- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
Çok yeşekkür ederimGeçmiş olsunnn ilk günlerin geçsin sonrası çok daha kolay geçicek inşallah :))
çok geçmiş olsun. ameliyat oncesi heyecanlı mıydınız? sonrası neler hissettiniz agrınız çok oldu mu?Son durum bu kızlar. Gelişmeleri hep fotoğraflayıp paylaşacağım
Dün akşam heyacanlıydım sabah hstaneye gelince geçti hepsi. Odayı hazırladılar kan aldılar damar yolu açtılar elimin üzerinden. Sonra sedye geldi asansörün gelmesini beklerken sakinleştirici verdiler asansör geldiğinde kendimde değildimçok geçmiş olsun. ameliyat oncesi heyecanlı mıydınız? sonrası neler hissettiniz agrınız çok oldu mu?
Bugün 2.gün gözlerimi açamıyorum iyice morardım ve şiştim. Burnumun içindeki kanlar kurudu o yüzden hafif ağrım var. Ama benim neyime burun ameliyatı diye düşünüyorum şu anda
Valla diyorum benim neyime burun ameliyatı dudaklarım falan şişti kan kurudu burnumda sanki beynim patlayacak gibi iyice balığa döndüm çok az görüyorumBende sizin gibi oldum, eve taburcu olduğum zaman bakık gibi şiştim.. Ve buzu bıraktım merak etmeyin bundan daha fazla şişmiceksiniz ve sürekli dinlendire dinlendire buz yapın inanın akşama kadar çoğunluğu inecek, ertesi sabah biraz şiş kalkıcaksınız uykudan dolayı ama bir iki saate geçicek.. Gördüğüm kadarıyla çabuk geçicek gibi duruyor çünkü birden şişmiş sizinde benim gibi.. Bende ikinci gün çok mu gerekliydi diye düşünmüştüm :)
Resmen önümü falan göremiyorum artık şişlikten çok kötü oldum bugün kendime sövüyorum ne gerek vardı diyemerhaba.4.günüm ve şişlikler şimdiden inmeye başladı.korkmayın bir kaç güne hepsi geçecek.
canım hiç öyle düşünme.bugünler geçince minicik burnunu görünce herşeye değer diyeceksin.Resmen önümü falan göremiyorum artık şişlikten çok kötü oldum bugün kendime sövüyorum ne gerek vardı diye
Tampon çıkana kadar bana tahat yok benceca
canım hiç öyle düşünme.bugünler geçince minicik burnunu görünce herşeye değer diyeceksin.
Senin ameliyatın revizyonmuş sanırım neden revizyon oldun?benim doktorum tampon kullanmamış.ben o yüzden rahat geçiriyorum.
Hadi ya çok üzüldüm insallah bu sefer sorunsuz geçer... Böyle şeyler duydukça cok korkuyorum :)ilk ameliyatımı devlette olmuştum.ilk başlarda herşey yolundaydı.sonra sevgili doktorum erimeyen dikiş kullandığı için vücudum dikişleri kabul etmedi.çok zor günler geçirdim maalesef.zamanla burun ucu da düşünce revizyon yaptırmak zorunda kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?