- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
yıkarken dökülüyordu evet ama dökülmeyi durdurmak için bişey yapmadım :) kendiliğinden durdu.hatta şu anda hiç dökülmüyor.canım diplerden çıkan düz saçlar benim permamı bozmadı,çok ilginçtir ama öyle oldu.ben hiç düz yapmadım perma boyunca.fiyatını da inan hatırlamıyorum şu anda.
ama ince telli ve az saçlara su dalgası olmaz,ben de ilk başta su dalgası yaptrma düşüncesindeydim ama kuaförüm permayı önermişti.
işe merak ettiğim bu yani toparlıyormuş saçları fakat kimyasal var içinde o ilaçla yapılmıyormu hem dümdüz olucak negüzel hemde bakım yapor ? gerçekten böyleyse çok iyi
Brezilya fönü saça keratinin ısıyla sabitlenmesi işi,o yüzden perma ilaçları gibi yıpratmıyor.
Ama şuan piyasada bulunan keratinlerle saça kıvırcık veya su dalgası şekli verilemiyor.
Yanlız 2 hafta önce saçıma brezilya fönü yaptırırken kuaförüm Wella nın yeni bir ürün çıkarttığını,6 ay içinde kuaförlerin elinde olacağını söyledi.brezilya fönünden daha sağlıklı(brezilya fönünün içinde formaldehit var tartışmalarını herkes duymuştur sanırım),uygulamasının çok kolay olduğunu ve o ürünle saça perma bile yapılabileceğini söyledi.
Takip etmenizi tavsiye ederim,3 ay içinde bazı kuaförler uygulamaya başlarlar sanırım.
Bu kek bu kadar nasıl kabardı
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi gibi olmuş konu
Bilmiyorum ama permanın modası geçeli çok oluyo bence
anladım:) peki resmin varmı yüzünü kapatıp koysan :) yada arkadan görüntüsünü koysan:)
yada önerdiğin bi ünlü varmı saçı kıvırcık olan öyle yaptır dediğin:)))
ay kuaförleri gezicem tek tek ama hepsi öyle güzel konuoki kanıp oturucam düğün öncesi saçlarıma bişe olursa ben naparım:)))))))
canım kk ya foto koymaktan pek hoşlanmayan biriyim ama parkon görmüştü galiba kıvırck halimi o anlatsın :))
PARKONN görmüş müydün kıvırcık olduğum fotomu
ben permayı moda olarak görmüyorum,eğer bana yakışıyorsa yaptırırım.ama iyi düşün,herkesin saçı bir değil.bana iyi gelen senin saçını mahvedebilir.
canım kk ya foto koymaktan pek hoşlanmayan biriyim ama parkon görmüştü galiba kıvırck halimi o anlatsın :))
PARKONN görmüş müydün kıvırcık olduğum fotomu
ben permayı moda olarak görmüyorum,eğer bana yakışıyorsa yaptırırım.ama iyi düşün,herkesin saçı bir değil.bana iyi gelen senin saçını mahvedebilir.
Yok be nerden görcem,ben bir düz saçlı fotonu gördüm,hoş hatun olduğunu anlatabilirim kadişim.
Onun dışında,en yakın zamanda o kıvırcık fotoyu görmeyi dileyebilirm anca.
en yakın zamanda İnşallah
pambukmelekçim eğer yanlış hatırlamıyorsam 1-1.5 saat beklemiştim ama çok zordu be..sıcak sıcak hava üflüyo kafanda kocaman bişey
Ben bu yıl içinde yaptırdım su dalgası. İlk bikaç ay sonuç çok iyiydi. Doğal kıvırcık gibi duruyor, sabah kalkar kalmaz kolayca şekle giriyor. Düz fön çektirsen bile doğal bir şekilde hacimli duruyor vs. ama sonradan o kadar yıprandı ki, şuan her yıkamanın ardından fön çektirmek zorunda kalıyorum çünkü uçları korkunç bir şekilde kabarıyor ve dalgası bozuldu.
O uzunluktaki saçı iri bigudiyle sarmazlar.
Ünv giderken saçlarım katlı ve sırtımın ortasına kadar uzundu.
Saçlarım düz ve kalın telli.
Dedim ki en iri bigudiyle sarın hafif dalgalı dursun
Yok abla , tutmaz abla bi boy küçüğünü sarayım abla diye diye bildiğini okudu.
Ki daha evvel küt saçımı perma yaptırıp arı maya gibi gezmişliğimde var:)))
Neyse bu yaptı bir açtı yele gibi bu seferde.
Önceden tecrübeli olduğum için bir ay haftada iki kere fönle dalgalar gevşedi ve harika oldu.
Şimdi uzasın katları belki gene yaptırırım
hadi yaaüüf ya ßenimde öyle olursa.. yani yaptırmamı diosun canım ?
yani, içinde kalıcağına yaptır bence. Ama en geç düğünden 1 ay önce yaptır saçında boya varsa, çünkü boyanın rengini birazcık açıyor. Tam düğünden önce boya yaptırırsın tekrar istediğin renk o arada da bol bol bakımla saç toparlanır, boya yaptırınca yıpranmaz.
O uzunluktaki saçı iri bigudiyle sarmazlar.
Ünv giderken saçlarım katlı ve sırtımın ortasına kadar uzundu.
Saçlarım düz ve kalın telli.
Dedim ki en iri bigudiyle sarın hafif dalgalı dursun
Yok abla , tutmaz abla bi boy küçüğünü sarayım abla diye diye bildiğini okudu.
Ki daha evvel küt saçımı perma yaptırıp arı maya gibi gezmişliğimde var:)))
Neyse bu yaptı bir açtı yele gibi bu seferde.
Önceden tecrübeli olduğum için bir ay haftada iki kere fönle dalgalar gevşedi ve harika oldu.
Şimdi uzasın katları belki gene yaptırırım
Brezilya fönünü epeydir ben de düşünüyorum, cok sıkıldım sürekli fön cektirmekten ya da düzleştirmekten.
Saclarım stresten falan epey azaldı, yaptırsam faydası olur mu yoksa zararlı mı olur :18:
brezilya fönünü epeydir ben de düşünüyorum, cok sıkıldım sürekli fön cektirmekten ya da düzleştirmekten.
Saclarım stresten falan epey azaldı, yaptırsam faydası olur mu yoksa zararlı mı olur :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?