Evlilikte ilk bir yıl kötü gecer sabırlı olun birbirinizi yavaş yavaş tanıyacaksınız diyecektim de bunu okudum üye.Çocuk istemiyorum. Evlilik oturduktan sonra düşünebilirim ancak. Fakat zaten eşim ve kayınvalidem de istemiyor. Kayınvalidem günüm geçti diye karalar bağladı, telaş yaptı. Bu dünyaya çocuk getirilmez gibi olumsuz cümleler kurmaya başladı.
Olumsuz davranışlarını dayanamayıp bir patlamada eşime yansıttım diye bana tavır aldı. Eşimin gözünde beni yalancı konumuna düşürmeye çalışıyor. Oysa ki kendisi göz göre göre yalan söylüyor.
Başka şehire taşınma işimiz vardı ona da taş koydu kayınvalidem. Rüyada görmüş kötü şeyler olacakmış diye...
Birinin ses kaydini almak suctur canm Eger delil istiyorsan mesaj yoluyla olur anca. Ama bunlari dusunme cinsellik icin Doktora gidin AL esini konus Bu sekilde yapamam de. Gerekirse Kaynanandan uzak bir yere tasin. Aile therapist I Kabul Eder mi Bilmiyorum esinMerhabalar, derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum;
Şaunda 2,5 aylık evliyim. Düğün ve balayı güzeldi diyebilirim. Ondan sonra güzel pek bişe hatırlamıyorum...
Ailesiyle aynı apartmanda yaşıyoruz benim tercihimdi en başından beri. Ama kaynanam huzur bırakmadı. Eşi yok ve tek oğlu. Çalışıyordum, düğün zamanı işten ayrıldım şuan çalışmıyorum.
Eşim iyi birisi özünde ama çabuk etkileniyor ailesinden ne yazık ki; ve muhakeme yeteneği sıfır. Çok basit şeyleri büyütüyor. Evimizde genel bir huzursuzluk hakim. Bir gün önce birşey yokken, öğlen telefon ile arıyor annesi ve dolduruyor bana karşı. Akşam eve geldiğinde anlayabiliyorum, tavırları değişiyor. İletişim ve ilgi yok. Aileme ve bana karşı hakaret içeren cümleler kuruyor. Bununla birlikte cinsellik de berbattı en başından beri... Şuanda hiç yok, sıfır.
Severek evlendik ama soğudum evlilikten de kendisinden de... Ayrıca altınlarımı istediği ve gerekçe göstermediğinden, vermediğim için bana; hırsız, gaspçı ve yalancı dedi. Bende ses kaydı aldım. Konuşmada cinselliğin olmadığını da kabul ediyor ve Canım istemiyor diyor.
Ayrılmak istiyorum.Bana yol gösterin ne yapabilirim bu aşamadan sonra? Ses kaydını mahkemeye sunabilir miyim? Haklarım neler olur?
2,5 ay evli olan insanlar da cinsellik en yoğun şey olur genelde2,5 ay
Ayni apartmanda oturup sorun sonun yaşamayanlar da var mesale kardesim hic bukadar sorunu olmadibu kadar yazmışsın ama aynı apartmanda oturmayı istemek bdv'deki linç sebepleri top 5'te ilk sıralarda. o kısmı yazmasaydın hiç keşke.
Altınlarını verme sakın bu 1
2.si siz basbasa oldugunuz için baska yaninizda kimse yani sahit olmadigi için ses kaydı mahkemede kullanilabilir
Arkadasim bosaniyor ordan biliyorum
Hirsiz gaspçı yalancı derken?
Altinlar zaten senin hatta ona takilan altinlarda senin yargitaydan karar çıktı.
3.su ve en cok dikkatimi ceken "esim ve kayinvalidem cocuk istemiyor gunum gecince karalar bağladı "demissin
Üzgünüm ama bir erkegin cocuk istememek gibi bir lüksü yok biliyorsun dimi? Hani cok aşırı fakir değilse cok borcu yoksa falan. Oha cok sinirliyim suanda seninle evli ama cocuk istemiyorum diyebiliyor . Senin istememe hakkın var ama
Doguracak,emzirecek ve bakacak olan sen oldugun icin.
3.su kaynanala butun baglarini kopart
Biraz yaman olmalısın.
Cinsellik olmamasi zaten bir sıkıntı,eger bosancaksan isin zor degil yani.
Altinlar nerede?kasada duruyordur insallah
Canim o işine baksın altın mış. Allah allah? Canim nisanda takilan altinlar kizindir kizda kalir o takilan altinlarla kendine ceyiz eşyası alır,ancak bu biraz bana sacma geliyor nisan bozulsa napcak aile o yuzden en iyisi evlenene kadar dokunmamak. Takilan ceyreklerle falan bilezik alinabilir. Yaptigi ayip. Erkek kadına mirasçı olamaz. Onlar senin. Allah sana sabır versin. Erkeklerin bu altın terbiyesizlegini anlamlandiramiyorum.Altınlar konusunda beni çok zorluyor nişandakilerin bile hesabını soruyor. Onca masrafıma rağmen hiçbirine dokunmadım nişandakiler de duruyor. Ben şuan için çocuk istemediğimden eşimin istemiyor olması işime geliyor çok erken çünkü şuanda.
Kaynanamla ipleri koparamam. Tamamen ben suçlu olurum o Zaman. Tüm ithamlarını haklı çıkarmış olurum.
allah yardımcın olsun umarım bilgili arkdaşlar yardımcı olurBoşanmak istiyormuş. Ailelerin önünde de bunu açıkladı. Bir haftadır da eve gelmiyor. Bu konuda deneyimli olanlar bana yol gösterir misiniz?
Sende konuşsaydın ya ailelerin önünde.Boşanmak istiyormuş. Ailelerin önünde de bunu açıkladı. Bir haftadır da eve gelmiyor. Bu konuda deneyimli olanlar bana yol gösterir misiniz?
Merhabalar, derdimi sizlerle paylaşmak istiyorum;
Şaunda 2,5 aylık evliyim. Düğün ve balayı güzeldi diyebilirim. Ondan sonra güzel pek bişe hatırlamıyorum...
Ailesiyle aynı apartmanda yaşıyoruz benim tercihimdi en başından beri. Ama kaynanam huzur bırakmadı. Eşi yok ve tek oğlu. Çalışıyordum, düğün zamanı işten ayrıldım şuan çalışmıyorum.
Eşim iyi birisi özünde ama çabuk etkileniyor ailesinden ne yazık ki; ve muhakeme yeteneği sıfır. Çok basit şeyleri büyütüyor. Evimizde genel bir huzursuzluk hakim. Bir gün önce birşey yokken, öğlen telefon ile arıyor annesi ve dolduruyor bana karşı. Akşam eve geldiğinde anlayabiliyorum, tavırları değişiyor. İletişim ve ilgi yok. Aileme ve bana karşı hakaret içeren cümleler kuruyor. Bununla birlikte cinsellik de berbattı en başından beri... Şuanda hiç yok, sıfır.
Severek evlendik ama soğudum evlilikten de kendisinden de... Ayrıca altınlarımı istediği ve gerekçe göstermediğinden, vermediğim için bana; hırsız, gaspçı ve yalancı dedi. Bende ses kaydı aldım. Konuşmada cinselliğin olmadığını da kabul ediyor ve Canım istemiyor diyor.
Ayrılmak istiyorum.Bana yol gösterin ne yapabilirim bu aşamadan sonra? Ses kaydını mahkemeye sunabilir miyim? Haklarım neler olur?
koca yokki ortada hamile kalabileceğim bir durum yok. Evi terketti akrabalarında kalıyor. Davayı da ondan bekliyorum açsın bende karşı dava açacağım.Aman sakın hamile kalma en cok buna dikkat et, bi kerede bile olur yani belli olmaz. Sonra gidip bir bosanma avukatina davayi aciyorsun, boyle kocalardan kaçın annem
Kendisi ile problemim yoktu aslında tek sorun annesi ailesi. Bir anne niye çocuğu boşansın ister anlamıyorum. Avukatla görüştüm. Bana evi terketme dedi. Ben evdeyim o yok tabiki tek kalıyorum.ilk yazınızı okudum sadece ‘bırak gitsin hiç uğraşma’yazacaktım sonuna kadar okuyayım dedim boşanmak istediğini gördüm.Aynı şeyi bende yaşadım 6 ay evli kalabildim.6 ayın 3 ayıda kendisi görevdeydi.Ben birşeyin nasıl başlarsa öle gideceğine inananlardanım.Hiç kafanı yorma acaba düzelir mi diye bu tipler düzelmiyor.Benim eski kayınvalidemizde eşi yoktu ve tek çocuğu vardı.Sana tavsiyem arkana bile bakma şunu yaptınız bunu yapmadınız diye Boğaz patlatma enerjine yazık olur.Boşanmayı nasıl gerçekleştirmek istediğini öğren ve hemen iyi bir avukat bul kendine maddi bir talebin olursa ve cinsellik konusu senin açından boşanma davasında avantaj olur.Çok zor günler geçiriyorsundur ve bir süre geçireceksin ama merak etme hepsi bitecek mutlu olduğun zaman,gerçek bir evlilik yaşadığın zaman hiçbiri aklına gelmeyecek
Evet ben onuda diyecektim sakın evi terketme bu çok önemli ben terketmek zorunda kalmıştım çünkü yaşadığım şehirde kimsem yoktu onun memleketiydiKendisi ile problemim yoktu aslında tek sorun annesi ailesi. Bir anne niye çocuğu boşansın ister anlamıyorum. Avukatla görüştüm. Bana evi terketme dedi. Ben evdeyim o yok tabiki tek kalıyorum.
Alt üst oturan,aynı apartmanda oturan ve bunu bike isteye kabul eden arkadaşlar hiç bitmiyor . Sonrasında bide akıl verin dedikleri zaman sinir oluyorum .bu kadar yazmışsın ama aynı apartmanda oturmayı istemek bdv'deki linç sebepleri top 5'te ilk sıralarda. o kısmı yazmasaydın hiç keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?