Perşembe günü ameliyatım var

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Kızlar merhaba. Sonunda ameliyat tarihini aldım. 30/06/2016 Perşembe günü Dr. Yusuf CAN Bey'e ameliyat olacağım inşallah. Açıkçası hafif bir korku başladı bende. İş ciddiye binince korkmaya başladım tabi. Sizden ricam bana tavsiyeleriniz varsa verir misiniz ? Mesela Arnica krem diyorlardı, ameliyattan önce sürmeye başlasam morarmayı biraz aza indirebilir miyim ? Ameliyat öncesi sonrası beni neler bekliyor neler yaşayacağımı ? Ve tabi ki ameliyattan sonra fotoğraflarımı ilerlememi buraya koyacağım

Şimdiden geçmiş olsun canım:) öncelikle ameliyattan sonra ve devamında buz yapmayı ihmal etme yüksek yastıkla yat en önemlisi moralini yüksek tut şişme morarma gibi şeylere kendini hazırla bunlarin olması gayet normal inşallah herşey istediğin gibi olur allah yardımcın olsun

Arnica sur günde 3 defa yüz burun bolgene hiç korkma nargile veriyolar hiç acı ağrı yok uyandığında hiç bişey hatirlamiyosun bunlar en kolay şeyler ahah sen seni alçı çıktıktan sonra gorunen o sis burunla kalcaksin korkucaksin ahh ahh

Şimdiden geçmiş olsun, benim kendi sürecimde doktorum krem kullanma dedi açık yara değilki iyileştirsin dedi morluklar için, eğer kanama olacaksa diyede kesmesin diye buz uygulama dedi ben az az uyguladım tabi morarmamı engellemedi, genel olarak insanlar ikinci gün morarmaya başlayıp 3. Günle birlikte iyileşmeye başlıyor dik durmaya bak soğuk yerde durmaya bak, ben sıcakta kaldım direk şişip morardım , aynı gün buz uyguladım akşama bütün şişliklerim gitti. Tabi senin bünyende önemli bu konuda :) . Ne olursa olsun hepsi geçici morelini sakın bozma

Geçici olduğunu biliyorum da o morarma beni aşırı korkutuyor ya. 20lik yaş dişi ameliyatı oldum boynuma kadar morardım biraz hassas cildim var beyaz tenliyim ondan kaynaklanıyor sanırım. İnşallah atlatacağım.

Nargile değil narkoz yazıcaktim pardon ahah

Kız bende diyorum ne nargilesi ameliyattan zerre kadar korkum yok daha önce de ameliyat olduğum için biliyorum nasıl bir şey olduğunu ve açıkçası narkoza bayılırım O uyku hiçbir şeyde yok çok hafiflemiş uyanıyor insan Tek korkum sonrasında uzun süre nefes alamamak ve aşırı morarıp şişmek bunun için de buzu elimden düşürmeyeceğim

Nerde oluyosun peki valla ben hiç morarmadim bende tampon vs hiç bişey yoktu istanbul levent estetikada oldum sismedim de atel çıktıktan sonra o burunu görünce aglamistim

Nerde oluyosun peki valla ben hiç morarmadim bende tampon vs hiç bişey yoktu istanbul levent estetikada oldum sismedim de atel çıktıktan sonra o burunu görünce aglamistim

Üsküdar Yunus Emre Hastanesi'nde olacağım ben. Atel çıktıktan sonra mutluluktan ağlamışsındır inşallah

Kız yok davul gibi şişmiş ve kalkikti hala sis ama 20. Gün indi biraz ooo Üsküdar canım Üsküdar çok severim orayı orda unideyim bende

arnica'yı önceden sürmenin hiçbir mantığı yok :) sizi ameliyat sonrası 30 derece açıyla yatıracaklar eve geldikten sonra da çift yastık kullanırsanız ve doktorunuz maharetli birisiyse zaten arnicayı çok kullanmanıza gerek dahi kalmayacak teramisininizi ve vereceği tuzlu su eriyini düzenli kullanmanız ve dinlenmeniz dışında yapacağınız çok bişey yok-korkulacak birşey de yok sakin kalın umarım herşey gönlünüzce olur :)

Kız yok davul gibi şişmiş ve kalkikti hala sis ama 20. Gün indi biraz ooo Üsküdar canım Üsküdar çok severim orayı orda unideyim bende

Ay nasıl kötü oluyodur insan. 21 senedir bu burunla yaşıyorum şimdi bi anda değişcem nasıl korku başladı yusuf yusuf oldum resmen Allah bu burnumu aratmasın

Çok teşekkür ederim. Bu tuzlu suyu kullanmaktan da korkuyorum biraz. Burnuma normal zamanda sprey sıkmaktan falan nefret ederim. Su kaçsa yanlışlıkla kafayı yiyecek noktaya gelirim. Acıtıyor mu tuzlu suyu sıkmak ?

tuzlu suyu sıkan bendim sıktığım eşim herhangi bir ağrıdan bahsetmedi sadece genzine kaçıyordu arada ve o tuzlu suyu yutması gerekiyordu zorlandığı nokta buydu-endişelenmeyin :)

tuzlu suyu sıkan bendim sıktığım eşim herhangi bir ağrıdan bahsetmedi sadece genzine kaçıyordu arada ve o tuzlu suyu yutması gerekiyordu zorlandığı nokta buydu-endişelenmeyin :)

En nefret edip korktuğum o ya direkt kusma isteği oluyor bende inşallah çok zorlanmam çok teşekkür ederim

Kızlar bugün ameliyat oldum şimdilik sadece gözümde şişlik var ve ağrı kesicinin etkisi geçtiği için hafif sızlamam var. Demin üzerimi giyerken elim burnuma çarptı kanattım sakarlıklarım başladı şimdiden

Eklentiler

• image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 74

Geçmiş olsunnn ilk günlerin geçsin sonrası çok daha kolay geçicek inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…