Perşembe günü ameliyatım var

çok geçmiş olsun. ameliyat oncesi heyecanlı mıydınız? sonrası neler hissettiniz agrınız çok oldu mu?
Dün akşam heyacanlıydım sabah hstaneye gelince geçti hepsi. Odayı hazırladılar kan aldılar damar yolu açtılar elimin üzerinden. Sonra sedye geldi asansörün gelmesini beklerken sakinleştirici verdiler asansör geldiğinde kendimde değildim en son ameliyathanede doktor fotoğraf çekiyor mu diye sorduğumu hatırlıyorum. Sonra odamda uyandım ilk başta hiç morluğum yoktu. 2 saat sonra çorba içtim. Uyudum bol bol uyandığımda morluklarım başlamıştı yüzümde buz olmasına rağmen. Ağrı yok dayanılamayacak bir şey değil sadece sızlıyor arada sırada ağrı kesici verince o da geçiyor. Akşam yemeğinde de ayıptır söylemesi tavuk ve pilav yedim dudağımda uyuşma olmadı çiğneyebiliyorum. Arada sırada kan sızıntılarım oluyor. Bir de giyinirken elim burnuma çarptı baya bi kanadı ama geçti. Şimdilik bu kadar bendeki durum

Bugün 2.gün gözlerimi açamıyorum iyice morardım ve şiştim. Burnumun içindeki kanlar kurudu o yüzden hafif ağrım var. Ama benim neyime burun ameliyatı diye düşünüyorum şu anda

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 57
Bugün 2.gün gözlerimi açamıyorum iyice morardım ve şiştim. Burnumun içindeki kanlar kurudu o yüzden hafif ağrım var. Ama benim neyime burun ameliyatı diye düşünüyorum şu anda

Bende sizin gibi oldum, eve taburcu olduğum zaman bakık gibi şiştim.. Ve buzu bıraktım merak etmeyin bundan daha fazla şişmiceksiniz ve sürekli dinlendire dinlendire buz yapın inanın akşama kadar çoğunluğu inecek, ertesi sabah biraz şiş kalkıcaksınız uykudan dolayı ama bir iki saate geçicek.. Gördüğüm kadarıyla çabuk geçicek gibi duruyor çünkü birden şişmiş sizinde benim gibi.. Bende ikinci gün çok mu gerekliydi diye düşünmüştüm :)

Valla diyorum benim neyime burun ameliyatı dudaklarım falan şişti kan kurudu burnumda sanki beynim patlayacak gibi iyice balığa döndüm çok az görüyorum

merhaba.4.günüm ve şişlikler şimdiden inmeye başladı.korkmayın bir kaç güne hepsi geçecek.

ilk ameliyatımı devlette olmuştum.ilk başlarda herşey yolundaydı.sonra sevgili doktorum erimeyen dikiş kullandığı için vücudum dikişleri kabul etmedi.çok zor günler geçirdim maalesef.zamanla burun ucu da düşünce revizyon yaptırmak zorunda kaldım...

Hadi ya çok üzüldüm insallah bu sefer sorunsuz geçer... Böyle şeyler duydukça cok korkuyorum :)

İnşallah tatlım.. Burun ucu düşmesi Nasıl oluyor bana fotoğraf atar mısın çok merak ettim

Düşükmüş gerçekten bayağı şimdi sargılı burnun cok güzel görünüyor insallah sargı çıkınca güzel olucak :)

evet canım.ilk aylar böyle değildi aslında.yarın sargılar çıkacak.fotoğraf paylaşırım.sen nasılsın bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…