalgalı mı vs) anlatır mısın?

ay gerçektenmi :) yaa aslında en çok korktuuğum dökülmesi zaten yan kısımlarım kel kel

asıl saçın azsa ince telliyse perma çok gibi gösteriyor
bende korkuyordum aman içimde kalmasın dedim
2011 ylının 10.ayında yaptırmıştım 80 tl ye halada kıvırcık
ben biras iri dalgalı olanı yaptırmıştım koyun gibi olmadı

Bende koyun gibi istemiiorm pek hafif dalgalı doğal tatlı dursun yeter:) banyodan hep diye çıkabiliyim düğünde dernekte çok uğraşmayım felan
şimdi 100 150 tl olmştr:)

Bir sorum olacak sayın Parkon :) Yıka ve cık modunda mısın yoksa kuruduktan sonra hafif düzleştiriyor musun? Nasıl kullandığını ve sac seklini (hafif dalgalı mı vs) anlatır mısın?

Elmayram benim saçlarım bildiğin kıvırcık,işin kötü yanı sürekli oryalli işlem yaptırtmaktan kıvırcığıda bozuldu,tüytüy bir bonus kafa haline geldim canım.Brezilya fönü saçımı epeyce yatştırıyor,düzleştiriyor.Benim saçlarım çok kıvırcık olduğundan hergün kuaförden çıkmış gibi değil,ama düz bir saç.
Banyodan sonra mutlaka kurutmak zorundasın keratinli saçı ellerinle düzelterek,yoksa hafif dalgalanıyor canım.Ama fırçayla fönlemiyorum.

aman yine uğrasıosun yani kurutmayla felan ne anladım ben o işten :))))))))

Seninki yatışıyorsa benim sacım dümdüz olur o halde. Denemekten zarar gelmez parkonum. Bir de benim sacım cabuk uzar dipleri ne yapıyorsun hafif hafif kabarıyordur.

Seninki yatışıyorsa benim sacım dümdüz olur o halde. Denemekten zarar gelmez parkonum. Bir de benim sacım cabuk uzar dipleri ne yapıyorsun hafif hafif kabarıyordur.

Kesin dümdüz yapar senin saçlarını canım,dipler benim çok hızlı uzamıyor,ama uzayıncada elinle düzelterek kuruttuğun için saç daha hacimli gözüküyor sadece,sorun olmuyor canım, 5 ayda bozuluyor,6.ay tekrar yaptırıyorum.

benimde saçlarım düz ve ince bende senin gibi çok özeniyodum saçlarım kıvır kıvır olsun diye bi hevesle yaptırdım permayı..ama çok yıprandı saçlarım çok kötü oldu 1 yıl içinde kaç kere kestirdim saçlarımı bilmiyorum uçları çok kötü görünüyodu 2 yılda falan anca kendine gelebildi düğün öncesi kendine bu kötülüğğü yapma derim

oof hadi yaa ßende düğün sonrasında balayında felan raahhat ediyim diye böyle yıka çık misali istiodum :) okadarmı kötü oluoor ya uuf peki kaç ay sürdü kıvırcklğı

oof hadi yaa ßende düğün sonrasında balayında felan raahhat ediyim diye böyle yıka çık misali istiodum :) okadarmı kötü oluoor ya uuf peki kaç ay sürdü kıvırcklğı

1 yıla yakın sürdü ama çok fazla kestirdim bi an önce gitsin diye saçlarınm uzasın diye uğraşırken kısacık kalmıştı

en kalın bugidiyle sardırsam bukezde saçlarım az durmaz mı peki ? yani saçım öyle bişey ki maşa yaparken 6 7 tutamda bitiyor:)

ben ozaman anlamamıstım benımkı cok ınceydı ve ck kıvırcık oldum hanı bu zencilein toplayınce bıle bellı olan ınce kıvırcıklar gıbı dusun.
sen cok kalında yaptırma ama cok ıncede olmasn.
nasıl bırsey ıstedıgını resımler fln gosterırsen zaten kuafor sana soyler hangısıyle sarıcagını.
bende bu ay brezılya fonu yaptırıcam ıns sonuc guzel olur.

inşallah cm sonucu bizede yaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…