Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belliydi...

Evlilikte ilk bir yıl kötü gecer sabırlı olun birbirinizi yavaş yavaş tanıyacaksınız diyecektim de bunu okudum üye.
Senin günün geçmesini kaynanan nereden biliyor. Bu kadar ayrıntı paylaşılır mi kaynana ile???? Sınırlarını çizmezsen kim bilir neler çekersin. Sen mesafeni koy azıcık mahremine sahip çık gerisi onemli değil. Cinsellik de her çift için farklıdır illa haftada 5 yapacak degilsiniz zamanla birbirinize alışırsınız.

Birinin ses kaydini almak suctur canm Eger delil istiyorsan mesaj yoluyla olur anca. Ama bunlari dusunme cinsellik icin Doktora gidin AL esini konus Bu sekilde yapamam de. Gerekirse Kaynanandan uzak bir yere tasin. Aile therapist I Kabul Eder mi Bilmiyorum esin

Evliliğin ilk zamanları her şey iyiyken de cinselliğin haftada bir olması çok normal değil.Eşinizin cinsel problemleri olabilir. Bu durumda davranışlarına yansıyor olabilir.

Ayrıca ses kaydını boşanma davasında delil olarak kullanabilirsiniz. Başkaları ile paylaşmadığınız ya da internette yaymadığınız sürece suç değildir.

Öncelikle çok yenisiniz. Bence oturup eşinizle etraflıca konuşun ve bu durumlar düzelmezse boşanacağınızı söyleyin. Eğer aynı durumlar devam ederse, o zaman elinizden geleni yapmış olursunuz.

Boşanmayı düşünüyorsan altınları güvenli bir yere koyup resti çek eşine. Ya senin dediğin gibi olur ya boşarsın. En azından ona da şans tanımış ol.
Evde 2niz varsınız eve de kamera koyamayacağına göre tabiki delil olur ses kaydı.
Ayrıca kaynanaya ne senin adet gününden doğuracağın çocuktan. Ağzının payını vermen lazım böyle bir durumda.
En son demek istediğimde sakın çocuk yapma.

2,5 ay evli olan insanlar da cinsellik en yoğun şey olur genelde
bunun sorun yaşamakla kv ile kavga etmekle vs ile ilgisi olmaz genelde
eşinizin cinsel sorunları olabilir Allah korusun diyelim

bunu size belli etmiyor hırsını sizden çıkarıyor olabilir
altınlarınızı vermeyin.. eşinizle konuşun evi ayırmaya çalışın
kv ne diyerek dolduruyor gelmiyor gitmiyor vs mi?

bu kadar yazmışsın ama aynı apartmanda oturmayı istemek bdv'deki linç sebepleri top 5'te ilk sıralarda. o kısmı yazmasaydın hiç keşke.
Ayni apartmanda oturup sorun sonun yaşamayanlar da var mesale kardesim hic bukadar sorunu olmadi

Altınlar konusunda beni çok zorluyor nişandakilerin bile hesabını soruyor. Onca masrafıma rağmen hiçbirine dokunmadım nişandakiler de duruyor. Ben şuan için çocuk istemediğimden eşimin istemiyor olması işime geliyor çok erken çünkü şuanda.
Kaynanamla ipleri koparamam. Tamamen ben suçlu olurum o Zaman. Tüm ithamlarını haklı çıkarmış olurum.

Canim o işine baksın altın mış. Allah allah? Canim nisanda takilan altinlar kizindir kizda kalir o takilan altinlarla kendine ceyiz eşyası alır,ancak bu biraz bana sacma geliyor nisan bozulsa napcak aile o yuzden en iyisi evlenene kadar dokunmamak. Takilan ceyreklerle falan bilezik alinabilir. Yaptigi ayip. Erkek kadına mirasçı olamaz. Onlar senin. Allah sana sabır versin. Erkeklerin bu altın terbiyesizlegini anlamlandiramiyorum.

Boşanmak istiyormuş. Ailelerin önünde de bunu açıkladı. Bir haftadır da eve gelmiyor. Bu konuda deneyimli olanlar bana yol gösterir misiniz?

Boşanmak istiyormuş. Ailelerin önünde de bunu açıkladı. Bir haftadır da eve gelmiyor. Bu konuda deneyimli olanlar bana yol gösterir misiniz?
allah yardımcın olsun umarım bilgili arkdaşlar yardımcı olur

Sende konuşsaydın ya ailelerin önünde.
Aynen bende boşanmak istiyorum zaten hiç kocam olmadı ki deseydin. Kalsaydı öyle zönk diye.

Merhabalar, öncelikle bir avukatla mutlaka görüşün. Ses kaydı hukuka aykırı bir delil de olsa mahkemece dikkate alınıyor. tazminat bile alabilirsiniz

Çocuk yokken boşan mutsuz yaşamaya ne gerek var şu 3 günlük dünyada

Aman sakın hamile kalma en cok buna dikkat et, bi kerede bile olur yani belli olmaz. Sonra gidip bir bosanma avukatina davayi aciyorsun, boyle kocalardan kaçın annem

ilk yazınızı okudum sadece ‘bırak gitsin hiç uğraşma’yazacaktım sonuna kadar okuyayım dedim boşanmak istediğini gördüm.Aynı şeyi bende yaşadım 6 ay evli kalabildim.6 ayın 3 ayıda kendisi görevdeydi.Ben birşeyin nasıl başlarsa öle gideceğine inananlardanım.Hiç kafanı yorma acaba düzelir mi diye bu tipler düzelmiyor.Benim eski kayınvalidemizde eşi yoktu ve tek çocuğu vardı.Sana tavsiyem arkana bile bakma şunu yaptınız bunu yapmadınız diye Boğaz patlatma enerjine yazık olur.Boşanmayı nasıl gerçekleştirmek istediğini öğren ve hemen iyi bir avukat bul kendine maddi bir talebin olursa ve cinsellik konusu senin açından boşanma davasında avantaj olur.Çok zor günler geçiriyorsundur ve bir süre geçireceksin ama merak etme hepsi bitecek mutlu olduğun zaman,gerçek bir evlilik yaşadığın zaman hiçbiri aklına gelmeyecek

Aman sakın hamile kalma en cok buna dikkat et, bi kerede bile olur yani belli olmaz. Sonra gidip bir bosanma avukatina davayi aciyorsun, boyle kocalardan kaçın annem
koca yokki ortada hamile kalabileceğim bir durum yok. Evi terketti akrabalarında kalıyor. Davayı da ondan bekliyorum açsın bende karşı dava açacağım.

Kendisi ile problemim yoktu aslında tek sorun annesi ailesi. Bir anne niye çocuğu boşansın ister anlamıyorum. Avukatla görüştüm. Bana evi terketme dedi. Ben evdeyim o yok tabiki tek kalıyorum.

Kendisi ile problemim yoktu aslında tek sorun annesi ailesi. Bir anne niye çocuğu boşansın ister anlamıyorum. Avukatla görüştüm. Bana evi terketme dedi. Ben evdeyim o yok tabiki tek kalıyorum.
Evet ben onuda diyecektim sakın evi terketme bu çok önemli ben terketmek zorunda kalmıştım çünkü yaşadığım şehirde kimsem yoktu onun memleketiydi

bu kadar yazmışsın ama aynı apartmanda oturmayı istemek bdv'deki linç sebepleri top 5'te ilk sıralarda. o kısmı yazmasaydın hiç keşke.
Alt üst oturan,aynı apartmanda oturan ve bunu bike isteye kabul eden arkadaşlar hiç bitmiyor . Sonrasında bide akıl verin dedikleri zaman sinir oluyorum .
Kural şu ne anana ne kaynana yakın oturmayacaksın , ne yazıkki hergun benzer konular açılıyor

Annesi oğlunu ne diye dolduruyor ve sizinle sorunu ne tam olarak? Bir annenin oğlunun boşanmasını istemesi tuhaf gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…